Cand.

Generelt

Program beskrivelse

Den Internationale Masters Program (Master of Science, M.Sc.) i Geospatial Technologies er et samarbejde mellem

  • Westfälische Wilhelms-Universität Münster (WWU), Institut for geoinformatik (ifgi),
  • Universitat Jaume I (UJI), Castellón, Afd Information Systems (Computer Systems lenguaje y), Spanien og,
  • Universidade Nova de Lisboa (UNL), Institut for Statistik og Information Management (ISEG), Lissabon, Portugal.

Program Indledning

De tre-semester Masters Program vil tilmelde op til 32 studerende om året. Studerende vil deltage i det første semester i Lissabon eller Castellón, andet semester i Münster. Den tredje semester (Speciale) kan udføres på hvert af de tre partner universiteter.


- Den første semester tilbyder forskellige læringsforløb, som omhandler den tidligere know-how og krav i de studerende. Kurserne på UJI fokus på levering af know-how i informatik, nye medier, og GI basics. UNL giver moduler i matematik, datamodellering, og GI basics.


- Det andet semesterWWU indeholder grundlæggende og avancerede kurser i GIScience. Hertil kommer, er kurser i yderligere spidskompetencer (projektledelse, forskning metoder) til rådighed. Valgfri for udvalgte kurser er alternativet tilstedeværelsen af en sommerskole, arrangeret af WWU, UJI, eller UNL


- Det Speciale i tredje semester er nært knyttet til de igangværende forskningsprojekter på en af partnerne. Afhængigt af ressourcer, kan de studerende vælge hver af de tre universiteter til at udføre specialet. I tilfælde af ikke deltager et semester på hver partner universitet, vil specialet være kontrolleres paa eller co-kontrolleres paa ved universitetet ikke deltog så langt.

Mestrene Programmet vil starte hver år i efterår / vinter semester. Alle kurser vil være på engelsk sprog. Uddannelsen starter hvert år i efterår / vinter semester. Alle kurser vil være på engelsk sprog.

Den normerede studietid er 3 semestre, herunder alle eksamenskravene og speciale. Den Internationale Masters-programmet kræver 90 ECTS-point. Baseret på den succesfulde Master undersøgelse, de tre universiteter tildeler fælles grad "Master of Science" (M.Sc.) med supplement "i Geospatial Technologies".

Mestrene Programmet er rettet mod kvalifikation i mange anvendelsesområder for Geographic Information (GI), fx miljøplanlægning, fysisk planlægning, logistik / trafik, marketing, energiforsyning mv. GI er et hastigt voksende marked, der mangler kvalificeret GI personale og tilbyder fremragende karriere chancer.

Derfor Masters Program målene livslang læring for kandidater og fagfolk inden for områderne geografi, landmåling, planlægning, lokal administration, mv, som er villige til at erhverve yderligere GI færdigheder for at anvende dem i deres respektive GI anvendelsesområde. Ansøgere, der allerede studeret GI programmer vil blive prioriteret lavere i indlæggelser evaluering. Nogle af de vigtigste krav til optagelse er:

  • Adaquate bachelorgrad (eller kandidatuddannelse)
  • Engelsk sprog bevis (TOEFL 500 point)
  • Høj motivation
  • Højt niveau resultater i de foregående akademiske og erhvervsmæssige karriere.

Europa-Kommissionen giver legater til 15-20 studerende og 3 akademikere om året. Disse stipendier er til ansøgere fra tredjelande (ekskl. EU-medlemsstater eller EØS-EFTA-eller kandidatlande).

Målsætningerne for MSc i Geospatial Technologies

Mesteren eksamensformer en continuative karriere-kvalificerede grad af uddannelsesprogrammet i Geospatial Technologies. Kandidater fra Den Internationale Masters Program anvende og udvikle metoder til computer-understøttede løsninger til rumligt relaterede problemer (globalt, regionalt, lokalt). Mesteren Undersøgelsen viser, hvis kandidaten har erhvervet de nødvendige specialviden og yderligere spidskompetencer med henblik på at starte eller foran en professionel karriere i den offentlige og private sektor, eller forskning.


