Walden University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Walden University

Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag!

Walden grad og certifikat programmer er designet til bearbejdning af fagfolk. Indsend formularen til højre for at lære, hvordan du kan gøre en forandring og fremme din karriere.

For mere end 40 år, Walden University, en akkrediteret institution, har hjulpet arbejder fagfolk nå deres uddannelsesmæssige mål. Walden grad og certifikat programmer er designet til at hjælpe eleverne udforske nuværende markedstendenser, får relevante færdigheder, der kan anvendes umiddelbart i den virkelige verden, og skabe positiv social forandring i deres liv og samfund.

Eleverne bliver undervist af videnskabelige medarbejdere, der er både forskere og praktikere, bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring i online klasseværelse.

Hvorfor vælge Walden?

 • Valg: Walden tilbyder i øjeblikket mere end 80 uddannelser, mere end 370 specialer og koncentrationer, og mere end 50 certifikat programmer, så du kan finde det program eller område af undersøgelsen, du behøver.
 • Peer-netværk: I Walden samfund, som består af mere end 127,600 studerende og tidligere studerende, har du et netværk af jævnaldrende, der kan støtte dig på din rejse.
 • Mange perspektiver: Walden forskelligartede studerende kommer fra alle 50 amerikanske stater og mere end 150 lande.
 • Ekspert fakultet: Walden er mere end 3.000 fakultet medlemmer er eksperter inden for deres områder, der bringer den virkelige verden erfaring til deres kurser.
 • Studerendes tilfredshed:. 91% af Walden kandidater, der reagerede på en 2013 Walden undersøgelse angivet at være meget tilfredse eller tilfredse med deres alma mater *
 • Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Indlæggelser

Walden Universitets adgangskrav varierer efter programmet og grad niveau. Walden tilmelding rådgivere er til rådighed til at hjælpe dig med alle trin i online-ansøgning, fra at beslutte, hvilket program er det rigtige for dig at søge om økonomisk støtte. Tilmelding rådgivere kan også forklare Walden s overførsel af kreditpolitikken for tidligere lærerig oplevelse.

Undervisningen og Financial Aid

Betaling for din uddannelse kan være en udfordring, men Walden hjælper dig med at identificere de mange finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for dig, herunder stipendier, tilskud, samt føderale og private lån. Du kan også tjekke med din arbejdsgiver for at se, om de tilbyder undervisning refusion til dine kurser. En Walden indskrivning rådgiver kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke midler er tilgængelige for dig. Derudover kan du spare tid og penge ved at overføre optjent tidligere. De fleste Walden kandidatuddannelser giver dig mulighed for at overføre op til 50% af dine nødvendige kreditter.

Støtte din succes

Walden mål er at hjælpe dig med at nå dit. Fra din første forespørgsel gennem hvert trin i dine studier, kan du drage fordel af en bred vifte af studerende support services designet til at hjælpe dig lykkes i din dannelsesrejse. Walden giver følgende ydelser til studerende: Personlige Rådgivere: Modtag personlig opmærksomhed fra rådgivere i indskrivning, finansiel støtte, akademikere og andre supporttjenester til at gøre mest muligt ud af din online-program.

Teknisk bistand: Undersøgelse ubekymret at vide, du har 24/7 adgang til Walden teknisk support.

Brugerdefineret Støtte til Online Learners: Findes overalt med internetadgang, Walden online bibliotek ejer mere end 64.000 fuldtekst tidsskrifter, mere end 100 databaser, og mere end 3 millioner afhandlinger. En række ydelser er skræddersyet til online ph.d.-studerende, herunder et fakultet ekspertise mappe og bistand med afhandling forskning og mundtlige forsvar.

Skrivning Center: Skærp dine skrivefærdigheder med støtte fra Walden Skrivning Center, som byder på ressourcer og online tutoring af fuldtidsansatte professionelle redaktører og vejledere.

Akademiske Residencies: Netværk med fakultet, personale og kammerater på i-personers boliger, der er designet til at give dig yderligere forskning og skrive support til din master's- eller ph.d.-niveau undersøgelse.

Career Services: Walden s Career Services Center tilbyder en-til-en rådgivning og en online portefølje af ressourcer til at hjælpe dig med kritiske opgaver, såsom CV skrivning, jobsøgning, og interview strategier.

Online Learning

Walden fleksibilitet og support sætte din uddannelse inden for rækkevidde. Du vil nyde godt af en omfattende online læreproces, der omfatter:

 • Praktisk starten går hele året.
 • Orientering, der forbereder dig til succes i et online-miljø.
 • Evne til at fuldføre kursusaktiviteter, når og hvor det passer dig.
 • Adgang til kurser og materialer på din smartphone eller tablet.
 • Ressourcer Multimedie designet til at øge elevernes læring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskussionsemner.
 • Et globalt online fællesskab af fakultetet, studerende og tidligere studerende.

Walden kurser fokuserer på praktiske færdigheder og strategier, du kan anvende med det samme på arbejdspladsen. Du vil blive opfordret til at bruge, hvad du lærer at overveje innovative løsninger på virkelige verdens problemer, og mange programmer giver mulighed for at anvende det, du har lært gennem et practicum oplevelse. Kurserne tage hensyn aktuelle forskning og casestudier at styrke kritisk tænkning. Vores online format fremmer samarbejde og diskussion, så du kan lære af andre fagfolk i dit område.

Fakultetet

Walden videnskabelige medarbejdere er fokuseret på din succes. Vores ekspert fakultet omfatter akademikere, forskere og fremtrædende ledere, der er udvalgt til deres akademiske og industri legitimationsoplysninger samt for deres pædagogiske evner. De fungerer som mentorer og rådgivere og fremme et støttende og inkluderende læringsmiljø.

Her er tallene: 86% af Walden fakultet medlemmer holder mindst en ph.d.-grad, og de tilsammen har modtaget mere end 900 priser for deres faglige resultater og fremragende bidrag til deres marker. Walden fakultet omfatter også 26 Fulbright Scholars eller specialister. De har en bred vifte af erfaringsmæssige og kulturelle baggrunde, og udmærke sig ved at integrere deres ekspertise ind i klasseværelset.

Alumni Fællesskab

Walden University har mere end 79,800 alumner tværs 135 lande i hele verden. Vores alumner understøttes af en aktiv alumneforening, der holder kandidater forbundet til studerende, undervisere og kolleger alumni af den større Walden samfund. Alumner deltage i regionale aktiviteter og forblive engageret gennem Alumni ambassadør Program, myWaldenAlumni-vores alumner portal-og universitetet underskrift publikation, Walden magasin, der fremhæver resultaterne af vores alumner to gange om året.

