MESTER I ITALIENSK KØB
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Nøgleinformation
Campus placering
Calabria, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Evolution er det første krav til kulinarisk uddannelse. Dette kursus er designet til at imødekomme dette krav og handle med umiddelbare og effektive resultater. Italiensk køkken og vin-kandidatuddannelse, det mest omfattende kulinariske kursus i Italien, giver deltagerne et globalt perspektiv af madlavning og restaurationsservice, der sætter dem i stand til at udvikle en personlig følelse af professionalisme, der er nødvendig for at arbejde med succes med avanceret italiensk køkken i foodservice- og gæstfrihedsindustrien.
Programmet er designet til at integrere kulinarisk træning med akademiske studier og felterfaring ved hjælp af avancerede madlavningsteknikker, emner af moderne betydning, fødevarevidenskab, æstetik og sensorisk opfattelse som rammer. Udviklingen af italiensk køkken er en undersøgelse af smag, ingredienser og smagsmetoder. Deltagerne undersøger og forbereder repræsentative italienske regionale menupunkter samt gennemfører en intensiv analyse af principperne for italiensk køkken.
Når eleverne forbereder moderne og regionale retter i en restaurant, lægger kurset vægt på madlavningsteknikker og ingredienser, der bruges i moderne og klassiske retter. Ved at demonstrere udviklingen af det italienske køkken er deltagerne parat til at oprette sine egne opskrifter baseret på disse principper. Planlægning og ordre til produktion, stationsorganisering, forberedelse og plettering, timing, ganeudvikling og andre produktionsrealiteter i en restaurant undersøges.
Bagning og bagværk er også integreret ved hjælp af grundlæggende bageteknikker, emner af moderne betydning, fødevarevidenskab, æstetik og sensorisk opfattelse som rammer. Ved at undersøge smag, bagning og wienerbrødsteknikker, ingredienser og krydderier lærer deltagerne de principper og teknikker, der bruges til fremstilling af bagværk af høj kvalitet. Der lægges vægt på avancerede produktionsteknikker og evaluering af kvalitetsprodukter. Emnerne inkluderer grundlæggende wienerbrødsprodukter, wienerbrødcremer, basiskager, chokoladearbejde og kemi.
Endelig tager Italiens bedste sommelierer mysteriet ud af at forstå italienske vine og deres plads på menuen. Gennem smagsprøver og studiemateriale vil deltagerne forstå, hvordan man parrer regionale vine med tilsvarende køkkener samt smelter italienske vine sammen med andre retter. Landets bedste og mindst kendte vine undersøges og testes både i laboratoriet og på udvalgte ejendomme.
En integreret del af programmet er planlagte udflugter til flere af Italiens vigtigste gastronomiske centre. Håndværkere af vin og ost, varieret spisning på flere restauranter og kulinariske rejser på Sicilien gør det muligt for deltagerne at opleve den italienske kultur og opdage, hvordan den har påvirket sit køkken.
Programmet kulminerer med den virkelige erhvervserfaring inklusive side om side forberedelser af traditionelle og innovative italienske og europæiske retter, der står i kontrast til smag, farver og næringsværdier, der giver deltagerne mulighed for at se og smage udviklingen af det italienske køkken og, endnu vigtigere. evnen til at udvikle sin egen teknik til udvikling af nye opskrifter. Teknikkerne fremgår af en endelig analyse af menuer fra verdens bedste italienske restauranter af italienske mestre.
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Master of Science i italiensk mad og vin
- Padua, Italien