Advanced Master of Science i bæredygtig fødevareemballage
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering
Nøgleinformation
Campus placering
Ghent, Belgien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 - 3 År
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
EUR 7 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
23 Sep 2024
* Standardundervisningsgebyr: 6.600 € - Reduceret undervisningsgebyr for EØS-borgere, der for nylig er færdiguddannede: 3.654 €
Introduktion
En verden uden emballage er utænkelig. Det giver adskillige fordele med hensyn til hygiejne, fødevaresikkerhed, transport, reduktion af madspild osv., men den nuværende påvirkning af visse materialer og anvendelser på miljøet er for stor og uholdbar.
Gent Universitet ønsker derfor at stimulere et skift mod 100 % genanvendelig, genanvendelig, komposterbar eller bionedbrydelig emballage og forberede studerende på at blive eksperter i bæredygtige fødevareemballagesystemer.
Kandidatuddannelsen i bæredygtig fødevareemballage samler de tre domæner (bæredygtighed, mad og emballage) og forbereder de studerende til at designe og/eller optimere et fødevareemballagesystem med et bevidst og kritisk valg af ressourcer og produktionsmetoder, samtidig med at de overvejer virksomheds- eller organisationskulturen, dens mission og vision og den brede socioøkonomiske kontekst:
"Hvordan kan vi holde fødevarer sikre og bevare dem i den nødvendige holdbarhed ved hjælp af fødevareemballagesystemer, der er bæredygtige og balancerer det økologiske fodaftryk med at sikre adgang til fødevarer af høj kvalitet og opretholde rentable fødevareforsyningskæder?"
Ideelle studerende
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til tre typer studerende:
- nyuddannede
- internationale studerende
- fagfolk
Generelt kan enhver højt motiveret kandidat med en kandidatgrad, en stor interesse for bæredygtighed, fødevarer og emballage og tilstrækkelig baggrund i kemi og matematik optages.
Hvis du har en kandidatgrad inden for en helt anden studieretning, vil din ansøgning stadig blive taget i betragtning, hvis du kan dokumentere de nødvendige faglige krav.
Programresultat
Læringsresultater
Kandidatuddannelsen i Sustainable Food Packaging leverer eksperter i bæredygtige fødevareemballagesystemer og forbereder de studerende til at designe og/eller optimere et fødevareemballagesystem med et bevidst og kritisk valg af ressourcer og produktionsmetoder, samtidig med at der tages hensyn til virksomheds- eller organisationskulturen, dens mission og vision og den brede socioøkonomiske kontekst.
Kandidater modtager en MSc-grad i bæredygtig fødevareemballage og vil være en del af et unikt internationalt netværk af specialister i state-of-the-art bæredygtige fødevareemballageteknologier.
Galleri
Læreplan
Struktur
Kandidatuddannelsen i bæredygtig fødevareemballage er et etårigt program, men har en modulær struktur.
Det er opdelt i fem moduler, så du kan sprede uddannelsen over flere år og læse på deltid. Det følger ikke det traditionelle semestersystem. Sammen med online undervisningsaktiviteter og aftenkurser giver det dig maksimal fleksibilitet til at kombinere programmet med en karriere, familie, hobbyer osv.
Du har to eller tre kurser pr. blok, som giver dig mulighed for at bearbejde indholdet på en mere fokuseret og dybdegående måde.
Alle blokke bygger på hinanden i en logisk rækkefølge, men modul 2 og 3 er udskiftelige. Dette giver dig mulighed for at gennemføre programmet på to eller endda tre år.
Eksamenerne for disse respektive kurser finder sted efter hver modulblok.