Akkreditering

Walden University er akkrediteret af Higher Learning Kommissionen og et medlem af North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden er stolt over at have tjent specialiserede akkrediteringer fra følgende organisationer:

 • Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE)
 • Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP)
 • Kommissionen om Collegiate Sygeplejerskeuddannelsen (CCNE)
 • Råd for Akkreditering af Rådgivning og beslægtede Undervisningsprogrammer (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Global Akkreditering Center (GAC) for Project Management Education Programs
 • Accreditation Board for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering validerer, at et universitet og dets programmer er af høj kvalitet og tilbyde relevant indhold. Walden University akkreditering betyder:

 • Programmerne og kurser er af høj kvalitet.
 • Studerende, der kvalificerer har adgang til føderal studerende støtte.
 • Optjent er lettere at overføre end optjent ved ikke-akkrediterede institutioner.

Ved evalueringen legitimationsoplysninger, arbejdsgivere og universiteter ofte ser for ansøgere, der har optjent en grad fra et godkendt universitet.

Find oplysninger om omkostninger, erhverv typer, gennemførelsesprocenter og median lån gæld for disse programmer på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master Of Public Administration (MPA)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Udforsk strategier for at skabe og gennemføre programmer og projekter, der fremmer positiv social forandring gennem Walden Universitets Master of Public Administration (MPA) program. [+]

Udforsk strategier for at skabe og gennemføre programmer og projekter, der fremmer positiv social forandring gennem Walden Universitets Master of Public Administration (MPA) program. Opnå ledelse og organisatoriske færdigheder, mens du studerer, hvordan administrationen af ​​politikken kan have en positiv indflydelse underforsynede befolkninger. Undersøge aktuelle forskning på området, som du placere dig selv til at fremme samarbejde på tværs af agenturer og tjenester. Specialiseringer (ud over det generelle program) Strafferetlige Beredskabsstyrelsen Global Leadership Sundhedspolitik Homeland Security Policy og Koordinering Internationale ikke-statslige organisationer (ngo'er) Law and Public Policy Kommunernes Management for Sustainable Communities Nonprofit Management og Leadership Politisk analyse Public Management og Leadership Terrorisme, Mægling, og fred [-]

Mester I Informationssystemer Ledelse

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Ønsker du at få en dybere forståelse af den rolle teknologi spiller i at nå organisatoriske mål og strategier? Walden Universitets Master of Information Systems Management er designet [+]

Forbered dig på senior-niveau informationssystemer og teknologi lederstillinger i bred vifte af erhvervskunder, regeringen, uddannelse, og nonprofit indstillinger. Kombinere management kurser og avancerede IT-undervisning, Walden Master of Information Systems Management (misme) program forbereder dig til: Vurdere, design, og styre informationssystemer kritiske for nutidens virksomheder. Bly tværfunktionelle teams og it-initiativer til at opfylde de vigtigste organisatoriske mål. Advance til ledende positioner. Designet til at opbygge din it-karriere hurtigt og billigt, dette program giver dig også mulighed for at tjene en Graduate Certificate i Information Systems efter endt dine første fire kurser. * Som Walden studerende, kan du vælge, hvornår, hvor og hvordan du lærer takket være vores online format og MobileLearn®. Gennem denne uddannelse teknologi, kan du lytte til kurser på din MP3-afspiller, adgang til din klasseværelse fra din iPhone, downloade kurser til din bærbare computer, og mere. * For at modtage den Graduate Certificate i Information Systems, skal du tilfredsstillende komplette ITEC 6111, ITEC 6115, ITEC 6140, og ISYS 6030 og gælder for certifikatet, som uddeles uden ekstra omkostninger. [-]

Mester I Socialt Arbejde (MSW)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Gør dig klar til at fremme din sociale arbejde karriere med en online Master of Social Work (MSW) fra Walden University. Denne online kandidatuddannelsen hjælper dig med at udvikle de nødvendige færdigheder til [+]

Forbered dig på at fremme din sociale arbejde karriere med en CSWE-akkrediteret Master of Social Work (MSW) fra Walden University. Denne online kandidatuddannelsen hjælper dig med at udvikle de nødvendige færdigheder til at blive en socialrådgiver. Designet til at opfylde behovene hos erhvervsaktive studerende, Walden er online grad program giver dig mulighed for at vælge mellem tre graders færdiggørelse muligheder, så du kan gennemføre programmet inden for en tidsramme, der virker for dig. Vores MSW program udnytter skriftlige casestudier; prisbelønnede, tilpassede video casestudier; i-personers boliger; og praktiske erfaringer at give dig den virkelige verden at lære at forbedre din viden på området. Programmet kan forberede dig til at forfølge en karriere i en række forskellige indstillinger, såsom hospitaler, privat praksis, sociale service-organer, og mentale sundhedsklinikker. Koncentrationer Avanceret Clinical Practice Militær Socialt Arbejde Socialt Arbejde i Healthcare Socialt arbejde med børn og familier Walden Universitets Master of Social Work (MSW) program er akkrediteret af Rådet den Socialt Arbejde Uddannelse (CSWE), et specialiseret anerkendende organ anerkendt af Rådet for Videregående Uddannelse Akkreditering (Chea). CSWE Kommission om akkreditering er ansvarlig for at udvikle standarder, som definerer kompetent forberedelse til socialarbejdere professionelle og sikre, at arbejdsprogrammer sociale opfylder disse standarder. Den mindste akademiske legitimationsoplysninger kræves for at opnå licensure at praktisere som socialrådgiver i de fleste stater er en Master of Social Work (MSW) fra et program, akkrediteret af Rådet den Socialt Arbejde Uddannelse (CSWE). Walden Universitets MSW program er akkrediteret af CSWE. Statslige licenser boards er ansvarlig for at regulere udøvelsen af ​​socialt arbejde, og hver stat har sine egne krav akademisk, licensure og certificering. Walden anbefaler, at eleverne konsultere relevante sociale arbejde licens bord i den stat, hvor de planlægger at praktisere at bestemme de specifikke faglige forudsætninger for licensure. Walden tilmelding rådgivere kan give oplysninger om de state-by-state krav til licensure. Men det er stadig, den enkeltes ansvar at forstå, evaluere og overholde alle licenskrav for den stat, hvor han eller hun har til hensigt at praktisere. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at afslutningen af ​​dets kurser eller programmer vil tillade en person at opnå statens licensure, autorisation, godkendelse, eller en anden tilstand legitimationsoplysninger som socialrådgiver. [-]

