Vores MSc Economics og Business Strategy program gør det muligt at anvende de redskaber for økonomi og strategi for at påvirke virksomhedens resultater og udvikle strategisk tænkning og beslutningstagning i et konkurrencepræget erhvervsklima.

Programmet vil udstyre dig med de færdigheder af en professionel forretning økonom, til en karriere i erhvervslivet, staten, regulering, internationale organisationer og til højere priser ved forskning.

Undervist af erfarne forskere og praktikere, vil de studerende bruge indsigt af økonomisk teori til at løse virkelige verdens problemer. Den stærke vægt på at anvende teoretiske og kvantitative færdigheder til virkelige verden situationer - samt fokus på at udvikle kritisk tænkning - gør det muligt at arbejde effektivt både i industrien og regeringen.

Studerende vil være i stand til yderligere at skærpe deres praktiske færdigheder ved at udfylde et forskningsprojekt, der giver dem mulighed for at anvende deres viden til en strategi og politik relateret problem.

Adgangskrav

En udmærkelse grad (2: 1 eller højere) eller tilsvarende oversøisk kvalifikation i økonomi, business (med en stærk kvantitativ komponent), finansiering, ledelse videnskab, operationer forskning, matematik, fysik eller teknik. Ansøgere fra andre uddannelser discipliner kan overvejes, men som for alle ansøgere, gode (2: 1 eller derover) karakterer i relevante matematik / forventes statistik moduler.

Engelsk Sprogkrav

Alle ansøgere til optagelse på Loughborough University, skal have en kvalifikation i engelsk sprog, før de kan blive optaget på ethvert kursus eller program, om deres første sprog er engelsk eller ej.

IELTS: samlet 6,5 med minimum 6,0 i hver komponent. Skolen vil acceptere lavere IELTS score, hvis du foretage universitetets pre samlingerne engelsk kursus. TOEFL med en samlet score på 92, og ingen sub-test score under 22.

Yderligere Karrieremuligheder

Veluddannede, numerate forretning og strategi økonomer er i høj efterspørgsel i alle sektorer. Dette kursus forbereder dig til en karriere som professionel økonom i ledelse og strategi rådgivning, finansiering, regeringen eller industri. Potentielle karriere destinationer omfatter: analytiker i økonomisk rådgivning, virksomhedsledelse, strategi hold i selskaber, erhvervsrelaterede ministerier, konkurrence og regulering myndigheder, brancheforeninger.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 15 flere kurser fra Loughborough University School of Business and Economics »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2020
Duration
1 år
Fuldtid
Price
13,400 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2020