International Master i Fødevarevidenskab for innovation og ægthed
Free University of Bozen-Bolzano
Nøgleinformation
Campus placering
Bolzano, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 1.350 / per year
Ansøgningsfrist
07 May 2024
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduktion
Stil os et spørgsmål på WhatsApp
Dette to-årige masterprogram giver dig god viden om aktuelle og fremtidige udfordringer inden for madvidenskab, der kombinerer innovation og ægthed og giver dig muligheden for at interagere tæt med fødevareindustrien. Programmet er et fælles initiativ med Universiteterne i Parma og Udine , der er kendt verden over for deres ekspertise inden for videregående uddannelser inden for fødevarevidenskab.
kursus beskrivelse
Kurset sigter mod at træne fagfolk, der er i stand til at arbejde trygt inden for områder inden for fødevarevidenskab, såsom teknologi, teknik, mikrobiologi, kemi og bæredygtighed.
Efter det første år kan du vælge mellem fem forskellige profiler:
- Anvendt teknik og genetik
- Madkvalitet og styring
- Ernæringsvidenskab
- Madkemi
- Mad emballage
De sidstnævnte to læringsspor tilbydes henholdsvis i samarbejde med University College Cork, Irland og det tekniske universitet i München, Tyskland . Studerende får mulighed for at tilbringe op til to semestre i en af disse europæiske partnerinstitutioner.
Programmet understøttes af industrier, der tilhører AssoImprenditori Alto Adige - sezione Alimentari - og Südtiroler Bauernbund - Unione Agricoltori e Coltivatori Diretti Sudtirolesi. Dette partnerskab giver studerende mulighed for at skrive deres forskningsafhandling med fælles vejledning fra både universitetet og fødevareindustrien.
Deltagende virksomheder er: Assolatte, Barilla, Consorzio Gorgonzola, Consorzio Grana Padano, Consorzio Parmigiano Reggiano, Consorzio Prosciutto di San Daniele, Consorzio Montasio, Consorzio Tutela Speck Alto Adige, Despar, Dr. Schär, Forst, Loacker, Milaense, Pan Unione degli Industriali, VOG Products og Zuegg.
Ved første øjekast
- Gradsklasse: LM-70
- ECTS-point: 120
- Kursets varighed: 2 år
- Kurserne undervises på: engelsk
- Steder til rådighed: 30 EU 5 ikke-EU
- Campus: Bozen-Bolzano
- Undervisningsgebyrer: € 1347,50 pr. År
Opbygning af kurset
Det første år inkluderer hovedsageligt moduler om madteknologi og fødevaremikrobiologi, der er fælles for alle læringsspor. Fra andet år og fremover bliver moduler specifikke for den valgte profil. Du vil være i stand til at vælge mellem fem profiler og en række moduler for at tilpasse dit kursus.
Udvekslingsprogrammer og praktikophold
I øjeblikket tilbyder vi udvekslingsprogrammer med næsten 20 partneruniversiteter over hele verden som en del af et stort netværk af samarbejde med industrier i Italien og i udlandet, hvor du kan gennemføre din praktikophold. Især har denne mester et partnerskab med University College Cork, Irland og Technical University of Munich, Tyskland, to globale ledere inden for fødevarevidenskab.
Beskæftigelsesudsigter
Kandidater fra programmet placeres i virksomheder i fødevareindustrien og specialiserer sig i forskning og udvikling; fødevareforarbejdning; produkt design og udvikling; styring og kontrol af forarbejdning af fødevarer; fødevareautomatiseringsteknologi; udvikling af metoder til at garantere madens ægthed kvalitetskontrol; og udvikling af innovative processer til forbedring af næringsværdien af fødevarer og bæredygtigheden af fødekæden.
Kurset giver de studerende værktøjerne til at forfølge en karriere som konsulent eller til at arbejde i ledende roller, primært i fødevareindustrien og i virksomheder, der forbinder fødevareforsyningskæden, fra produktion til opbevaring og distribution, herunder store detailhandlere, og offentlige og private centre dedikeret til planlægning, styring og forbedring af processer. Vores kandidater designer og forny alle fødevareprocesser og produkter for at garantere og forbedre den sensoriske, ernæringsmæssige og bæredygtige kvalitet i fødekæden.
Ansøgning
For at få adgang til kurset skal du indsende certificering af et B2-niveau på engelsk. Hvis du ikke har en officiel sprogcertificering, kan du tage en sprogeksamen på vores campus.
