AKADEMISK MASTER I FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Santa Catarina State University
Nøgleinformation
Campus placering
Florianópolis, Brasilien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Portugisisk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Mar 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Den akademiske kandidatgrad i fødevarevidenskab og teknologi ved State University of Santa Catarina (UDESC) startede i marts 2016, efter at CAPES anbefalede det i 2015. I dette kursus er der mulighed for at supplere uddannelsen af fagfolk inden for områder relateret til videnskab og fødevareteknologi med det formål at udøve undervisningsaktiviteter på et højere niveau, styrke videnskabelig og teknologisk forskning, rådgivning og specialiseret arbejde i virksomheder og i den offentlige sektor. I øjeblikket er der 13 professorer fra universitetet i staten Santa Catarina i programmet, der arbejder i to forskningslinjer:
1 - Udvikling og optimering af teknologier, produkter og processer;
2 - Fødevareegenskaber og sikkerhed.
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Master i agroøkologi og regenerative fødevaresystemer
- Valle de Bravo, Mexico