På mange områder geospatiale teknologier blev afgørende værktøjer, f.eks geografi, landskabsplanlægning, regional planlægning, økologi, transport, markedsføring og multimedia industrien. Men i Tyskland, Spanien og Portugal, samt i andre europæiske lande løbende studieprogrammer uddanne for disse faglige områder har ofte ikke en passende formidling af geospatiale teknologier indhold. Den Internationale Masters Program indeholder en kortsigtet program for at få den nødvendige know-how. Vi observerede den efterspørgsel efter nyuddannede til at forbedre deres karriere muligheder, samt af professionelle geografer, økologer, osv. , Som er at afbryde deres erhvervsmæssige karriere for at gå tilbage til universitetet (livslang læring).

"Geospatial Information Technologies" har deres rødder primært i tre forskellige områder: Geosciences, computerstøttet teknologier, og informationsvidenskab. De tre partner sites udgør ekspertisecentre i disse områder, anerkendes på europæisk og globalt plan. Den geovidenskabelige grundlag for geoinformatik ved Münster, datalogi og teknologiske færdigheder undervist på Castellón, og de matematiske og statistiske metoder understreget i Lissabon supplerer hinanden i en ideel måde at give en afrundet, men kompakt undervisning i dette tværfaglige teknologiske område.

Ansøgningsfrister


Fristen for studerende og akademikere, der ansøger om Erasmus-stipendier er januar 15 i hver år - meddelelse om resultaterne vil blive sendt i begyndelsen af juni.

For studerende der ikke ansøger om Erasmus Mundus-stipendier, fristen er 31 juli hvert år. Anmeldelse om resultaterne vil blive sendt via e-mail indtil den 15. august - men vi anbefaler at indsende ansøgninger tidligere, så også de meddelelser kan sendes tidligere.

Ansøgninger skal indgives parallelt, online og papir-baseret på de samme deadline. Online indsendelse vil være lukket den 15. januar (for stipendium ansøgere) og juli 31 (for ikke-stipendium ansøgere) på 18,00 timer CET (Central European Time). Papir-udgaver skal sendes med anbefalet post, post-stemplet, indtil den fastsatte frist og skal modtages indtil januar 22 (stipendium ansøgere) og august 7 (for ikke-stipendium ansøgere) senest!

Senest opdateret Feb 2011

Om skolen

University of Münster (tysk Westfälische Wilhelms-Universität Münster, WWU) er et offentligt universitet beliggende i byen Münster i Nordrhein-Westfalen i Tyskland. Den WWU er en del af Deutsche Forsc ... Læs mere

University of Münster (tysk Westfälische Wilhelms-Universität Münster, WWU) er et offentligt universitet beliggende i byen Münster i Nordrhein-Westfalen i Tyskland. Den WWU er en del af Deutsche Forschungsgemeinschaft, et samfund af Tysklands førende forskningsuniversiteter. Den WWU har også haft succes i den tyske "Excellence Initiative". Det WWU er den førende universitet i Tyskland i form af CEO alumner i Top500 virksomheder University Of Münster, Institut for Geoinformatik Geoinformatik er videnskaben om modellering spatio-temporale processer beregningsmæssigt. Institut for geoinformatik Münster bestemmer bachelor-, master-og ph.d.-grader i geoinformatik. Vores forskningsområder er spatio-temporale dynamiske processer, semantisk interoperabilitet, rumlige bistand systemer, kognitive teknik og sensor netværk. Vision Institut for geoinformatik (ifgi) vil konsolidere sin position blandt verdens førende institutioner i geoinformatik forskning og uddannelse. En stadig voksende antal af høj kvalitet kandidater og publikationer vil bidrage til feltet samt en bedre forståelse af det menneskelige miljø og bedre beslutninger om det. Mission Vi bygger på vores gennemprøvede styrker i forskningens kvalitet og produktivitet, de studerendes motivation og fremadrettet undervisning og internationale netværk til at uddanne ledere og generere viden i geoinformatik. Ved at integrere henvendelser fra beregningsmæssige, fysiske og biovidenskab, ingeniørvidenskab, humaniora og samfundsvidenskab, udvider vi den rolle, GeoInformation inden for videnskab og samfund. På University of Muenster og andre steder, når vi ud over den geovidenskaberne, der tilbyder vores ekspertise i spatio-temporale analyse og geoinformatik teknologi til historie, sociologi, biologi, epidemiologi, økonomi, og empiriske videnskaber. At oprette forbindelse til disse områder, tilbyder vi en bred anvendelse geoinformatik kurser, søge om fælles tværfaglig forskning finansiering, og etablere yderligere arbejdsgrupper på ifgi. Minimer