Avanceret mester moderne musik

Generelt

Program beskrivelse

Contemporary Music

Dem, der vælger Advanced Master i Contemporary Music program på Royal Conservatory / School of Arts Gent arbejde under vejledning af ictus og SPECTRA nutidig musik ensembler, på projekter med et eftertrykkeligt fokus på nyligt komponeret musik. Studerende specialiserer sig i moderne musik, som solister eller medlemmer af et ensemble. De spiller en aktiv rolle i at skabe nye værker af både unge og etablerede komponister.

Workshops og foredrag bringe studerende i kontakt med internationale eksperter, samt udveksle idéer med andre af samme generation: komponister, koreografer, teater beslutningstagere og billedkunstnere.

Under banneret af Gent Advanced Master Ensemble, eller GAME, du og dine kolleger avancerede studerende giver koncerter i og uden for murene af konservatoriet. Personlige initiativer også sikret et podium. Studerende fuldføre studiet med en koncert og en skriftlig afhandling.

Kunstnerisk praksis er princippet fokus for uddannelsen. Dette omfatter tre separate segmenter:

  1. Den studerendes Master Project.
  • Det er det projekt, som du anvender til og komme ind i Master i Contemporary Art program. Gennem avancerede læringsproces, som studiet skrider frem, at projektet bliver mere konkret. Dette er styret i øjeblikke af individuel coaching, arrangeret efter behov. Det kulminerer i en censurerede koncert i Miry Koncertsal, som i Master II (andet år) er en fuldt udbygget offentlig koncert.

GAME, Gent Advanced Master Ensemble

  • I denne del af undersøgelsen, studerende deltager i produktioner af denne ensemble af kandidatstuderende. De også udfylde en årlig produktion sammen med ictus og SPECTRA musikalske grupper (skiftende år).

Sessioner med Ictus og SPECTRA

  • Alle studerende i programmet mødes fem gange om året, modtage feedback på deres arbejde fra en blandet gruppe af musikere i ictus og SPECTRA ensembler.

Sideløbende med de praktiske aspekter af programmet, er der også en række teoretiske og kontekstuelle referencerammer. Studerende øge deres viden i musik analyse, musikteater, live elektronik, video og performance, hver i specifik forbindelse til moderne musik. Disse teoretiske segmenter er til tider indledende eller indlede karakter, nogle gange mere højt specialiseret. Dette genererer viden, der vil fodre din praksis, skabe nye muligheder og inspirere dit arbejde.

I Master I (første år), Refleksion og forskning introducerer de studerende til forskning praksis inden for moderne musik, i forbindelse med School of Arts (med en tværfaglig Master Seminar) og andre steder (for eksempel ved Orpheus Institute). I Master II, tager dette i form af en skriftlig speciale, er knyttet til indholdet af dit afsluttende eksamensprojekt.

Adgangskrav

Kandidaterne er allerede indehavere af en kandidatgrad i musik, og efter at have deltaget i en praktisk optagelsesprøve, skal godkendes af orienteringen udvalget. Eksamen består af to dele: en audition og en vurdering af kandidatens motivation, bestemmes ved en personlig samtale og en skriftlig projektforslag: en beskrivelse af ansøgerens foreslåede Master Project. Denne orientering eksamen finder sted på School of Arts. Orienteringen udvalg består af en eller flere af musikken afdeling lærerstab med speciale i moderne musik, en ekstern jury medlem, repræsentanter fra både Ictus og SPECTRA programmet koordinator for Master i Contemporary Music program og en formand. Ansøgninger kan indsendes af både enkeltpersoner og ensembler. I tilfælde af kombinerede sæt, skal alle medlemmer af ensemblet også personligt gælde for programmet.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding ... Læs mere

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding educators, active artists, designers and theorists in art and design from all over the world. The mission statement of the school defines its main tasks: development of the arts, education and research in an international perspective. Minimer