Ms I Klinisk Mental Sundhed Rådgivning (cacrep Akkrediteret)

Online Fuldtid September 2017 USA USA Online

Forbered dig på en karriere som professionel rådgiver med Walden Universitets CACREP-akkrediterede MS i Klinisk Mental Health Counseling program. [+]

Forbered dig på en karriere som professionel rådgiver med Walden Universitets CACREP-akkrediterede MS i Klinisk Mental Health Counseling program. Undersøg en række emner med relation til rådgivning feltet, herunder vurdering, juridiske og etiske overvejelser, og intervention og forberede sig på at hjælpe enkeltpersoner og grupper med familie, mental sundhed, karriere, og uddannelsesmæssige spørgsmål. Dette program udforsker også rådgivning teknikker, herunder dem, der anvendes i stofmisbrug rådgivning og karriererådgivning. Face-to-face boliger giver dig mulighed for at netværke med ekspert videnskabelige medarbejdere og andre ph.d.-studerende, mens du finpudse din forskning, skrivning, og kritisk tænkning. Specialiseringer (ud over det generelle program) Addiction Rådgivning Karriere Rådgivning Forensic Rådgivning Militære Familier og Kultur Trauma og krisehjælp Walden Universitets MS i klinisk Mental Health Counseling program er akkrediteret af Rådet for Akkreditering af Rådgivning og beslægtede Undervisningsprogrammer (CACREP) som en mental sundhed rådgivning program under de 2001 standarderne. CACREP er et specialiseret anerkendende organ anerkendt af Rådet for Videregående Uddannelse Akkreditering (Chea), og CACREP akkreditering er et krav for licensure i mange stater. MS i Klinisk Mental Health Counseling program er designet til at forberede kandidater til at kvalificere sig til at sidde for licensaftaler eksamener og opfylde de faglige licensure krav mange statslige rådgivning boards. Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning om licensure spørgsmål, men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå og overholde alle statslige licensure krav. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå statens licensure. [-]

Uddannelse Specialist (red)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Tag din karriere yderligere, hurtigere, med Walden Universitets online Education Specialist (red) programmer. Disse EDS programmer forberede dig til at forfølge nye lederroller, mens du lægge grunden til at forfølge en doktorgrad [+]

Tag din karriere yderligere, hurtigere, ved at tjene en uddannelse Specialist (red) grad online fra Walden University. Vores EDS programmer kan forberede dig til at forfølge nye lederroller, mens du lægge grunden til at forfølge en doktorgrad, hvis du ønsker det. Deltag i mere end 100 statslige lærere i år, der har valgt Walden University for at få deres uddannelse grad. Med Walden er livslang læring Pathway, studerende i de fleste af vores ph.d. i uddannelse, Doctor of Education (EDD), og Uddannelse Specialist (red) programmer tager mange af de samme indledende kurser. Du kan starte i en af ​​vores post-kandidat- eller ph.d.-programmer inden for uddannelse og flytte til en anden uddannelse, der sparer dig tid og penge. I en Walden EdS program, kan du: Byg dine legitimationsoplysninger hurtigere og til en lavere pris, end det tager at opnå en doktorgrad. Overfør kreditter fra tidligere kurser og fremskynde din tid til graden afsluttet. Modtag dedikeret support, fra din første kursus gennem capstone projekt. Udforsk virkelige verden udfordringer i uddannelse og opnå færdigheder til at fremme social forandring. programmer EdS i læseplan, undervisning og vurdering EdS i Early Childhood Education (Non-Licensure) EdS i pædagogisk Administration og Ledelse (Non-Licensure) EdS i pædagogiske ledelse og administration (Principal Forberedelse) EdS i Educational Technology EdS i Reading, Literacy, og Assessment (Non-Licensure) EdS i Specialuddannelse (Non-Licensure ) Du kan arbejde hen imod din uddannelse med en hastighed, der passer til dig. Traditional: Tag et kursus ad gangen. Advance gennem programmet støt, mens forvaltningen andre forpligtelser. Fast Track: Tag to kurser på én gang. Fokuser mere tid på programmet og fuldføre din grad hurtigere. [-]

MSc

Ms I Arbejds- Og Organisationspsykologi

På universitet eller online Fuldtid 15 måneder December 2016 USA USA Online

Forbered dig på at komme ind på hurtigt voksende inden for industriel og organisatorisk (IO) psykologi som en IO praktiserende læge, konsulent, corporate træner, eller leder af menneskelige ressourcer i Walden er MS i arbejds- og organisationspsykologi program. [+]

Forbered dig på at komme ind på hurtigt voksende inden for industriel og organisatorisk (IO) psykologi som en IO praktiserende læge, konsulent, corporate træner, eller leder af menneskelige ressourcer i Walden er MS i arbejds- og organisationspsykologi program. Med fokus på praktisk anvendelse på arbejdspladsen, vil du udforske emner som gruppedynamik, ledelse, performance management og uddannelse af medarbejdere, som du får de færdigheder, der kræves for at opbygge mere produktive og effektive organisationer. Specialiseringer Rådgivning Psykologi Forensic Consulting Almen Medicin Human Resource Management international business Lederudvikling og Coaching Organisatorisk mangfoldighed og Social Forandring Bemærkning om Licensure MS i arbejds- og organisationspsykologi er ikke en licensure program og ikke udarbejder en person til at blive en autoriseret psykologi professionel. [-]

Ms I Beredskab

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Kun få erhverv kræver dybde og bredde af viden, færdigheder og evne til nødsituationer ledere, der kan anmodes om at samarbejde med første respondenter, påvirke den offentlige orden, eller beskytte kvarterer fra katastrofer. [+]

Kun få erhverv kræver dybde og bredde af viden, færdigheder og evne til nødsituationer ledere, der kan anmodes om at samarbejde med første respondenter, påvirke den offentlige orden, eller beskytte kvarterer fra katastrofer. I Walden er MS i Emergency Management-program, kan du få den avancerede træning og lederegenskaber er nødvendige for at føre redningsarbejde og udvikle katastrofeforebyggelse og indsatsplaner. Programmet tilbyder en række specialer, samt mulighed for at forberede sig på at tjene certifikater fra FEMA Emergency Management Institute. Specialiseringer (ud over det generelle program) Strafferet Global Leadership Homeland Security Public Management og Leadership Terrorisme og Beredskabsstyrelsen [-]

