Beherske matematiske modeller i økonomi og finansiering (mmef)

Generelt

Program beskrivelse

Første År for Graduerede Studies:

Det første år af kandidatstudier (diplôme Universitaire), MMEF - Matematiske metoder i Økonomi og Finans, er en et-årig, fuld tid, internationalt program, der undervises på engelsk. Kurserne svarer til dem, underviste i det første år af kandidatstudier, som i Bologna-europæiske Academic System er det første år M1 af Masters. Kurserne stammer fra allerede eksisterende kurser på universitetet, med intensive kurser i fransk.

Graden er afsat til uddannelse af elever i brugen af ​​matematiske modeller i økonomi og finansiering: matematisk økonomi, strategisk analyse, beslutning teori, stokastiske modeller, matematisk finansiering og optimering modeller. Uddannelsen er bygget op omkring et stort spektrum af kurser, der har til formål at give viden til modelization af økonomiske og finansielle problemer, for matematisk formalisering og værktøjer til de numeriske løsninger. De nye modeller i finansiering, økonomi og beslutningsteori har brug for en sammenhængende uddannelse på disse områder.

Omkring 50 studerende er velkommen hvert år. Optagelse sker på grundlag af akademisk ekspertise. Alle ansøgere skal være flydende i skriftlig og mundtlig engelsk og har en anerkendt bachelorgrad eller tilsvarende (180 ECTS-point i Bologna-systemet). Der foretrækkes studerende i økonomi, finansiering eller matematik. Matematisk evner og erhvervserfaring kan være nyttig.

Fortsættelse til QEM Erasmus Mundus Master:

Efter det første år af MMEF grad kan succesfulde studerende, der ønsker at få en kandidatgrad, gælder for: - Den QEM1, det første år (QEM1) i Erasmus Mundus Master kursus, QEM - modeller og metoder for kvantitativ Economics; eller - den accelererede spor, der svarer til en kombination af sommeren semester og andet år af QEM (QEM2).

Efter at have gennemgået den QEM program, de studerende kan komme ind en af ​​de ph.d.-Programmer, Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne er involveret i.

Konkurrencen inden for QEM er meget høj; kun 30% af MMEF elever blev accepteret til QEM Erasmus Mundus Master, på grundlag af akademisk ekspertise.

Vores tidligere erfaringer med tidligere MMEF studerende deltage i QEM, viser, at de intensive kurser i matematik med anvendelser i Økonomi og Finans, giver mulighed for succes i QEM.

Studerende, der er valgt for fremskyndet spor har mulighed for at tilbringe sommeren semester i en af ​​følgende QEM Partner Universiteter: Universität Bielefeld, Université Catholique de Louvain, Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne eller Università Ca 'Foscari Venezia.

Senest opdateret Sep 2016

Om skolen

Heir to both the Sorbonne and the Faculty of Law and Economics, Paris, that his name symbolizes Panthéon-Sorbonne, Paris 1 University now hosts approximately 40,000 students divided into 14 Units and ... Læs mere

Heir to both the Sorbonne and the Faculty of Law and Economics, Paris, that his name symbolizes Panthéon-Sorbonne, Paris 1 University now hosts approximately 40,000 students divided into 14 Units and Training Research (UFR) and 5 Institutes.It thus offers a full range of educational excellence in the field of Legal Sciences and Policy, Economics and Management and the Arts and Humanities. Minimer
Paris , Bielefeld , Venedig , Barcelona + 3 Mere Mindre