MSc i anvendt human ernæring
Oxford Brookes University
Nøgleinformation
Campus placering
Headington, Det Forenede Kongerige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
12 - 24 Måneder
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* UK studerende på fuld tid: £7.850 | Internationale/EU-studerende på fuld tid: £15.900
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Applied Human Nutrition er et praktisk, forskningsdrevet masterkursus. Den beskriver videnskaben bag menneskers ernæringsmæssige behov fra før undfangelse til alderdom.
Dårlig ernæring forårsager stigende folkesundhedsproblemer i alle sektorer og aldre. Det er især tydeligt blandt unge og ældre. På dette kursus vil du undersøge:
- de specifikke problemer med global ernæring og konsekvenserne for folkesundheden
- tilførsel af mad og næringsstoffer til kroppen, hvilket fremmer optimal fysisk og mental udvikling og sundhedspleje.
Vores Oxford Center for Nutrition and Health (OxBCNH) er Storbritanniens første forskningscenter dedikeret til funktionelle fødevarer. Centret har fremragende forbindelser med fødevareindustrien.
Som en del af dit forskningsprojekt får du mulighed for at arbejde med Oxford Center for Nutrition and Health. Du kan blive involveret i banebrydende forskning, der hjælper regeringen og fødevareindustrien med at udvikle nye produkter med specifikke sundheds- og ernæringsmæssige fordele.
Galleri
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Læreplan
Studiemoduler
Obligatoriske moduler
- Fundamentals of Human Nutrition (20 point)
Dette modul giver et omfattende overblik over de forskellige næringsstoffer, der kræves af mennesker gennem hele livscyklussen og deres kilder i fødevarer i Storbritannien og på verdensplan. Den evaluerer også kritisk metoder, der bruges til at vurdere næringsindtag på individ- og befolkningsniveau. Forholdet mellem livsstil og kropssammensætning vil også blive belyst. - Fødevarevidenskab (20 point)
Dette modul dækker egenskaberne af fødevarekomponenter og deres rolle i fødevarer. Den omhandler specifikt måling af fødevarekvalitet (herunder ernæringsmæssig sammensætning og manipulation), sensoriske og fysiske egenskaber, mikrobiologiske aspekter af fødevareproduktion og -konservering, udvikling af nye produkter og funktionelle fødevarers rolle. - Forskningsmetoder (20 point)
Dette modul giver et fundament og træning i grundlæggende forskningsmetoder, fra litteratursøgning, eksperimentel planlægning og design til dataanalyse og præsentation. - Ernæring, fysisk aktivitet og sundhed (20 point)
Dette modul undersøger sammenhængen mellem ernæring, fysisk aktivitet og sundhedsresultater hos mennesker. Især kost og fysisk aktivitets indflydelse på hjerte-kar-sygdomme, diabetes, kræft og overvægt vil blive overvejet sammen med rådgivning og målsætning for kost, ernæring og motion. - Global ernæring og folkesundhed (20 point)
Dette modul dækker ernæring i sammenhæng med verdenssundhed. Den undersøger aktuelle globale ernæringsproblemer og deres sociale kontekst i lavindkomstlande sammen med deres behandling og forebyggelse. Den er orienteret mod en praktisk tilgang til deres kontrol. Faget lægger vægt på mor og barns sundhed og ernæring. - Sundhedsfremme og professionel praksis gennem hele levetiden (20 point)
Dette modul udforsker begrebet sundhedsfremme, og hvor det stammer fra gennem målsætning for kost, ernæring og motion inden for sundhed og sygdom. Klassen vil udvikle eleverne til at fungere som professionelle ernæringseksperter inden for AfN Standards of Ethics, Conduct and Performance.
Afsluttende projekt
- Forskningsprojekt (60 point)
Dette modul involverer original forskning i studiet af et specifikt emne inden for ernæring. Tidligere forskningsprojekter omfatter effekten af kakaodrikke på blodtrykket, tab af næringsstoffer i madlavning og ældres frugt- og grøntsagsforbrug jf. WHOs retningslinjer. Valget af emne sker efter forhandling mellem dig og en passende lærerstab, der fungerer som vejleder.
Læring og undervisning
Du vil lære at bruge en række forskellige metoder, herunder:
- foredrag
- rettet læsning
- værksteder
- seminarer
- praktisk arbejde
- projekt arbejde.
Hvert modul kræver 200 timers studerendes input i hvert tolv ugers semester. Der er cirka 36 timers kontakttid for personalet. Der er typisk tre timers undervisning hver uge i 12 uger.
Vores lærere er primært hentet fra Institut for Idræt og Sundhedsvidenskab. Vi inviterer også besøgende talere fra:
- erhvervslivet og industrien
- lokal regering
- konsulentvirksomheder
- forskningsorganer
- andre universiteter.
Oxford Center for Nutrition and Health (OxBCNH) er en internationalt anerkendt forskningsgruppe bestående af gæsteprofessorer, stipendiater, forskningsassistenter og ph.d.-studerende. Alle forsker i ernærings- og mademner.
Evalueringsmetoder brugt på dette kursus
Din præstation i hvert modul vurderes af:
- evaluering af dit skriftlige eller designarbejde
- verbale præsentationer.
Vi bruger en række vurderingsmetoder, såsom:
- essays
- seminarpapirer
- formelle skriftlige prøver
- test i klassen
- projekt sagsbehandling
- design og verbale præsentationer
- værksteder
- simuleringer
- praktiske øvelser.
Forskning
Vores forskningsområder og klynger omfatter:
- glykæmisk kontrol og udvikling af fødevarer med lavt glykæmisk indeks
- kvindelig ernæring og menstruationscyklussens rolle i energireguleringen
- appetit og mæthed
- fedme hos børn og de faktorer, der påvirker det
- sensorisk test af fødevarer
- vægtstyring
- behandling af type 2-diabetes med ernæring og fysisk aktivitet
- funktionelle fødevareingredienser og deres effekt på energireguleringen
- fødevarers antioxidante egenskaber.
Programundervisning
Karrieremuligheder
Kandidater forfølger en række ernæringsrelaterede karrierer, især inden for:
- sundhedsfremme som fødevare- og sundhedskoordinatorer
- industri med fødevare- og drikkevareproducenter og detailhandlere
- medicinske fødevarevirksomheder
- udbydere af madservice
- brancheforeninger
- regering og politik for at forbedre befolkningens sundhed
- forskning på universiteter, fødevarevirksomheder eller forskningsinstitutter.