Ms I Den Tidlige Barndom Undersøgelser

Online Fuldtid Deltid March 2017 USA USA Online

Udvikle ekspertise til at hjælpe børn trives med Walden MS i den tidlige barndom Studies program. Uddybe din forståelse af barnets udviklingsstadier, udforske de nyeste trends og teorier i den tidlige barndom, og få de praktiske færdigheder, der kræves for at skabe miljøer, hvor børn lærer og vokse. [+]

Udvikle ekspertise til at hjælpe børn trives med Walden MS i den tidlige barndom Studies program. Uddybe din forståelse af barnets udviklingsstadier, udforske de nyeste trends og teorier i den tidlige barndom, og få de praktiske færdigheder, der kræves for at skabe miljøer, hvor børn lærer og vokse. Vælg mellem specialer, der kan forberede dig til at arbejde som administrator i børneinstitutioner programmer eller centre, påvirke den offentlige orden, undervise kolleger pædagoger, eller uddanne forskellige befolkningsgrupper mere effektivt. Specialiseringer Administration, ledelse og lederskab Early Childhood Public Policy og Advocacy Undervisning Voksne i Early Childhood Field Undervisning og Mangfoldighed i Early Childhood Education To måder at lære: Ud over kursus-baserede MS i den tidlige barndom Studies program, Walden tilbyder en kompetence-baseret løsning. [-]

Ms I Den Tidlige Barndom Undersøgelser (kompetence-baseret)

Online Deltid September 2017 USA USA Online

Opnå de færdigheder til at forberede sig til lederroller i læringsmiljøer for alle børn. [+]

Opnå de færdigheder til at forberede sig til lederroller i læringsmiljøer for alle børn. Tjen en MS i den tidlige barndom Studies med speciale i administration, ledelse og lederskab gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. Gennem denne online, ikke-licensure program, kan du: Uddybe din forståelse af børns udvikling og læring. Udvid din viden om effektive programmer og tjenester. Forbedre din evne til at linke spørgsmål om lighed og inddragelse til hvordan eleverne lære og vokse. Programmet er i The Richard W. Riley Seminarium og Lederskab på Walden, en Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE) -accredited institution. NCATE akkreditering er en anerkendt standard of excellence i professionel Prêk-12 uddannelse. Tjene din uddannelse på dine vilkår Leveret gennem Tempo Learning ™ af Walden, kompetencen-baserede MS i den tidlige barndom Studies program giver dig mulighed for at lære på din egen tidsplan, i dit eget tempo-bygning på din eksisterende færdigheder, viden og erfaring. For én all-you-can-lære pris, du videre gennem programmet ved at mestre en række kompetencer og færdiggøre vurderinger. [-]

Ms I Human Resource Management

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Erhverve de strategiske, organisatoriske, ledelsesmæssige og analytiske evner, der motiverer og køre dagens arbejdsplads. [+]

Erhverve de strategiske, organisatoriske, ledelsesmæssige og analytiske evner, der motiverer og køre dagens arbejdsplads. Uanset om du lige er startet ud eller søger at gå videre til en højere udøvende rolle, Walden Universitets MS i Human Resource Management giver dig praktiske viden, der kan hjælpe dig med at blive en mere effektiv HR professionel. Udviklet af eksperter på området, er dette program i fuld overensstemmelse med den anbefalede pensum i Society for Human Resource Management (SHRM) og tilbyder et generelt program og tre karriere-fokuserede specialiseringer at supplere din faglige mål. Specialiseringer (I tillæg til den almindelige Program) Funktionel Human Resource Management Integration Funktionel og Strategic Human Resource Management Organisatorisk strategi Society for Human Resource Management (SHRM) erkender, at Walden er MS i Human Resource Management-programmet fuldt flugter med SHRM s 2014-udgaven af HR Curriculum Guidebook og Skabelons, som hjælper definere HR uddannelse standarder og hjælper handelshøjskoler udvikle uddannelser, der følger disse standarder. [-]

Ms I Informationsteknologi

Online Fuldtid Deltid 24 måneder September 2017 USA USA Online + 1 mere

Fra core programmering og networking kurser til avanceret uddannelse i høj efterspørgsel it specialiseringer, Walden MS i Informationsteknologi program er designet til at hjælpe dig ind og fremskridt i den hurtigt voksende IT-området. [+]

Fra core programmering og networking kurser til avanceret uddannelse i høj efterspørgsel it specialiseringer, Walden MS i Informationsteknologi program er designet til at hjælpe dig ind og fremskridt i den hurtigt voksende IT-området. En leder i online-undervisning, Walden tilbyder håbefulde og erfarne IT-fagfolk mulighed for at lære i en state-of-the-art virtuelle miljø byder virtuelle laboratorier og Walden eksklusive MobileLearn® teknologi. Dette program karriere-bygning format giver dig mulighed for at tjene din Graduate Certificate i Information Systems efter afslutning af de første fire kurser * og derefter fortsætte den avancerede studier i et af disse i-demand specialiseringer: Sundhedsinformatik Information Assurance og Cyber ​​Security informationssystemer Software engineering * For at modtage den Graduate Certificate i Information Systems, skal du tilfredsstillende komplette ITEC 6111, ITEC 6115, ITEC 6140, og ITEC 6030 og gælder for certifikatet, som uddeles uden ekstra omkostninger. [-]

Ms I Instruktions Design Og Teknologi

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Lær at skabe effektive teknologibaserede kurser og instruktions-programmer til en række forskellige miljøer, herunder videregående uddannelse; Community College uddannelse; virksomhedernes og nonprofit arbejdsstyrke udvikling; og sundhedspleje, militær, og regeringen uddannelse. [+]

Lær at skabe effektive teknologibaserede kurser og instruktions-programmer til en række forskellige miljøer, herunder videregående uddannelse; Community College uddannelse; virksomhedernes og nonprofit arbejdsstyrke udvikling; og sundhedspleje, militær, og regeringen uddannelse. Udnyt Walden egne banebrydende læringsteknologier som du udforske læringsteori, instruktions designprocesser, og effektive strategier til at engagere elever 21. århundrede. Du kan arbejde hen imod din uddannelse med en hastighed, der passer til dig. Traditional: Tag et kursus ad gangen. Advance gennem programmet støt, mens forvaltningen andre forpligtelser. Fast Track: Tag to kurser på én gang. Fokuser mere tid på programmet og fuldføre din grad hurtigere. Efter det første kursus, kan du tage et kursus ad gangen, eller tjene din uddannelse hurtigere ved at tage to kurser på én gang. Du kan også skifte mellem mulighederne i hele programmet til at passe dine skiftende behov. Specialiseringer (ud over det generelle program) Online Learning Uddannelse og Performance Improvement [-]

