MSc i fødevareinnovation og produktdesign
Lund University
Nøgleinformation
Campus placering
Lund, Sverige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Programoversigt
Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, drevet af Université Paris Saclay og AgroParisTech (Frankrig) sammen med TU Dublin (Irland) , UNINA (Italien) og Lund University .
FIPDes Master har til formål at give en europæisk dimension inden for det videnintensive område for fødevareforskning og -udvikling og er yderst relevant for både EU- og tredjelandsstuderende, der ønsker at blive ansat i landbrugsfødevare- og drikkevaresektoren. Programmet blev godkendt af EU-Kommissionen i 2010 og startede i 2011.
Læreplan
Programstruktur
1. semester:
- Fødevarevidenskab og -teknologi
- Bæredygtighed
- R&D Projektstyring
2. semester:
- Kulinarisk innovation
- Oprettelse af virksomheder
- Markedsføring
Specialiseringer - 3. semester & 4:
- Design og teknik af fødevarer
- Design af sunde fødevarer
- Design og logistik af fødevareemballage
- Projekt til kandidatgrad
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder
Kandidaterne vil være i stand til at tage de store udfordringer og muligheder i sektoren for fødevareinnovation samt produktdesign og emballering op til sig. De vil typisk enten starte deres egen produktions- eller konsulentvirksomhed, finde stillinger i og uden for Europa, enten i deres eget land eller i en national afdeling af et stort internationalt fødevaremærke, eller de vil vende tilbage til den akademiske verden som ph.d.-studerende inden for fødevarebranchen/innovation.