International Business Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den globale erhvervsklima har ændret sig meget mere for de seneste fem år end i den foregående 50 år. For at gøre fremskridt og konkurrere, du har brug for en grad, der er egnet til de internationale kompetencer, du har brug for, som er anerkendt i hele verden, at du kan få hjemme frem for i udlandet og fornuftigt, der er overkommelig.

International Business Academy har centre i Skandinavien, Schweiz, Tyskland, Storbritannien og Egypten. IBA har fokus på blended learning-programmer, der bringer de nyeste træningsmetoder til vores målgruppe og fokus er primært internationalt.

IBA adfærd uddannelse på diplomniveau, BA MBA og ph.d.-niveau. Vores programmer er ofte udviklet og gennemføres som dobbelte grader med lokale partnere i Europa, Asien, Afrika og Mellemøsten. Ønsket af IBA er at arbejde på at sikre høj kvalitet, men til en anstændig pris, samtidig med international uddannelse med fleksibel, høj kvalitet og internationalt akkrediterede grader.

Vi har en stor ekstern fakultet med akademiske facilitatorer fra alle dele af verden. Vi forsøger at sikre den bedst mulige setup for internationale programmer.

IBA tilbyder dig alt dette i et højt udviklet modul-baseret program, og med egne indstillinger, som du kan tilpasse og specialisere din uddannelse som du fremskridt gennem modulerne.

IBA er dedikeret til at levere høj viden kvalitet samt topmoderne færdigheder, så nutidens studerende til at engagere sig i business management problemer med relevant og selvtillid. Materialet er både teoretisk og praktisk; fakultetet er internationalt med omfattende industri-specifik erfaring; tekster og klasseundervisning leveres i det lokale sprog.

historie

International Business Academy handler om uddannelse - professionel voksen international uddannelse, herunder aktiviteter i Europa og Fjernøsten (Japan, Kina, Cambodia, Vietnam, Bangladesh og Malaysia), Afrika og Mellemøsten.

  • IBA begyndte som et uddannelses-og uddannelsesinstitutioner, der startede i 1999 med det formål at gennemføre særlige uddannelser.
  • IBA startede som et datterselskab med det formål at gennemføre uddannelser og uddannelser.
  • I 2005 blev etableret den officielle skole.
  • I 2007 underskrev vi en kontrakt til at bygge vores nye hovedkvarter i Danmark.
  • I 2007 begyndte vi online MBA-program udvikling.
  • I 2009 etablerede vi afdelinger i Mellemøsten, Asien og Østeuropa.
  • IBA har visionen nu at ekspandere internationalt og det er grunden til det ledende personale i den nu søger international akkreditering.
  • I 2010 IBA blev etableret i UK - I 2011 IBA er blevet accepteret at være medlemmer af www.acbsp.org - I 2011 IBA som den første danske private Business school opnået international akkreditering gennem www.asic.org.uk - i begyndelsen af ​​2012 IBA første malaysiske / Vietnamesisk parti af MBA-studerende færdig Dual grad fra AEU og IBA. De første 20 studerende til at opgradere fra IBA. De studerende fik en grad fra både IBA og AEU - I 2013 IBA underskrev dobbelt grad aftaler med flere institutioner i hele verden.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Studier
Kontakt
Postadresse
IBAS
Automatikvej 1

Soeborg, 2860 DK
Besøgsadresse
Automatikvej 1
Copenhagen, 2860 DK
Besøgsadresse
International Business Academy of Switzerland
Baarerstrasse 14-16, 2nd floor,

Zug, 6300 CH
Besøgsadresse
Vestry Hall, Cricket Green, 336 – 338 London Road, Mitcham
London, England, CR4 3UD GB
Besøgsadresse
2 Said Zakarya St., El Sefarat District,Nasr City, Cairo. Egypt
Cairo, EG
Postadresse
Ground Floor, 7, Jalan PJS 11/2, Subang Indah,
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia, 46000 MY
Besøgsadresse
Ground Floor, 7, Jalan PJS 11/2, Subang Indah, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Kuala Lumpur, 46000 MY
Besøgsadresse
832 ABCD, Kampuchea Krom Boulevard, Phnom Penh, Cambodja
Phnom Penh, KH