brugerdefinerede læringsinitiativer

Generelt

4 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

De mennesker inde i din virksomhed er din mest værdifulde ressource.

Vi er University of Chicago Graduate School of Business, en af verdens førende business skoler. Med vores kunder lederuddannelse programmer, der er designet specielt til din virksomheds behov, vi vil hjælpe dit team komme til toppen.

Dit hold vil tage udfordringerne med større parathed. De vil skubbe deres bedste ideer til et nyt niveau. De vil fortsætte med tillid.

Opdage og udvikle den sande værdi og potentiale i dit team med brugerdefinerede lederuddannelse fra Chicago GSB.


At udvikle ledere i din virksomhed, lære fra en leder i erhvervslivet uddannelse. Dagens erhvervsklima kræver opfindsomhed. I Chicago GSB, ved vi, at de stærkeste ideer kommer fra en dyb forståelse af de begreber, der ligger til grund for virksomheden. Vores strenge tilgang giver dybde og bredde til erhvervslivet viden og sammenhæng på de aktuelle udfordringer, centrale elementer i fastlæggelsen dine mest vellykkede strategier.


Vi vil arbejde med dig for at udvikle en custom executive uddannelse. Efter at have foretaget en grundig vurdering af behov, vil vi hjælpe dig med at finde den bedste tilgang til læring. Vi kan ændre en "off-the-shelf" kursus eller oprette en helt tilpasset program specielt målrettet til dine behov. Du kan vælge at bruge vores state-of-the-art klasseværelset faciliteter i downtown Chicago, London eller Singapore, eller vores fakultet vil komme til dig, uanset hvor i verden du måtte være.

I en udfordrende økonomi, er det mere vigtigt end nogensinde at udfylde huller i deres kvalifikationer, så dit team kan maksimere muligheder og være klar til at ride den næste bølge. Custom lederuddannelse initiativer er en smart og effektiv investering i din menneskelige kapital. Lad Chicago GSB oprette en brugerdefineret executive uddannelsesprogram, som opfylder netop dine behov. Øge medarbejdernes og shareholder value sammen med din virksomheds potentiale.

Partner med en leder i erhvervslivet uddannelses-og overgå din virksomheds højeste forventninger. Kendsgerning. I Forbes i 2002 listen over USA's top 500 virksomheder, rangeret dem ledet af Chicago GSB alumner højeste i performance baseret på de samlede afkast til aktionærerne.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Siden 1898, University of Chicago Booth School of Business har produceret ideer og ledere om, at forme den verden af erhvervslivet. Vores strenge, disciplin-baserede tilgang til erhvervsuddannelser fo ... Læs mere

Siden 1898, University of Chicago Booth School of Business har produceret ideer og ledere om, at forme den verden af erhvervslivet. Vores strenge, disciplin-baserede tilgang til erhvervsuddannelser forvandler vores studerende ind på sikker, effektiv og respekteret virksomhedsledere rustet til at møde de hårdeste udfordringer. &nbsp Vi er stolte over at kravet: en uovertruffen fakultet, graden og åben tilmelding programmer, der tilbydes på tre kontinenter, en global organ næsten 42.000 udført alumner, stærk og voksende virksomhedsforbindelser, der giver et væld af livslang karriere muligheder. Som en del af den verdenskendte University of Chicago, deler vi universitetets kerneværdier, som former vores karakteristiske intellektuelle kultur. I Chicago Booth, søger vi hele tiden spørgsmål, afprøve ideer, og bevis. Denne ekstraordinært effektiv tilgang til erhvervslivet fører til nye ideer og innovative løsninger. Seks af vores fakultet medlemmer har vundet Nobelpriser for disse ideer - en rekord ingen andre Business School har matchet. &nbsp Det samme kultur forvandler vores kandidater ind i erhvervslivet tænkere perfekt udstyret til at analysere og løse de største forretningsmæssige udfordringer. Minimer
Chicago , Philadelphia , London , Madrid + 3 Mere Mindre