Master of Professional Studies in Healthcare Interior Design

Generelt

Program beskrivelse

Sundhedsindustrien er i hastig vækst for at imødekomme de voksende behov for den aldrende årgange og den globale befolkningseksplosion. Som reaktion herpå har NYSID skabt en innovativ, tværfaglig program, der giver praktiserende designere og sundhedspersonale mulighed for at arbejde sammen og til at tilegne sig en bred viden om aktuelle emner, forskning og teori i udformningen af ​​sundhedsydelser interiør og anvende det i fokuserede studio erfaringer .

Kurserne omfatter viden i forskningsmetoder, historie og teori af sundhedsydelser, miljømæssige og adfærdsmæssige undersøgelser, og anvendt design. Grønt design og belysning forskning relateret til sundhed, produktivitet og præcision er integrerede dele af studieforløbet. Programmet er designet til studerende fra forskellige baggrunde, der forstår, at på sundhedsområdet, er business og design uløseligt sammen.

Programmet forbereder eleverne til at være sundhedspleje specialist designere, faciliteter planlæggere i sundhedsinstitutioner, forskere støtter arkitektoniske teams og design ledere og administratorer i patienttilfredshed.

 • Alle klasser er om aftenen og i weekenden.

MPS-H Curriculum (30 point - baseret på fuldtidsstudium)

Første semester - 12 point

 • 710 Kortlægning af Healthcare Environments (3)
 • 711 Introduktion til Research Methods (3)
 • 719 Materialer, tekstiler og inventar til sundhedsvæsenet (3)
 • 731 Programmering for Healthcare Environments (3)

Andet semester - 12 point

 • 715 Historie og teori om sundhedspleje (3)
 • 720 Healthcare Studio I (3)
 • 721 Applied Research Methods (3)
 • 722 Building Systems for Healthcare (3)

Summer Session - 6 point

 • 712 Business af Healthcare (3)
 • 730 Healthcare Studio II (3)

Breeze Glazer, LEED AP BD + C, er docent, bæredygtigt design leder, forskningsviden manager, Perkins + Will.

Han er passioneret omkring at omdefinere rolle og virkningerne af det byggede miljø på menneskers og økologiske sundhed. Hans forskning i bæredygtighed dækker emner så forskellige som alternativ energisystemer, mindske klimaændringer, business case og materialer sundhed og toksicitet, ofte i samarbejde med akademiske institutioner og non-profit organisationer.

Hvad er fordelen ved at gå tilbage til skolen for at specialisere sig i sundhedssektoren indretning?

Designing for menneskers sundhed er et af de vigtigste roller for en indretningsarkitekt eller arkitekt i dag, og der er et stigende behov for dygtige fagfolk. Kvaliteten af ​​pleje leveret af en sundhedspleje facilitet kan være direkte relateret til kvaliteten af ​​dets indretning.

Mere end nogen anden bygningstype, sundhedspleje indretning kræver en samarbejdsorienteret tilgang, der inkorporerer den nyeste forskning og viden om relevante regler og krav. Går tilbage til skolen for at specialisere sig i sundhedssektoren interiør design er et effektivt middel til hurtigt at tilfalder en solid base af interiør sundhedspleje design viden og erfaring, som ellers kun kan langsomt vundet over tid i praksis.

Det unikke ved dette program?

Det anerkender sagens natur kompleksiteten af ​​sundhedsydelser design og giver en sekventeret pædagogisk erfaring inden for en anvendt læringsmiljø. Studieordningen blev udviklet for at afspejle den kollaborative proces iboende til sundhedsydelser design i dag, der er nødvendige for at levere miljøer, der er støttende, sikker, vedligeholdelsesvenlig og genoprettende indenfor tidsplan og budget.

Hvordan du sætter din erhvervserfaring fra Perkins + Will ind i klasseværelset?

Min erfaring med Perkins + Will positiv indvirkning den pædagogiske erfaring på MPS-H-programmet, da det fundamentalt grunde pensum inden for de virkelige verden behov for et professionelt firma. Perkins + Will er en af ​​de største globale sundhedspleje design firmaer, Jeg arbejder i øjeblikket på sundhedssektoren projekter i mange forskellige regioner; fra det nordlige Californien til Saudi-Arabien og videre. Jeg tjener også i en sundhedspleje designforskning kapacitet for firmaet, og bringe denne oplevelse direkte ind i klasseværelset.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

New York School of Interior Design prepares aspiring interior designers and working professionals to be leaders in the field by providing a focused and immersive interior design education drawing upon ... Læs mere

New York School of Interior Design prepares aspiring interior designers and working professionals to be leaders in the field by providing a focused and immersive interior design education drawing upon expert faculty, innovative approaches, and close industry relationships. Minimer