Master i interiørdesign til kommercielle rum og detailhandel
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Nøgleinformation
Campus placering
Barcelona, Spanien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
6 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 15.100 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
18 Jan 2025
* Tilmeldingsgebyr 3.900 € + studieafgift 11.500 €
Introduktion
Master i interiørdesign giver den knowhow og de værktøjer, som studerende har brug for at tage sig af projekter til hoteller, restauranter og detailsteder, og arbejder i samarbejde med virkelige klienter ( Hotel W Barcelona, Hotel Majestic, Hotel Murmuri, Hotel Praktik Rambla , osv.) at få førstehåndserfaring og hjælpe dem med at få succes senere i arbejdsverdenen.
Efterspørgslen efter interiørarkitekter med speciale i gæstfrihed er steget i de sidste par år. Dette gælder især i byer med betydelige turist- og kulturattraktioner som Barcelona. Med dette for øje inkluderer kursusprogrammet udflugter for at opdage byen og dens mest relevante gæstfrihedsinstitutioner, samt besøge designstudier og deltage i konferencer, workshops og monografiske samtaler.
Kurset involverer at afslutte tre forskellige projekter til dækning af specialiseringen af hoteller, gastronomiske spillesteder og detailhandel.
Specialiseringer
Interiørdesign til hoteller og gastronomiske rum
Denne specialisering giver de studerende de værktøjer, der kræves for at få disse spillesteder til at skille sig ud, under hensyntagen til oplevelsen af spillestedets brugere og de kommercielle krav.
Interiørdesign til detailhandel
I detailhandlen er et spillesteds design tæt knyttet til brandets image, hvilket gør det til en vigtig del af den kreative proces.
mål
Kursets mål er:
- Arbejd med alle punkter i forbindelse med interiørdesignprojekter for gæstfrihedssektoren: fra konceptualisering af ideen og oprettelsen af konceptet til udarbejdelse af forslaget, herunder design af alle teknologiske løsninger (valg af materialer, bæredygtighedskriterier , belysningsteknologi osv.).
- Udforsk kreative løsninger og gør design innovativt fra et kritisk, moderne perspektiv. Tilby forskning på de formelle, funktionelle og tekniske aspekter, der giver de studerende mulighed for at tage et kvalitativt spring i deres karriere.
- Forbedre de studerendes evne til at kommunikere grafisk ved at arbejde på at præsentere projekter baseret på tegninger, gengivelser og modeller.
- Træn eleverne til at give mundtlige præsentationer til et professionelt publikum eller en kunde.
- Træne de studerende til at interagere med forskellige typer fagfolk fra denne sektor.
- Hjælp de studerende med at tilegne sig deres egen kreative projektmetodik, så de kan få en karriere inden for dette designområde eller på noget andet.
Metode
Master i interiørdesign understreger anvendelsen af teoretisk viden. Derfor øves alle de forskellige emner, mens de udvikler designprojekter. Denne metode fører til en høj grad af samhørighed mellem teori og praksis og bidrager til at nå levedygtige konklusioner set fra konstruktions- og økonomisynspunkt.
Arbejdsprocessen er derfor nødvendigvis aktiv og anvendes til erhvervets realiteter, men på samme tid får de studerende friheden til at udvikle ideer, eksperimentere og ramme hypoteser.
Observation, analyse og eksperimentering udgør en væsentlig del af læringsprocessen. Dette er grunden til, at både de teoretiske klasser og projekterne understøttes af besøg og guidede ture ledet af kandidatens instruktører. På denne måde har de studerende mulighed for at lære om den arkitektoniske indstilling og indretningen af Barcelona fra fagfolk i byen. De besøger også studierne fra lokale designere, der åbner deres døre for de studerende for at dele deres professionelle erfaring og deres vision om design.
Studerendes profil
- Fagfolk med mindst to års erfaring med en grad i en disciplin relateret til design, helst arkitektur, interiørdesign eller industriel design, som ønsker at lære de værktøjer, der er nødvendige for effektivt at tackle et interiørdesignprojekt til gæstfrihedssektoren, i sammenhæng med et stadig mere konkurrencedygtigt og stadigt skiftende marked.
- Professionelle fra andre områder, der ikke er rent design. I dette tilfælde skal de studerende dog være opmærksomme på, at de på egen hånd skal tilegne sig et tilstrækkeligt kendskab til rumlig design, hvordan man kan skabe de koncepter, der er relevante for projektet, og være i stand til at håndtere moderne digital grafisk designsoftware. Muligheden for, at disse studerende lykkes, afhænger af deres empiriske træningsproces og deres selvlæringsevner.
- I alle tilfælde skal de studerende indsende et CV og en portefølje, der indeholder projekter fra både deres faglige og faglige områder.
Jobmuligheder
Master udvikler de færdigheder, som designere har brug for. Det tilbyder de studerende en komplet uddannelse, så de kan tackle enhver form for projekt, der er relateret til designverdenen. De vil afslutte deres studier med at kunne foreslå, udvikle og implementere nye, innovative rum inden for ethvert designområde , selvom masteren fokuserer på interiørdesign til hoteller og gastronomiske rum.
Denne type projekt, der har en stærk kommerciel karakter, er tæt knyttet til brand image og branding, så de studerende tilegner sig den viden, der giver dem mulighed for at fokusere deres erhverv på denne sektor.
Under alle omstændigheder forbereder mesteren de studerende både til at tilføre værdi til tværfaglige teams inden for arkitektur og interiør designstudier og til at arbejde uafhængigt i deres egne studios.
koordinatorer
Arkitekter Oliver Franz Schmidt, Natali Canas del Pozo og Lucas Echeveste Lacy udgør El Equipo Creativo (Det kreative team), et studie, der har specialiseret sig i rumdesign til gastronomi, og mærkevarer og detailrum.
Deres fælles karriere startede i 2010 med design af den nu emblematiske restaurant Tickets og Ferran og Albert Adriàs 41º cocktailbar. Siden da har de produceret en række forskellige projekter, altid relateret til gastronomiens verden, og deres arbejde har vundet adskillige internationale designpriser, såsom de prestigefyldte The Great Indoors Awards, FX International Award og the Best of the Year Award. Deres projekter er blevet offentliggjort på websteder og i magasiner i mere end tyve lande.
Natali Canas del Pozo
Hun studerede arkitektur mellem Barcelona og Berlin og afsluttede Master of Architecture, Art and Ephemeral Space på Fundació UPC. I 2006 blev hun tildelt et stipendium fra Fundación La Caixa for at udføre Master i avanceret arkitektonisk design ved Columbia University i New York, hvor hun blandt andet modtog den prestigefyldte William Ware for Excellence in Design Prize.
Hendes erhvervserfaring som arkitekt inkluderer samarbejde i udstillingsdesignafdelingen på Guggenheim-museet i New Yor k, Studio Daniel Libeskind i Berlin eller ADD Bailo Rull-studiet i Barcelona.
Hun er i øjeblikket en grundlægger af El Equipo Creativo , der er specialiseret i oprettelse af rum til gastronomi. Hendes særlige interesse for undervisning har ført til, at hun samarbejdede i adskillige designskoler i Barcelona samt i afdelingerne for arkitektur ved Barnard College og Columbia University i New York.
Oliver Franz Schmidt
Han afsluttede sin erhvervsuddannelse i tømrerarbejde i Tyskland inden han studerede arkitektur i Kaiserslautern og i Barcelona.
I løbet af sine år på universitetet vinder han den tyske pris for byggeri i træ , den europæiske solbygningspris og den tyske Egon Eiermann-pris.
Han samarbejder som arkitekt med EMBT-studiet, Enric Miralles og Benedetta Tagliabue i Barcelona, ASTOC-Kees Christiaanse-studiet, Arkitekter & planlæggere i Köln og med arkitekten Xavier Claramunt i Barcelona.
Siden 2003 har han specialiseret sig i design af gastronomiske rum . Han har været arkitektkonsulent og ansvarlig for design af køkkenet til ALICIA Foundation, agro-food research og innovationscenter rådgivet af Ferran Adrià.
Grundlægger af El Equipo Creativo.
Lucas Echeveste Lacy
Arkitekt fra University of Navarra udvikler sin professionelle karriere i forskellige byer og arbejder i prestigefyldte internationale studios , såsom Studio Daniel Libeskind (Berlin), MAP-Mateo arquitectes (Barcelona) eller Jean Nouvel (Barcelona).
Under sit ophold i New York, der samarbejdede i studiet Leven Betts, er det værd at nævne hans deltagelse som designer af flere udstillinger for Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum , såsom Piranessi som Designer, House Proud og Rococo: The Continuing Curve.
Han er i øjeblikket medlem af El Equipo Creativo , hvor han har specialiseret sig i faser af forskning, konceptualisering og visualisering af projekter.
Virksomheder
Så at de studerende kan arbejde på deres slutprojekt til masteren (FPM) i en virkelig situation på arbejdsmarkedet, regner vi med samarbejde med virksomheder valgt af IED-masteren.
I de foregående år arbejdede de studerende med Sercotel Amister Art Hotel Barcelona, Hotel W Barcelona, Hotel Murmuri Barcelona, Hotel Majestic Barcelona og Hotel Praktik Rambla.
Galleri
Ideelle studerende
- Fagfolk med minimum to års erfaring, med en grad i en disciplin relateret til design, helst arkitektur, indretning eller industrielt design, som ønsker at lære de nødvendige værktøjer til effektivt at tackle et indretningsprojekt til gæstfrihedssektoren, i sammenhæng med et stadigt mere konkurrencepræget og konstant foranderligt marked.
- Fagfolk fra andre områder, der ikke er rent design. I dette tilfælde skal de studerende dog være opmærksomme på, at de på egen hånd skal tilegne sig et tilstrækkeligt kendskab til rumlig design, hvordan de kan skabe de begreber, der er relevante for projektet, og være i stand til at håndtere moderne digitalt grafisk designsoftware. Muligheden for at disse elever lykkes vil afhænge af deres empiriske træningsproces og deres selvlærende evner.
- I alle tilfælde skal de studerende indsende et CV og en portefølje, der indeholder projekter fra både deres faglige og faglige områder.
Indlæggelser
Læreplan
Kandidatuddannelsen i boligindretning lægger vægt på anvendelse af teoretisk viden. Alle de forskellige fag praktiseres derfor, mens der udvikles designprojekter. Denne metode fører til en høj grad af sammenhæng mellem teori og praksis og bidrager til at nå holdbare konklusioner ud fra et konstruktionsmæssigt og økonomisk synspunkt.
Arbejdsprocessen er derfor nødvendigvis aktiv og anvendt på professionens realiteter, men samtidig får eleverne frihed til at udvikle ideer, eksperimentere og opstille hypoteser.
Observation, analyse og eksperimentering udgør en væsentlig del af læringsprocessen. Derfor er både de teoretiske klasser og projekterne understøttet af besøg og guidede ture ledet af kandidatens instruktører. På denne måde har eleverne mulighed for at lære om de arkitektoniske rammer og indretningen af Barcelona fra fagfolk i byen. De besøger også lokale designeres atelierer, som åbner deres døre for de studerende for at dele deres faglige erfaring og deres vision om design.
Programresultat
Kursets mål er:
- Arbejd med alle punkter i forbindelse med interiørdesignprojekter for gæstfrihedssektoren: fra konceptualisering af ideen og oprettelsen af konceptet til udarbejdelse af forslaget, herunder design af alle teknologiske løsninger (valg af materialer, bæredygtighedskriterier , belysningsteknologi osv.).
- Udforsk kreative løsninger og gør designet innovativt fra et kritisk, nutidigt perspektiv. Tilbyd forskning i de formelle, funktionelle og tekniske aspekter, der vil give de studerende mulighed for at tage et kvalitativt spring i deres karriere.
- Forbedre den studerendes evne til at kommunikere grafisk ved at arbejde med at præsentere projekter baseret på tegninger, gengivelser og modeller.
- Træn eleverne til at give mundtlige præsentationer til et professionelt publikum eller en kunde.
- Træne de studerende til at interagere med forskellige typer fagfolk fra denne sektor.
- Hjælp eleverne med at tilegne sig deres kreative projektmetodik, så de kan få en karriere inden for dette designområde eller et hvilket som helst andet.
Programundervisning
Karrieremuligheder
Mesteren udvikler de færdigheder, designere har brug for. Det giver de studerende en komplet uddannelse, der giver dem mulighed for at tackle enhver form for projekt relateret til designverdenen. De vil afslutte deres studier med at kunne foreslå, udvikle og implementere nye, innovative rum inden for ethvert designområde, selvom Master fokuserer på interiørdesign til hoteller og gastronomiske rum.
Denne type projekt, der har en stærk kommerciel karakter, er tæt knyttet til brand image og branding, så de studerende tilegner sig den viden, der giver dem mulighed for at fokusere deres erhverv på denne sektor.
Under alle omstændigheder forbereder masteren de studerende både til at tilføje værdi til tværfaglige teams i arkitektur- og indretningsstudier og til at arbejde selvstændigt i deres studier.
Virksomheder
For at de studerende kan arbejde på deres Afgangsprojekt for Master (FPM) i en virkelig situation på arbejdsmarkedet, regner vi med samarbejdet fra virksomheder udvalgt af IED Master.
I de foregående år arbejdede de studerende med Sercotel Amister Art Hotel Barcelona, Hotel W Barcelona, Hotel Murmuri Barcelona, Hotel Majestic Barcelona og Hotel Praktik Rambla.