Cornell Baker Master Program i Fast ejendom

Generelt

Program beskrivelse

Vælg Cornell

Et intimt samfund, der engagerer sig i industrien og verden

Du ønsker at få dine to år til at tælle. Når du tilmelder dig Cornell Baker-programmet i fast ejendom, vælger du at leve og studere til en kandidatgrad i et miljø, der både er globalt forbundet, men alligevel langt nok fra daglige byforstyrrelser til at sikre fokus og nedsænkning.

Baker-programmet er et lille og sammenkoblet kandidatsamfund og skaber en campusatmosfære, der bidrager til en intensiv og streng læringsoplevelse, samtidig med at det sikres, at den større verden af fast ejendom fra flere verdenshjørner er fuldt ud repræsenteret og integreret i programmet.

Fokuseret globalt og styrket af dybden og bredden af Cornell-netværket, er Baker Program-studerende ubegrænsede i, hvor de søger og finder muligheder.

Din karriere

Studerende kommer til Cornell Baker-programmet i fast ejendom for at opnå de færdigheder, de har brug for for at have en succesrig karriere inden for fast ejendom. De forlader med dybdegående, specialiseret viden, oplevelse i den virkelige verden og et netværk og forbindelser, der varer livet ud.

Baker Program-kandidater opnår mere end bare succes - de bliver tankeledere, der har indflydelse på industriens fremtid.

Begyndende med din graduering i Baker-programmet og hele din tid på Cornell - inklusive din praktik og fuldtidsbeskæftigelse - har du adgang til de mennesker og ressourcer, du har brug for for at nå dine CRE-professionelle mål.

Bagerforskellen

En omfattende, tværfaglig og fleksibel ejendomsgrad

To år

I stedet for blot at ridse overfladen med et års studiekursus, forbereder det toårige Baker-program dig fuldt ud til at blive en ekspert og leder i branchen.

Koncentrationer

I slutningen af det første semester vælger studerende i samarbejde med deres rådgivere en koncentration - et område med specialiseret ekspertise, der adskiller dem i branchen

Praktikophold

Et sommerpraktik mellem det første og det andet år er typisk på linje med dit valgte koncentrationsområde og giver dig en markant fordel i at finde lederstillinger i branchen efter eksamen

Treks

Mellem efteråret og forårssemestrene indleder Baker-studerende ugelange indenlandske eller internationale besøg på stedet, der inkluderer møder med alumner og lokale ejendomsledere og udforskning af forskellige miljøer i hele verden.

Største fakultet på fuld tid

Specialister inden for deres felt, vores fakultetsmedlemmer leverer ekspertise inden for områder, der er så forskellige som:

 • Rollen som udvikler, ejer, investor, finansierer, operatør og bruger
 • Undersøgelse af udvikling, finansiering, investering og aftalestrukturering, arkitektur, bæredygtig design, ejendomsadministration, bydesign og økonomi og mere

Uden for klasseværelset

Case-konkurrencer, Cornell Real Estate Review, studerende grupper og betalte assistentforhold giver yderligere muligheder for at forbinde og forbedre din ejendom uddannelse.

Koncentrationer

Vælg din sti

Ejendomsbranchen dækker et bredt spektrum af specialiteter. Med det største heltidsfakultet inden for ejendomsuddannelse er Cornell Baker-programmet i fast ejendom unikt placeret for at hjælpe studerende med at identificere og udforme et ekspertiseområde, der helt er deres eget.

I slutningen af det første semester på kandidatuddannelsen arbejder du sammen med din rådgiver for at vælge et af de fem foruddefinerede studieretninger eller designe din egen koncentration.

International fast ejendom

Der findes muligheder for ejendom i hele verden for dem med en kandidatgrad og avanceret viden om branchen; en dybtgående forståelse af det internationale miljø, herunder forvaltnings-, kommunikations-, handels-, økonomiske og juridiske strategier; og viljen til at arbejde på tværs af grænser.

