Niels Brock

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Niels Brocks - En af Danmarks største uddannelsesinstitutioner, der betjener mere end 25.000 studerende og kursister i landet, samt over 1.500 studerende i Kina.

Niels Brocks har over 130 års erfaring leverer business og handel uddannelse. Vi har opbygget et solidt netværk i det danske erhvervsliv - et samfund, der kender os så godt, som vi kender dem.

Selvom vi har en stor erfaring, en lang historie og et stærkt netværk, nægter vi at lade op eller køre på rutinen. Derfor gør vi alt i vores magt for at fortsætte med at udvikle og altid stræbe efter at inddrage den nyeste viden og teknologi i vores pædagogiske metoder.

Mission

På Niels Brock er vi ambitiøst og konstant dedikeret til at udvikle og tilbyde relevante uddannelser, som: • Sikre de rette kompetencer for virksomhedernes verden.

• Optimer mulighederne for theindividual. Det er Niels Brocks bidrag til danske og udenlandske konkurrenceevne.

Vision

Det er Niels Brocks ambition at forblive den mest internationale og innovative business school i Danmark, anerkendt for vores dygtige lærere, der optimerer de studerendes læreproces.

Vi planlægger at realisere disse visioner gennem følgende mål: 1. Under verdensklasse uddannelse 2. Under attraktive uddannelser, velegnet til alle 3. Forblive den foretrukne partner i virksomhedernes verden 4. At være en spændende, stimulerende og attraktiv arbejdsplads 5. Løb en effektiv institution

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Studier

Denne skole tilbyder også: