Master of Engineering i fødevareforarbejdning
University College Brescia
Nøgleinformation
Campus placering
London, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
I samarbejde med Brescia's School of Food and Nutritional Sciences tilbyder Western Engineering en Master of Engineering (MEng) i fødevareforarbejdning. Dette etårige kandidatprogram giver studerende teoretiske og praktiske færdigheder til at imødekomme fødevareindustriens krav.
Fødevare- og drikkevareindustrien er den næststørste fremstillingssektor i Ontario med hensyn til værdien af forsendelser og beskæftigelse og genererer 41 milliarder dollars i årlig omsætning. Fødevareforarbejdningsoperationer kræver avanceret ingeniørvidenskab og en dybdegående forståelse af fødevarevidenskab, fødevaresikkerhed og relaterede politikker og regler.
Læringsresultater:
Videnens dybde og bredde:
En fast forståelse af de grundlæggende principper og begreber inden for kemiteknik og anvendelsen af disse begreber i fødevareindustrien
Lær fysiske, kemiske og biokemiske analyser af mad
Lær videnskabelig viden om fødevaresammensætning
Forstå principperne og praksis for madanalyse
Lær principper for sensorisk og forbrugervidenskab, herunder testmetoder, design af spørgeskemaer, eksperimentelt design, statistiske overvejelser og beslutningsanalyse
Lær det grundlæggende ved design og drift af fødevareforarbejdningsanlæg i kommerciel skala;
Lær og anvend modellerings- og simuleringspakker til enheder i stor skala i fødevareplanter;
Forstå principperne og praksis for fødevareanalyse ud fra kemiske og biokemiske aspekter
Anerkend de lovgivningsmæssige spørgsmål, sikkerhed og effektivitet for specifikke kategorier af fødevarer.
Anerkend madspild eller forvaltning af biprodukter, en kritisk faktor i genbrug af værdifulde fødevarekomponenter
Analyser fødevaresikkerhedsbegivenheder i betragtning af økonomi, politik, handel, offentlig tillid; og deres implikationer på lokalt, nationalt og internationalt niveau
Anvend en etisk ramme for at bidrage til analysen af fødevaresikkerhedsspørgsmål og politikker på lokalt, nationalt og internationalt niveau
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Master i agroøkologi og regenerative fødevaresystemer
- Valle de Bravo, Mexico