Kandidatgrad i fødevareteknologi
Polytechnic Institute Of Santarem - Instituto Politécnico De Santarém
Nøgleinformation
Campus placering
Santarém, Portugal
Lingvistik / Sprogvidenskab
Portugisisk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2023
Introduktion
Kandidatuddannelsen i madteknologi sigter mod at styrke, integrere og udvide viden hos teknikere inden for fødevare- og ernæringsområderne under hensyntagen til fødevare- / ernæring / sundhedspolitikken og -krav i hele fødekæden på europæisk og verdensplan. Studiecyklussen i fødevareteknologi er orienteret for at muliggøre erhvervelse og uddybning af følgende faglige færdigheder: kontrol med primærproduktion; kvalitet og sikkerhedskontrol af fødevareprocesser og produkter; kontrol med spildevand og fødevarebårne rester, forarbejdning og distribution af fødevarer eller deres råvarer madanalyse; implementering af fødevaresikkerhedssystemer teknisk og juridisk rådgivning; forebyggelse og kontrol af risici i fødekæden identifikation af faktorer, der påvirker fødevarers ernæringsmæssige egenskaber intervention i fødevarevirksomheders ledelsesområder; uddannelse inden for mad.