Niels Brock

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Niels Brocks - En af Danmarks største uddannelsesinstitutioner, der betjener mere end 25.000 studerende og kursister i landet, samt over 1.500 studerende i Kina.

Niels Brocks har over 130 års erfaring leverer business og handel uddannelse. Vi har opbygget et solidt netværk i det danske erhvervsliv - et samfund, der kender os så godt, som vi kender dem.

Selvom vi har en stor erfaring, en lang historie og et stærkt netværk, nægter vi at lade op eller køre på rutinen. Derfor gør vi alt i vores magt for at fortsætte med at udvikle og altid stræbe efter at inddrage den nyeste viden og teknologi i vores pædagogiske metoder.

Mission

På Niels Brock er vi ambitiøst og konstant dedikeret til at udvikle og tilbyde relevante uddannelser, som: • Sikre de rette kompetencer for virksomhedernes verden.

• Optimer mulighederne for theindividual. Det er Niels Brocks bidrag til danske og udenlandske konkurrenceevne.

Vision

Det er Niels Brocks ambition at forblive den mest internationale og innovative business school i Danmark, anerkendt for vores dygtige lærere, der optimerer de studerendes læreproces.

Vi planlægger at realisere disse visioner gennem følgende mål: 1. Under verdensklasse uddannelse 2. Under attraktive uddannelser, velegnet til alle 3. Forblive den foretrukne partner i virksomhedernes verden 4. At være en spændende, stimulerende og attraktiv arbejdsplads 5. Løb en effektiv institution

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master Of Science I International Business Og Ledelse

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2016 Danmark København + 1 mere

Den MSc International Business and Management (MSc IBM) program er den første af The Business School International Business masterprogram for også blive tilbudt ... [+]

Master of Science i International Business and Management

 

Den MSc International Business and Management (MSc IBM) program er den første af The Business School International Business masterprogram også blive tilbudt på Niels Brock Campus i København. Niels Brock har været at levere De Montfort University bacheloruddannelser siden 1998, og dette kandidatuddannelsen blev med succes introduceret i 2011 med to gange om året indtagelse. Kandidatuddannelsen IBM-programmet er en naturlig udvikling for BA (Hons) kandidater såvel som for andre danske og internationale studerende dokumenterer tilsvarende kvalifikationer. Akademisk dybde og bredde samt organisatorisk stringens og stabilitet er en integreret del af programmet. ... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Niels Brock
Nørre Voldgade 34

Copenhagen, 1358 DK