Ms I Klinisk Psykologi

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Få en forståelse af grundlaget for psykologi og menneskelig adfærd og lærer at anvende psykologisk teori og forskning til den virkelige verden situationer i kliniske omgivelser. [+]

Få en forståelse af grundlaget for psykologi og menneskelig adfærd og lærer at anvende psykologisk teori og forskning til den virkelige verden situationer i kliniske omgivelser. Fremme positiv social forandring ved at anvende de nuværende teorier og forskning i et akademisk eller professionel indstilling. Hvis du er interesseret i at tjene din doktorgrad eller blive en autoriseret klinisk psykolog, vil Walden s MS i klinisk psykologi giver dig et solidt fundament for dine næste skridt mod disse mål. Dette program tilbyder en Counseling specialisering, hvor du kan udforske forskellige modeller for rådgivning, herunder gruppe, ægteskab og familie, og stofmisbrug rådgivning. Specialiseringer (ud over det generelle program) Rådgivning California Rådgivning Bemærkning om Licensure MS i klinisk psykologi grad er ikke designet til at forberede eleverne til at blive en godkendt psykologi professionel. MS i klinisk psykologi med speciale i rådgivning eller Californien Rådgivning (for borgere i Californien kun) er designet til at forberede kandidater til professionel praksis på master-niveau. Kandidater fuldførte Rådgivning eller Californien Rådgivning specialisering kan også kvalificere sig til at sidde for licensaftaler eksamener og opfylder de faglige licensure krav nogle statslige rådgiver bevillingsnævn. Imidlertid er Walden University MS i klinisk psykologi program ikke akkrediteret af Rådet for Akkreditering af Rådgivning og Related Educational Programs (CACREP), et specialiseret anerkendende organ, som er et krav for licensure i nogle stater. Walden tilmelding rådgivere kan vejlede om licensure spørgsmål, state-by-state uddannelsesmæssige krav og praktik og practicum krav; Men det er fortsat den studerendes ansvar at vurdere og forstå registreringsaktiviteterne krav til staten eller international placering, hvor han / hun agter at arbejde som krav varierer meget. Walden University giver ingen repræsentation eller garanti for, at færdiggørelsen af ​​en grad eller kursusaktiviteter for kandidat kredit vil tillade den lærende at få licensure. [-]

Ms I Kommunikation

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Åbn døren til spændende nye karrieremuligheder med en online MS i Meddelelse fra Walden University. [+]

Åbn døren til spændende nye karrieremuligheder med en online MS i Meddelelse fra Walden University. Udforsk den nyeste kommunikationsteknologi praksis og teorier; mestre kunsten overbevisende messaging; og lære at udvikle, udføre og måle effektive kommunikationsplaner ved hjælp af traditionelle og digitale medier. Programmet omfatter også en indlejret professionel certifikat, som du er berettiget til forud for at få din uddannelse. [-]

Ms I Ledelse

Online Fuldtid Deltid March 2017 USA USA Online

Fremme din karriere i erhvervslivet, nonprofit eller offentlige sektor ved at videreudvikle dine lederevner gennem Walden Universitets MS i Management-program. Dette program forbereder dig til at nå dine professionelle mål ved at give dig den virkelige verden viden, der kan hjælpe dig med succes styre projekter og effektivt lede teams. [+]

Fremme din karriere i erhvervslivet, nonprofit eller offentlige sektor ved at videreudvikle dine lederevner gennem Walden Universitets MS i Management-program. Dette program forbereder dig til at nå dine professionelle mål ved at give dig den virkelige verden viden, der kan hjælpe dig med succes styre projekter og effektivt lede teams. Lær at integrere og tilpasse organisatoriske processer og systemer samt at motivere medarbejderne til at opfylde og overstige de udfordringer og mål er relevante for nutidens dynamiske arbejdsmiljøer. Specialiseringer (ud over det generelle program) kommunikation Sundhedspleje Human Resource Management international business lederskab markedsføring Projektledelse Strategi og Operations [-]

Ms I Ledelse

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Lær strategier til at blive en mere effektiv leder, der kan skabe tillid, styrke andre, og en positiv indflydelse på fremtiden for din organisation. [+]

Lær strategier til at blive en mere effektiv leder, der kan skabe tillid, styrke andre, og en positiv indflydelse på fremtiden for din organisation. Walden Universitets MS i Leadership program tilbyder en omfattende tilgang til ledelse, der forbereder dig til at møde de nye udfordringer i den dynamiske verden af ​​erhvervslivet og for at dyrke dit personlige lederskab filosofi. Gennem den virkelige verden lektioner, kan du styrke dine beslutningsprocesser evner som en etisk leder i et globalt miljø. Specialiseringer (I tillæg til den almindelige Program) Human Resource Leadership Leader Development Self-Designet [-]

Ms I Menneskelige Og Sociale Tjenester

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Yderligere din engagement i social forandring med en online MS i menneskelig og social Services fra Walden. Gennem professionelt fokuseret pensum, interaktive casestudier og simuleringer, samt en tværfaglige tilgang, du forberede sig på at imødekomme behovene hos enkeltpersoner, lokalsamfund og organisationer inden for en global kontekst. Begreber og Teori bliver bragt til live ved hjælp af animerede casestudier og en interaktiv læring Fællesskab. [+]

Yderligere din engagement i social forandring med en online MS i menneskelig og social Services fra Walden. Gennem professionelt fokuseret pensum, interaktive casestudier og simuleringer, samt en tværfaglige tilgang, du forberede sig på at imødekomme behovene hos enkeltpersoner, lokalsamfund og organisationer inden for en global kontekst. Begreber og Teori bliver bragt til live ved hjælp af animerede casestudier og en interaktiv læring Fællesskab. Du undersøge problemer, der er karakteristiske for den menneskelige og sociale serviceydelser støtte, adgang til en række organisationer til at forstå mulige strategier og løsninger. Med 12 karriere-fokuserede specialiseringer at vælge imellem, du fokusere dine studier på dine behov og mål og udvikle de færdigheder til at udmærke sig i dit område. Specialiseringer - Fællesskabet og Social Service - EF Intervention og Ledelse - Konflikthåndtering og forhandlingsteknik - Strafferet - Disaster, Crisis, og Intervention - Familie Undersøgelser og Interventions - Gerontologi - Global Social Services - Menneske Services Nonprofit Administration - Mental Health Facilitation - Militære Familier og Kultur - socialpolitik og Analyse og Planlægning MS i human and social Services program, herunder dets specialer, er ikke designet til at føre til professionel licensure herunder licensure som en professionel terapeut, rådgiver, socialrådgiver eller psykolog. [-]