Detaljerede oplysninger om studiet kan findes i studiemanifestet, der indeholder information om studieplanen, adgangskrav, sprogkrav, ansøgningsproces, optagelsesprocedurer, tilmelding og studieafgift.
Udvælgelseskriterier
Grader fra din bachelorgrad (Bachelor eller tilsvarende).
Der er ingen optagelseseksamen eller interview.
Indlæggelser
Læreplan
Det første år indeholder hovedsageligt moduler om Fødevareteknologi og Fødevaremikrobiologi , som er fælles for alle læringsspor. Fra andet år og frem bliver moduler specifikke for den valgte profil, og du vil kunne vælge mellem fire profiler og en række fritvalgskurser for at tilpasse dit studieprogram.
I studieplanen kan du finde partneruniversitetet for de kurser, du interesserer dig for. I kursusudbuddet kan du i stedet finde kursusbeskrivelserne.
1. år (hos unibz)
- Innovation og autenticitet i fødevareforarbejdning
- Novel FoodInnovation og autenticitet for vingårdsprodukter
- Fermenteringer som værktøjer til fremstilling af traditionelle og innovative fødevarer og drikkevarer
- Miljøkemi mod fødevareforarbejdning
- Food Value Chain Management
- Computerapplikationer i fødevarevidenskab
- Reaktionskinetik i fødevareforarbejdning
- Evaluering af fødevarekvalitet og ægthed
- Starter og funktionelle mikrober til innovation, autenticitet og sund status
- De naturlige mikrobielle startere til innovation og autenticitet
- Fødevare-menneske-aksen til at drive tarmmikrobiomet
2. år - Sti "Anvendt fødevareteknik" (hos unibz)
- Udstyr til fødevareforarbejdning
- Innovative fødevareforarbejdningsteknologier
- Sensorer og biosensorer til landbrugsfødevareapplikationer
- Fritvalgskurser*
- Afhandling
2. år - Sti "Fødevarekvalitetskontrol og -styring" (ved Udine Universitet)
- Avancerede prøveforberedelsesteknikker og analyse af fødevareforurenende stoffer
- Ledelsessystemer for fødevaresikkerhed og kvalitet
- Fødevarestruktur og fysiske egenskaber
- Fritvalgskurser*
- Afhandling
2. år - Sti "Ernæringsvidenskab" (ved University of Parma)
- Human Ernæring
- Anvendt menneskelig ernæring
- Industriel mikrobiologi til forbedring af fødevarekvaliteten
- Fritvalgskurser*
- Afhandling
2. år - Sti "Food Chemistry" (ved University College Cork)
- Mobilitetsaktivitet 1
- Mobilitetsaktivitet 2
- Mobilitetsaktivitet 3
- Fritvalgskurser*
- Afhandling
Fritvalgskurser*
Studerende kan vælge kurser efter eget valg. Fakultetet offentliggør hvert år listen over udbudte fritvalgskurser.
Udvekslingsprogrammer og praktikophold
I øjeblikket tilbyder vi udvekslingsprogrammer med næsten 20 partneruniversiteter over hele verden som en del af et stort netværk af samarbejde med industrier i Italien og i udlandet, hvor du kan gennemføre dit praktikophold. Denne master har især et partnerskab med University College Cork, Irland, og det tekniske universitet i München, Tyskland, to globale ledere inden for fødevarevidenskab.
Galleri
Programundervisning
Karrieremuligheder
Kandidater fra programmet er placeret i virksomheder i fødevareindustrien og specialiserer sig i forskning og udvikling; fødevareforarbejdning; produktdesign og udvikling; styring og kontrol af fødevareforarbejdning; fødevareautomatisering teknologi; udvikling af metoder til at garantere fødevareægthed; kvalitetskontrol; og udvikling af innovative processer til at øge fødevarernes ernæringsmæssige værdi og fødevarekædens bæredygtighed.
Kurset giver de studerende værktøjer til at forfølge en karriere som konsulent eller til at arbejde i ledelsesroller , hovedsageligt i fødevareindustrien, og i virksomheder, der forbinder fødevareforsyningskæden, fra fremstilling til opbevaring og distribution, herunder store detailhandlere, og offentlige og private centre dedikeret til planlægning, styring og forbedring af processer. Vores kandidater designer og innoverer alle fødevareprocesser og produkter for at garantere og forbedre den sensoriske , ernæringsmæssige og bæredygtige kvalitet af fødekæden.
Velforberedt og klar til arbejdsmarkedet. På AlmaLaureas hjemmeside kan du tjekke statistiske data om kandidaters tilfredshed og deres beskæftigelsesegnethed.