Ernærings- og fødevarevidenskab: MS, PhD
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences
Nøgleinformation
Campus placering
Logan, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Kontakt skolen
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Programmet ernærings- og fødevarevidenskab fokuserer på de kemiske og biologiske komponenter i fødevarer og måder, hvorpå disse ingredienser påvirker sundheden. Studerende lærer de kemiske, biologiske, mikrobiologiske, ernæringsmæssige, tekniske og økonomiske aspekter af mad samt de sociale virkninger af de fødevarer, folk spiser, herunder hvordan de påvirker forskellige spørgsmål, herunder økonomi, psykologi og kultur.
På grund af en øget bevidsthed i de senere år om, hvordan fødevarer direkte påvirker befolkningens sundhed, er der en større efterspørgsel efter faguddannede inden for ernæring og madvidenskab. Offentligheden er begyndt at indse, hvor vigtigt det er at spise velafbalancerede måltider. Det betyder, at mulighederne for karriere inden for ernæring er på et højeste niveau.