Ms I Nonprofit Ledelse Og Lederskab

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Udforsk strategier til at løse en nonprofit organisation i Walden Universitets MS i Nonprofit Management og Leadership program. [+]

Udforsk strategier til at løse en nonprofit organisation i Walden Universitets MS i Nonprofit Management og Leadership program. Fra fundraising til frivilligt rekruttering, dette program tager fat på de behov og bekymringer nutidige nonprofits. Udvid din viden om almennyttige organisationer gennem internationale temaer og begreber indarbejdet i hele din kursusaktiviteter og udforske lederevner, inklusive budgettering-, at almennyttige organisationer er afhængige af at udføre deres opgaver. Opdag hvordan du kan fremme en positiv social forandring med dette online kandidatgrad. Specialiseringer (ud over det generelle program) Global Leadership Internationale ikke-statslige organisationer Kommunernes Management for Sustainable Communities Self-Designet [-]

Ms I Projektledelse

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Lær om business, ledelse og kommunikation færdigheder, der kræves for at forvalte forskellige teams og projekter og samtidig hjælpe din organisation med at nå sine strategiske mål. [+]

Det forudses, at efterspørgslen efter professionelle, der kan forstå den praksis og principper for projektledelse vil have en dramatisk stigning i den nærmeste fremtid. Walden's Master of Science program i Project Management kan lære dig det business, ledelse og kommunikation færdigheder, der kræves for at forvalte forskellige teams og projekter og samtidig hjælpe din organisation med at nå sine strategiske mål. Walden University er blevet godkendt som en projektlederuddannelse udbyder af Project Management Institute (PMI). At være en PMI Registreret Uddannelse Provider (REP), Walden University har indvilget i at overholde kvalitetssikring kriterier, som PMI. Kandidatuddannelsen i Project Management er designet til at imødekomme kritiske behov for arbejdsgivere i den moderne verden og kan hjælpe dig fortjent de legitimationsoplysninger, der er nødvendige for at komme videre i din karriere. Ved at tilmelde dig i MS i Project Management-program vil du have mulighed for at: • Koncentrer dig om de traditionelle ledelsesværktøjer og anvende dem til projektledelse tekniske side. • Lær om risikostyring på projektniveau, såvel som at forstå om dens tilpasning til organisatoriske risiko strategi. • Få det praktiske, teoretiske og analytiske færdigheder til at konstruktivt styre projekter på tværs af flere brancher og domæner. • Brug dit fjernundervisning erfaring på arbejdspladsen og øge din evne til at forvalte projekter på tværs af disciplinære, organisatoriske og geografiske grænser. ... [-]


Ms I Psykologi

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Walden Universitets MS i psykologi program giver dig mulighed for at undersøge de sociale, kulturelle og kognitive aspekter af menneskelig adfærd og giver dig en grundlæggende forståelse for psykologi principper. [+]

Walden Universitets MS i psykologi program giver dig mulighed for at undersøge de sociale, kulturelle og kognitive aspekter af menneskelig adfærd og giver dig en grundlæggende forståelse for psykologi principper. Dette program tilbyder en række specialiseringer at vælge imellem, afhængigt af dine individuelle interesser og mål. Få en stærkere forståelse af multikulturelle perspektiver psykologi som du udforske forskning, der kan anvendes til en bred vifte af indstillinger. Specialiseringer Anvendt psykologi Børne- og ungdomspsykiatrisk Udvikling Krisestyring og reaktion Pædagogisk Psykologi General Psychology sundhedspsykologi Lederudvikling og Coaching Organisationsudvikling Psykologi Kulturministeriet Psykologi, offentlig administration, og Social Forandring Social Psychology Terrorisme og sikkerhed Bemærkning om Licensure MS i psykologi er ikke et licensure program og ikke udarbejder en person til at blive en autoriseret psykologi professionel. [-]

MS I Regnskab

Online Fuldtid September 2017 USA USA Online

Uanset om du lige er startet ud, forberedelse til din CPA eksamen, eller er interesseret i at fremme din regnskabsmæssige karriere, kan Walden Universitets MS i Regnskab program hjælpe dig med at styrke dine færdigheder i analyse og beslutningstagning finansielle. [+]

Uanset om du lige er startet ud, forberedelse til din CPA eksamen, eller er interesseret i at fremme din regnskabsmæssige karriere, kan Walden Universitets MS i Regnskab program hjælpe dig med at styrke dine færdigheder i analyse og beslutningstagning finansielle. Designet til at hjælpe dig videre i denne hurtigt skiftende erhverv, den udfordrende pensum dækker ledelsesmæssige regnskab, økonomistyring, aktuelle emner, og juridiske og etiske regnskabsmæssige spørgsmål. Specialiseringer Regnskab for den professionelle Regnskab med CPA Vægten selvstændige konstrueret Walden Universitets BS i Business Administration, Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA), og ph.d. i Management programmer er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP). MS i Regnskab og BS i Regnskab programmer er også akkrediteret af ACBSP og har tjent organisationens Specialized Accounting Akkreditering. De fleste stater kræver enkeltpersoner til at fuldføre 150 semester (225 kvartal) timer i bestemte fagområder med henblik på at være berettiget til at sidde for statsautoriseret revisor (CPA) eksamen og / eller opnå en CPA licens. Walden regn- programmer kan hjælpe kandidater fremskridt i retning af opfyldelsen af ​​disse krav. BS i Regnskab tilbyder 120 fjerdedel (80 semester) kredit timer, der omfatter øverste niveau kurser i emner som regnskab, revision, skat, og internt regnskab. MS i Regnskab tilbyder 30 semester (45 fjerdedel) kredit timer, mens MBA Regnskab specialisering tilbyder ni semester (13,5 kvartal) kredit timer. Disse programmer omfatter graduate kurser i emner som regnskab, ledelsesmæssige regnskab, og juridiske og etiske regnskabspraksis. Dette vil kræve, at studerende til at fuldføre yderligere kurser for at opfylde statens krav. I hver stat, der er særlige politikker, der skal følges, når en person forsøger at blive en godkendt revisor. Nogle stater tillader ikke personer, der gennemfører Walden regnskabsprogrammer til at sidde for CPA licens eksamener på grund af statslige specifikke emner som professionel akkreditering eller face-to-face undervisning. For information om de uddannelsesmæssige krav til din tilstand, se statens bestyrelse Bogføring eller relaterede agentur. Walden tilmelding rådgivere kan give vejledning om revisor licensure; Men det er stadig ansvaret for den enkelte at tilmelde dig i programmet til at læse, forstå og overholde licensure krav i den stat, hvor han eller hun ønsker at udøve. Walden University kan gøre nogen repræsentation, garanti, garanti eller forpligtelse, som en vellykket gennemførelse af et Walden program eller kursusaktiviteter for kredit inden for et program, vil gøre en kandidat er berettiget til at sidde i en licensure eksamen eller få statens licensure. [-]

