Master i Fødevarevidenskab og Teknologi
University of Parma
Nøgleinformation
Campus placering
Parma, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
Blandet, På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Introduktion
Programmet
Anden-grad grad i fødevarevidenskab og teknologi er designet til at producere kandidater, der besidder god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab og teknologi. Kandidater vil erhverve operationelle kompetencer til tekniske og ledelsesmæssige faglige roller og til støttende aktiviteter i styringen af fødevareforarbejdning og produktion i industrier, laboratorier og tjenester i fødevareproduktionssektoren.
Hvad man kan forvente efter eksamen
Ved afslutningen af kurset erhverver kandidater i madvidenskab og teknologi:
- God grundlæggende viden i matematik, fysik, kemi og biologi til praktiske aktiviteter i fødevareindustrien.
- Tilstrækkelig mestring af den videnskabelige metode for at anvende basale og operationelle kompetencer til løsningen af problemer og til udviklingen af innovativ teknologi i fødevareproduktionskæden og industrien.
- God teoretisk og operationel viden om kernefagene i fødevaresektoren med særlig henvisning til produktionsteknologier, fødevarekomponenter og mikrobiologiske elementer, sikkerhed, ernæringskvalitet, hygiejne og organoleptisk kontrol; viden anvendt til sektorens økonomiske aspekter i forhold til markedet og til styring af produktionsselskaber, forarbejdning og markedsføring af fødevarer.
- Kendskab til menneskers ernæringsprincipper for sundhedsforebyggelse og -beskyttelse i et stærkt forhold til medicinske discipliner.
- Kendskab til fødevarelovgivning.
- Dyb bevidsthed om det faglige og etiske ansvar og i stand til at evaluere den sociale og miljømæssige virkning af fødevaresektorens aktiviteter.
- Beherskelse af mindst et europæisk sprog ud over italiensk: Engelsk bruges generelt inden for det specifikke ekspertiseområde og til udveksling af generel information.
- Gode computerfærdigheder, informationsstyring og kommunikationsevner.
- Gode kapaciteter, hovedsageligt erhvervet gennem praktikophold og / eller på-job-uddannelse, til at arbejde både autonomt og i grupper, tilpasse sig arbejdsmiljøet og dets udvikling.
Adgangskrav
Instruktion for studerende fra italienske og EU-statsborgere .
Procedurer for tredjelandsstatsborgere .
Indlæggelser
Galleri
Programresultat
Hvad kan man forvente efter eksamen
Ved afslutningen af kurset vil kandidater i fødevarevidenskab og -teknologi erhverve:
- God grundlæggende viden i matematik, fysik, kemi og biologi til praktiske aktiviteter i fødevareindustrien.
- Tilstrækkelig beherskelse af den videnskabelige metode for at anvende grundlæggende og operationelle kompetencer til løsning af problemer og til udvikling af innovativ teknologi i fødevareproduktionskæden og industrien.
- God teoretisk og operationel viden om kerneemnerne i fødevaresektoren, med særlig reference til produktionsteknologier, fødevarekomponenter og mikrobiologiske elementer, sikkerhed, ernæringskvalitet, hygiejne og organoleptisk kontrol; viden anvendt på de økonomiske aspekter af sektoren i forhold til markedet og til ledelse af produktionsvirksomheder, forarbejdning og markedsføring af fødevarer.
- Viden om menneskelige ernæringsprincipper til forebyggelse og beskyttelse af sundhed i et stærkt forhold til medicinske discipliner.
- Kendskab til fødevarelovgivningen.
- Dyb bevidsthed om det faglige og etiske ansvar og i stand til at evaluere den sociale og miljømæssige påvirkning af fødevaresektorens aktiviteter.
- Beherskelse af mindst ét europæisk sprog ud over italiensk: Engelsk bruges generelt inden for det specifikke ekspertiseområde og til udveksling af generel information.
- Gode computerfærdigheder, informationsstyring og kommunikationsevner.
- Gode evner, hovedsagelig erhvervet gennem praktikophold og/eller træning på arbejdspladsen, til at arbejde både selvstændigt og i grupper, til at tilpasse sig arbejdsmiljøet og dets udvikling.