MS i madvidenskab
University of Hawai'i at Manoa College of Tropical Agriculture and Human Resources
Nøgleinformation
Campus placering
Honolulu, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduktion
Interessen for ernæring, mad og madforhold til menneskers sundhed og fitness har aldrig været større end i dag. Institut for Ernæring, Fødevarer og Husdyrvidenskab tilbyder en MS-grad i fødevarevidenskab. Koncentrationsområderne inkluderer fødevaresikkerhed og -kvalitet, fødevareforarbejdning og -teknik, fødevarekemi og biokemi, fødevaremikrobiologi, uddannelse inden for fødevarevidenskab og specialområde. Samarbejdsafdelinger inkluderer molekylær biovidenskab og bioteknologi, plante- og miljøbeskyttelsesvidenskab, tropiske plante- og jordvidenskab og mikrobiologi.
Studerende med hovedfag i en af læseplanerne er forberedt på forskellige karrierer inden for fødevareindustrien, sundheds- og fitnessfaciliteter, hospitaler, ernæringsuddannelse, kommunikationsvirksomheder, offentlige eller private fødevare- og ernæringsbureauer og videnskabelige forskningslaboratorier. Kandidater har fundet beskæftigelse som collegeinstruktører, teknisk personale i fødevareindustrien, regulerende eller andre statslige agenturer og forskere. Andre har forfulgt yderligere postgraduate studier.