Ms I Retsmedicinsk Psykologi

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Walden Universitets MS i Forensic Psychology program forbereder dig til at anvende stærke nye indsigter, færdigheder og perspektiver til en række ikke-kliniske roller i områder som it-kriminalitet, kriminelle undersøgende analyse og profilering, terrorisme, og offer fortalervirksomhed. [+]

Walden Universitets MS i Forensic Psychology program forbereder dig til at anvende stærke nye indsigter, færdigheder og perspektiver til en række ikke-kliniske roller i områder som it-kriminalitet, kriminelle undersøgende analyse og profilering, terrorisme, og offer fortalervirksomhed. Udforsk biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der påvirker kriminel adfærd. Påfør psykologiske tilgange og begreber, som du identificere lovovertrædere, herunder unge, i en bred vifte af retsmedicinske indstillinger. Vores udvalg af specialer kan give dig den ekspertise, du har brug for at køre en positiv forandring i retssystemet. Specialiseringer Criminal Justice (Self-Designet) it-kriminalitet Family Vold Juridiske spørgsmål i Forensic Psychology Militær Politi Psykologi selvstændige konstrueret Sex Gerningsmand Behavior Terrorisme Victimology Bemærkning om Licensure MS i Forensic Psychology er ikke en licensure program og ikke udarbejder en person til at blive en autoriseret psykologi professionel. [-]

Ms I Strafferetsplejen

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Bo på forkant med denne udviklende felt, mens du studerer de nyeste teorier og udforske nutidens stadig mere sofistikerede strafferetlige spørgsmål. Opnå bred eksponering til det strafferetlige område [+]

Bo på forkant med denne udviklende felt, mens du studerer de nyeste teorier og udforske nutidens stadig mere sofistikerede strafferetlige spørgsmål. Opnå bred eksponering til det strafferetlige område, herunder hvordan retshåndhævelse, domstole, og korrektioner funktion og samspil på den lokale, statslige og føderale niveau. I MS i Criminal Justice program på Walden University, kan du udforske en unik pensum, der kombinerer kriminel adfærd teori med teknologi, Homeland Security, og lederevner, som du kan anvende umiddelbart på jobbet eller bruge til at fremme din karriere. Specialiseringer (I tillæg til den almindelige Program) Beredskabsstyrelsen Global Leadership Homeland Security Policy og Koordinering Law and Public Policy Politisk analyse Public Management og Leadership Self-Designet Terrorisme, Mægling, og fred [-]

Ms I Strafferetsplejen Ledelse Og Direktion

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

MS i Criminal Justice Ledelse og direktion Forbered dig på at lede forandringer i din organisation og påvirke politikere i dit samfund. Hvis du er en retshåndhævelsen eller [+]

Forbered dig på at lede forandringer i din organisation og påvirke politikere i dit samfund. Hvis du er en retshåndhævelsen eller strafferet professionel, kan Walden University hjælpe dig med at få den viden og erfaring til at forberede ledende roller i strafferetsplejen eller overgang til en karriere i uddannelse eller rådgivning. Walden er MS i Criminal Justice Ledelse og direktion program blander kriminel adfærd teori med studier i menneskelige tjenester, teknologi og homeland security at bidrage til at udvide dine lederevner. Specialiseringer (I tillæg til den almindelige Program) Beredskabsstyrelsen Global Leadership Homeland Security Policy og Koordinering Law and Public Policy Politisk analyse Public Management og Leadership Self-Designet Terrorisme, Mægling, og fred [-]

Ms I Uddannelse (MSEd)

Online Fuldtid September 2017 USA Baltimore

Designet af undervisere til undervisere, kan Walden er MS i Uddannelse (MSEd) program hjælpe dig med at udvikle den viden og de færdigheder, du har brug for at hjælpe eleverne lykkes i dag. Leveres i et online format, dette program udforsker bedste praksis og den nyeste forskning. [+]

Designet af undervisere til undervisere, kan Walden er MS i Uddannelse (MSEd) program hjælpe dig med at udvikle den viden og de færdigheder, du har brug for at hjælpe eleverne lykkes i dag. Leveres i et online format, dette program udforsker bedste praksis og den nyeste forskning. Overhold mester lærere i deres klasseværelser og lære afprøvede teknikker til at skabe støttende læringsmiljøer. Vælg mellem traditionelle online specialiseringer samt accelereret MS i Uddannelse (MSEd) specialiseringer. Designet for selvstændige motiverede undervisere, de accelererede MSEd specialiseringer giver dig mulighed for at fuldføre din kandidatgrad i så lidt som 12 måneder for undervisning så lavt som $ 10.000. * Specialiseringer Adolescent Literacy og Læring Læseplaner, undervisning og vurdering (kvaliteter K-12) Læseplaner, undervisning og vurdering (kvaliteter K-12) - Accelereret Educational Leadership og Administration (International Non-Licensure) Educational Leadership og Administration (Principal Licensure Forberedelse) Elementær Læsning og Literacy (kvaliteter Prêk-6) (Ikke-Licensure) Elementær Læsning og Literacy (kvaliteter Prêk-6) (Ikke-Licensure) - Accelereret Elementær Læsning og matematik (kvaliteter K-6) (Ikke-Licensure) Elementær Læsning og matematik (kvaliteter K-6) (Ikke-Licensure) - Accelereret Integration Technology i klasseværelset (kvaliteter K-12) Integration Technology i klasseværelset (kvaliteter K-12) - Accelereret Matematik (kvaliteter K-6) Matematik (kvaliteter 5-8) Matematik og Videnskab (kvaliteter K-8) Læsning og Literacy med en læsning K-12 Påtegning Videnskab (kvaliteter K-8) Specialuddannelse (Non-Licensure) (kvaliteter K-12) Specialuddannelse (Non-Licensure) (kvaliteter K-12) - Accelererede Lærer Ledelse (kvaliteter K-12) Lærer Ledelse (kvaliteter K-12) - Accelereret Engelskundervisning sprogstuderende (kvaliteter K-12) (Ikke-licensure) * Baseret på undervisningsafgifter satser i juni 2016. Priserne er med forbehold for ændringer. Den accelererede model er kun tilgængelig for nye studerende. Mens MSEd accelereret model er designet til at være afsluttet i 12 måneder, kan tid til færdiggørelse variere fra elev, afhængig af individuel fremskridt og kreditter, der er overført, hvis det er relevant. For en personlig vurdering af din tid til færdiggørelse, kalder en indskrivning rådgiver på 1-866-492-5336. [-]

