Avanceret Master of Motion Graphics

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

  • Modaliteter: Ansigt til ansigt eller Online (Live)
  • Næste starten: Juni 29 eller 14 Oktober 2020 | Varighed : 540 timer ( 10 måneder )
  • Registreringsperiode åben

Motion Graphics Master er rettet mod mennesker, der er interesseret i den audiovisuelle sektor, mere specifikt i VFX- og 3D-bevægelsesgrafik, ingen forkundskrav er nødvendige for en passende brug af Master.

minions, animation, figure

Indholdet af bevægelsesgrafikmesteren

Den avancerede master i bevægelsesgrafik giver dig mulighed for at lære at udføre enhver form for 3D-multimedieværk (videoer eller billeder), så du senere kan give dem bevægelse ("bevægelse") eller animation.

Takket være det grafiske designmodul, som denne kandidatgrad indeholder, vil den studerende tilegne sig den nødvendige viden til at være i stand til at fremstille ethvert design takket være de mest prestigefyldte og vigtige værktøjer fra Adobe til denne type projekt: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Adobe Indesign . Når du mestrer disse værktøjer, vil der ikke være noget design af din fantasi, som du ikke kan bringe til en computerskærm.

På den anden side, takket være modulet til redigering og postproduktion af digital video (VFX) og bevægelsesgrafik, vil de studerende lære at bruge den vigtigste software til audiovisuel postproduktion: Adobe Premiere og Adobe After Effects . Adobe Premiere er det mest anvendte videoredigeringsværktøj på grund af dets meget intuitive interface og brugervenlighed og kraften i filtre og overgange, der giver dig mulighed for at redigere videoer med stor kvalitet og dynamik. Det giver også mulighed for at arbejde med lyd og være et komplet værktøj til digital videoredigering. På samme måde skiller Adobe After Effects sig ud som et program, der har form af et studie beregnet til oprettelse eller anvendelse i en komposition, samt realiseringen af professionel bevægelsesgrafik og specialeffekter, der fra dens rødder stort set har bestået af superpositionen af lag.

Til disse to tidligere moduler skal vi tilføje Cinema 4D- modulet, der skiller sig ud til at imødekomme de professionelle behov inden for 3D-modellering, teksturering, animation og gengivelse. Cinema 4D tilbyder indstillinger, der kan tilpasses, der passer til enhver branche og på alle niveauer. Takket være dens integration med Adobe Photoshop eller After Effects kan du desuden arbejde med animationer, scener og komplekse 3D-elementer.

karrieremuligheder

  • Bevægelsesgrafher / designer 3D
  • Digital videotekniker
  • VFX-specialist
  • Digital video editor
  • Post-producent af digital video
  • Digital video illuminator
  • Freelance for reklamebureauer, tv-netværk, audiovisuelle produktionsselskaber

modaliteter

Personligt eller online : Du kan modtage Motion Graphics Master i Madrid eller Sevilla personligt eller gøre Motion Graphics Master online . Onlinemodaliteten undervises altid live (på live), skønt et depot af disse optagede klasser opretholdes på anmodning af de studerende. Studerende har også et magtfuldt og intuitivt virtuelt campus udviklet af Google til at deltage i klasser og i deres egen træning på den daglige basis.

pris

4.450 €. Få 40% RABATT på den samlede pris på dine studier, hvis du tilmelder dig at studere i sommeren 2020 ved at indtaste koden "yomequedoencasa". Eller 25% RABATT på den pris, der vises ved hjælp af koden "fremtidig design" under registreringsprocessen, der starter i oktober (tilbud i begrænset tid).

finansiering

Op til 10 måneder. Høring i sekretariatet.

Universitets kandidateksamen tilgængelig for disse studier

Du behøver kun at vælge denne mulighed under tilmeldingsprocessen og betale et ekstra beløb for at dække universitetsgebyrene til Madrid Distance University (UDIMA).

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Læs mere

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Minimer
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Mere Mindre