Nøgleområder af interesse:

 • International finansiering
 • International markedsføring
 • Krydskulturel forvaltning
 • International økonomi

Ejendomsrådgivning og markedsanalyse

Rådgivning, rådgivning og analyse af ejendomsmarkeder er afhængige af kvantitative og analytiske evner. Tjenesterne spænder over en lang række aktiviteter inden for fast ejendom, lige fra mæglervirksomhed til erhvervelser og værdiansættelsestjenester til finansiel rådgivning. Væksten i rådgivningstjenester, især gennem store virksomheder som Jones Lang LaSalle, CBRE og andre, illustrerer tendensen mod outsourcingaktiviteter i den stadig mere komplekse ejendomssektor. Rådgivningstjenester giver en mangfoldighed af muligheder og kræver en forpligtelse til at arbejde i forskellige kontekster og muligheden for at samarbejde samtidig med et stort antal grupper.

Nøgleområder af interesse:

 • Statistik
 • økonometri
 • Databasestyring
 • Finansiel analyse
 • Marketing
 • Geografiske informationssystemer (GIS)
 • Grafiske og præsentationsevner

Ejendom, aktiver og porteføljestyring

Ejendomsledere, kapitalforvaltere og porteføljeforvaltere har ansvaret for at maksimere ydelsen og værdien af både individuelle aktiver og opførslen af disse aktiver i en portefølje. De er ansvarlige for at formulere og implementere langtrækkede porteføljestrategier, som de individuelle aktivastyringsstrategier fravikler. Mens kapitalforvaltere typisk fokuserer på enkelte ejendomme inden for fast ejendomsporteføljen, er porteføljeforvaltere ansvarlige for fonden som helhed eller ejendomsfonden inden for en større blandet aktivportefølje. Ejendomsledere begrænser deres fokus til drift og styring af specifikke aktiver.

Nøgleområder af interesse:

 • Asset management
 • Facility Management
 • forhandlinger
 • Enhedsniveau ejendomsfinansiering
 • Human Resource Management
 • Ledelse

Udvikling og bæredygtighed

Udvikling af fast ejendom er blandt de mest iværksætter- og givende aktiviteter, der udføres af ejendomsmæglere. For at være en succesfuld udvikler skal enkeltpersoner og virksomheder være i stand til at læse markedsadfærd til korrekt gennemførelse af projekter, styre økonomiske risici, forhandle kontrakter, integrere nye rum i det eksisterende miljø og følge forskrifter om arealanvendelse. De fleste ejendomsudviklere er lokale virksomheder, men nogle meget succesrige internationale firmaer som Hines Property Group og Relaterede skaber store og meget komplekse rum.

Nøgleområder af interesse:

 • Udviklingsproces
 • Finansiere
 • forhandlinger
 • Fysisk aktivplanlægning
 • Byggeledelse
 • Bæredygtig bygning

Finansiering og investering i fast ejendom

Gælds- og egenkapitalstrømme er vigtige for et velfungerende ejendomsmarked. Banker, livsselskaber og andre institutioner underskriver fast ejendomslån, der involverer eksisterende ejendomstransaktion, renoveringer og grundlæggende udvikling. Aktieinvestorer fra enkeltpersoner til REIT'er på flere milliarder dollars gennemgår omhyggelige due diligence-processer for at sikre, at penge, der er allokeret til fast ejendom, producerer afkast, der er større end eller står i forhold til risiciene.

Uafhængige koncentrationer

De seneste uafhængige koncentrationer har dækket specialiteter, herunder:

 • Udvikling af ældreboliger
 • International gæstfrihedsinvestering
 • International virksomhedsejendom
 • Konsultation af private ejendomsinvesteringer (REIT)
 • Fast ejendom til sundhedsvæsenet
 • Bæredygtig finansiering af byudfyldningsudvikling
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Læs mere

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Minimer
Ithaca , Ithaca + 1 Mere Mindre