Civilingeniør i fødevarevidenskab
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Nøgleinformation
Campus placering
Jelgava, Letland
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 4.500 / per year
Ansøgningsfrist
15 Jul 2024
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduktion
Hvorfor det lettiske landbrugsuniversitet?
- WORLDWIDE ANERKEND DIPLOMA – diplomtillæg anerkendt af Europa-Kommissionen. Kandidater kan fortsætte studier eller arbejde over hele verden.
- AVANCEREDE FACILITETER – moderne laboratorieudstyr, komfortable sovesale, studier i et enestående arkitektonisk monument – Jelgava-paladset.
- RIMELIGE OMKOSTNINGER – vær smart og brug mindre ved at studere på LLU !
- FORDELAGT GEOGRAFISK BELIGGENHED – større europæiske byer kan nemt nås med bus, fly eller færge.
- GRØNT OG SIKKERT MILJØ – en fantastisk måde at opleve lettisk kultur på. På trods af de mange forskellige nationale og internationale begivenheder, er Jelgava en meget sikker by for alle.
- STUDENTLIV – velafbalancerede studier og kulturliv, en bred vifte af sportsaktiviteter gratis. Få international erfaring ved at bruge internationale udvekslingsmuligheder!
Indlæggelser
Læreplan
1. modul "Generelle studieretninger". De studerende erhverver viden, færdigheder og kompetencer inden for de grundlæggende principper for udvikling af videnskabeligt arbejde, forskningsmodellering og organisationsbetingelser, og de er i stand til at udføre matematisk behandling af de opnåede data, korrekt læsning, visning og fortolkning af data samt indgående kendskab til den vigtigste lovgivning i Letland og EU.
2. modul "Fødevarekemi". Masterstuderende får viden om naturstoffers kemi og fødevarebiokemi, aromaer i fødevarer, deres dannelse og identifikationsmuligheder, hvilket er vigtigt for den videre videnskabelige forskning.
3. modul "Produktudvikling". De studerende får viden om nye fødevarer og kosmetik, anvendelse af bioteknologi og fødevaretilsætningsstoffer i forbindelse med udvikling af nye produkter. I løbet af de videre studieretninger erhverves grundlæggende viden om teoretiske og praktiske aspekter af fødevaremarkedsføring, som er grundlaget for markedsundersøgelser, samt dybdegående viden om fødevareindustriens forretning, organisation og regulering af fødevareproduktion.
4. Modul "Fødevarekvalitet og -sikkerhed". I dette modul lærer/forstår de studerende dannelsen af mikrobiel og kemisk forurening af fødevarer og mulighederne for at forebygge den. Med henblik på yderligere forskning lære det teoretiske grundlag for forskellige instrumentelle analysemetoder og kunne anvende disse metoder i fødevareanalyser. De studerende lærer de grundlæggende principper for alternative metoder og mulighederne for at anvende dem til at sikre fødevaresikkerheden. De får viden om allergener i fødevarer og mulighederne for at reducere dem i teknologiske processer. De studerende får viden om fødevareemballage - emballagematerialer og -teknologier, genanvendelse af brugt emballage og erhverver viden om forskellige faktorers indvirkning på madforringelse, holdbarhed, beregning og prognoser. Ved semesterets afslutning forsvarer de studerende kursusprojektet, som indeholder teoretiske resultater til løsning af forskningsproblemet i den valgte kandidatafhandling, der knytter det sammen med de aktuelle resultater inden for fødevarevidenskab.
Undersøgelsesprocedure
Når de studerende består et studieforløb, der afsluttes med en eksamen eller en prøve med en karakter, får de studerende en karakter i et 10-points-system. For at stimulere regelmæssige og uafhængige studier har masterstuderende også mulighed for at få en kumulativ bedømmelse baseret på systematiske studier og opfyldelse af de kriterier, der er fastsat i studieprogrammet for at få den kumulative eksamen.
Programresultat
Viden:
Færdigheder:
Kompetencer:
Galleri
Karrieremuligheder
De færdiguddannede arbejder i alle slags fødevarevirksomheder. En kandidatgrad giver kandidaterne ret til at fortsætte studierne på et ph.d.-program på et universitet i Letland eller i udlandet.