Ms I Videregående Uddannelse

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Designet til dem, der ønsker at forfølge en bred vifte af karrieremuligheder i højere uddannelsesinstitutioner, fra fakultetet og stillinger at indtaste administrative stillinger, Walden er MS i videregående uddannelse program fokuserer på at fremme både organisatorisk og studerende succes. [+]

Designet til dem, der ønsker at forfølge en bred vifte af karrieremuligheder i højere uddannelsesinstitutioner, fra fakultetet og stillinger at indtaste administrative stillinger, Walden er MS i videregående uddannelse program fokuserer på at fremme både organisatorisk og studerende succes. Få en forståelse for forretning, ledelse og organisationskultur i de videregående uddannelser. Udforsk bedste praksis for at skabe elev-fokuseret læringsmiljøer. Vælg mellem en række specialer designet til at opfylde dine individuelle behov og interesser. Du kan arbejde hen imod din uddannelse med en hastighed, der passer til dig. Traditional: Tag et kursus ad gangen. Advance gennem programmet støt, mens forvaltningen andre forpligtelser. Fast Track: Tag to kurser på én gang. Fokuser mere tid på programmet og fuldføre din grad hurtigere. Efter det første kursus, kan du tage et kursus ad gangen, eller tjene din uddannelse hurtigere ved at tage to kurser på én gang. Du kan også skifte mellem mulighederne i hele programmet til at passe dine skiftende behov. Specialiseringer (ud over det generelle program) Voksnes Læring College Undervisning og læring Tilmelding Management and Institutional Marketing Global Higher Education Lederskab for Student Success Online og fjernundervisning [-]

Ms I ægteskab, Par, Og Familierådgivning

På universitet eller online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Walden Universitets CACREP-akkrediterede MS i Ægteskab, Par, og familierådgivning program kan give dig den viden og færdigheder til [+]

Walden Universitets CACREP-akkrediterede MS i Ægteskab, Par, og familierådgivning program kan give dig den viden og færdigheder til at diagnosticere mentale og følelsesmæssige forstyrrelser og hjælpe med at løse ægteskab og familie konflikter i relation til skilsmisse, mægling, børneopdragelse, skole problemer, og familie vold. Du vil lære at behandle en række emner, herunder indvirkningen af ​​kriser, katastrofer og andre traumatiske begivenheder. Gennem ansigt-til-ansigt boliger, vil du netværk med ekspert videnskabelige medarbejdere og andre ph.d.-studerende, mens du finpudse din forskning, skrivning, og kritisk tænkning. Specialiseringer (ud over det generelle program) Addiction Rådgivning Karriererådgivning Forensic Rådgivning Militære Familier og Kultur Trauma og krisehjælp Walden Universitets MS i Ægteskab, Par, og familierådgivning program er akkrediteret af Rådet for Akkreditering af Rådgivning og Related Educational Programs (CACREP), et specialiseret anerkendende organ anerkendt af Rådet for Videregående Uddannelse Akkreditering (Chea). CACREP akkreditering er et krav for licensure i mange stater. MS i Ægteskab, er Par, og familierådgivning program designet til at forberede kandidater til at kvalificere sig til at sidde for licensaftaler eksamener og opfylde de faglige licensure krav mange statslige rådgivning boards. Walden tilmelding rådgivere kan vejlede om licensure spørgsmål; men det er stadig den enkeltes ansvar at forstå og overholde alle statslige licensure krav. Walden fremsætter ingen erklæringer eller garantere, at færdiggørelsen af ​​Walden kurser eller programmer vil tillade en person at opnå statens licensure. [-]

MA

Lærer Forberedelse Program Med En Master Of Arts I Undervisningen

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Tænd din passion for at lære i en opfyldelse karriere som første gang lærer ved at tilmelde dig i Walden lærer Forberedelse Program med en Master of Arts i undervisningen (MAT).Vælg mellem tre specialiseringer [+]

Lærer Forberedelse Program med en Master of Arts i Undervisning

 

Program ikke udbydes internationalt

 

Specialisering: Early Childhood Education (Fødsel-Grade 3)

Tænd din passion for at lære i en opfyldelse karriere som første gang lærer ved at tilmelde dig i Walden lærer Forberedelse Program med en Master of Arts i undervisningen (MAT). Vælg mellem tre specialiseringer med fokus på specialundervisning eller førskoleundervisning. Designet til den uafhængige lærende, dette program kombinerer virtuel og skolebaseret erfaring i felten for at forberede dig til at gøre en positiv indvirkning på dit klasseværelse, skole og samfund.

... [-]

Master Of Arts I Undervisningen (mat) (lærer Forberedelse)

Online Fuldtid Deltid September 2017 USA USA Online

Gør din passion for at lære i en tilfredsstillende karriere som en første gang lærer ved at tilmelde dig i Walden Master of Arts i Undervisning (MAT) program. [+]

Gør din passion for at lære i en tilfredsstillende karriere som en første gang lærer ved at tilmelde dig i Walden Master of Arts i Undervisning (MAT) program. Designet til den uafhængige lærende, dette program kombinerer virtuelle og skolebaseret felt erfaring til at forberede dig til at gøre en positiv indvirkning på dit klasseværelse, skole, og fællesskab. Specialisering Specialuddannelse (K-Alder 21) Note til alle Pennsylvania beboere: Walden University lærer forberedelse program er godkendt af Minnesota Board of Teaching som fører til licensure. Fordi dette program ikke er gennemgået af Pennsylvania Department of Education, er kandidater bedt om at ansøge om Pennsylvania certificering som out-of-state kandidater af en lærer forberedelse program. [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, MN, 55401 US