Formålet med Master of Philosophy in Industrial Policy er at udvikle de studerendes intellektuelle kompetencer, intellektuel uafhængighed og praktiske færdigheder i erhvervelse, analyse, fortolkning og anvendelse af passende industripolitikker til støtte for den strukturelle transformation af økonomierne på kontinentet. Programmet består af kernemoduler, der tilbyder en dybdegående dækning af en bred vifte af spørgsmål, der vedrører industriel udviklingspolitik, strategier og ledelse i Afrika, og giver de studerende mulighed for at teste den praktiske anvendelse af den viden, der gives, deltage i analyse af case-studier, udføre feltbesøg og udarbejde individuelle tekniske rapporter om de forskellige temaer, der er omfattet.

Mestring af læseplanen giver studerende mulighed for at kunne reflektere kritisk over teori om industripolitik og dens anvendelse. De vil være i stand til at håndtere komplekse spørgsmål både systematisk og kreativt, designe og kritisk vurdere forskning, foretage sunde vurderinger ved hjælp af data og information ved hjælp af de lærte økonometriske teknikker og kommunikere deres konklusioner tydeligt til specialiserede og ikke-specialiserede målgrupper.

Adgangskrav: En potentiel studerende skal have en honours-kvalifikation eller et postgraduate-eksamensbevis i bogføring eller en skattemæssig honours-grad på nyt NQF-niveau 8 / gammelt NQF-niveau 7. Alternativt kan enhver anden fire-årig kvalifikation med honours status på nyt NQF-niveau 8 / Gammel NQF-niveau 7 og relateret beskatningserfaring, der anses for relevant og tilstrækkelig af Kontorafdelingen Forberedende undersøgelse og en adgangseksamen kan være påkrævet af regnskabsafdelingen. En udvælgelsesproces vil blive fulgt.

Kontaktoplysninger: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 105 flere kurser fra University of Johannesburg »

Senest opdateret August 12, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
3,500 USD
Undervisningsestimat pr. År | Overnatningsestimat: USD 2500 pr
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date