Studere i Danmark - Find studiemuligheder i Danmark

Studere i Danmark

Undersøgelse i Danmark

Videregående uddannelser i Danmark

Danmark bruger den traditionelle tre-lags graders-system med bachelor-, master-og ph.d.-grader. Der er fire typer af institutioner for videregående uddannelser: universiteter, professionshøjskoler, erhvervsakademier videregående uddannelse og universitetsuddannede institutter, der yder undervisning i kunst og arkitektur. Alle typer af videregående uddannelsesinstitutioner kan tilbyde kandidatgrader, men nogle tilbyder kun bachelorgrader.

 

Hvorfor studere i Danmark?

Højere læreanstalter i Danmark tilbyder næsten 200 kandidatgrader undervises på engelsk på tværs af en bred vifte af akademiske discipliner, herunder humanistiske natur-, sundheds-og samfundsvidenskab, teknologi; business og økonomi, og informationsteknologi. Derudover vil de studerende opleve, at deres læring rækker langt ud over klasseværelset.Undervisere i Danmark tror på at give praktiske såvel som oplevelse i klasseværelset, og mange forelæsning kurser er suppleret med virkelige erfaringer gennem partnere i erhvervslivet, der underviser eleverne problemløsning og teamwork færdigheder.

 

Universiteter i Danmark

Der er mere end 40 højere læreanstalter i Danmark, og mange tilbud kandidatuddannelser. Der er otte universiteter, med nogle skoler, der tilbyder en vifte af akademiske discipliner og andre med fokus på specialiserede områder som informationsteknologi, teknologi eller business. Tretten universitetsniveau institutioner specialiserer sig i alle niveauer af grader i fin og scenekunst, design og arkitektur. Fire af de elleve professionshøjskoler tilbyder også masteruddannelser, og en af ​​de ti erhvervsakademier videregående uddannelser tilbyder en MBA-program.

 

Undervisning og Program Varighed

Undervisningen for alle kandidatuddannelser i Danmark er gratis for studerende fra EU / EØS-lande. Studerende fra andre lande kan forvente at betale omkring € 6.000 til € 16.000 årligt i undervisningen. Men mange legater og stipendier er tilgængelige fra forskellige offentlige programmer, fonde og institutioner for videregående uddannelse selv. For eksempel er Erasmus Mundus-programmet til rådighed for alle studerende til konkrete kandidatuddannelser og Fulbright stipendier er tilgængelige for studerende fra USA.

Næsten al kandidatuddannelser er to års varighed. Et par forskningsorienterede tekniske programmer kræver et speciale foruden naturligvis arbejde.

 

Studieår

Det akademiske år i Danmark typisk løber fra begyndelsen af ​​september til slutningen af ​​juni, og består af to semestre, selv om nogle skoler bruger fire kvartaler i stedet.Den efterårssemestret normalt slutter i december med eksamen i januar og forårssemestret slutter i maj med eksamen i juni.

 

Post-Graduate Muligheder

Alle studerende er velkomne til at blive i Danmark for beskæftigelse efter endt uddannelse og danske virksomheder er særligt interesseret i at ansætte kandidater med gode engelskkundskaber. Nordiske statsborgere (Finland, Island, Norge og Sverige) ikke kræver visum, opholdstilladelser, eller arbejdstilladelser. EU / EØS og schweiziske statsborgere behøver ikke en arbejdstilladelse, men skal have et registreringsbevis til at arbejde i mere end tre måneder. Studerende fra andre lande har brug for en opholdstilladelse for at arbejde i Danmark, men efter endt uddannelse deres eksisterende opholdstilladelse kan forlænges med seks måneder for at give dem mulighed for at finde beskæftigelse.


Visumkrav

Studerende fra EU / EØS-lande og Schweiz ikke kræver visum, men skal bruge et registreringsbevis (EU / EØS-borgere), eller registreringskort (Schweiz), hvis de vil studere i Danmark i mere end tre måneder.

Studerende fra andre lande bør tjekke listen over lande, der kræver visum i Danmark for at se, om deres land er på det. Studerende, der er visumpligtige, kan ansøge om et på den danske ambassade, konsulat eller mission i deres hjemland. Desuden skal studerende, der vil studere i Danmark i mere end tre måneder få opholdstilladelse inden ankomsten til Danmark. Opholdstilladelsen bør anvendes om efter visum er opnået.

 

Health Insurance

Alle internationale studerende er bosiddende i Danmark har adgang til gratis sundhedsydelser med visse undtagelser, såsom tandpleje. De studerende skal dog registrere med den danske Personregister for at få denne omsorg. Non-EU/EEA/Swiss studerende, der ikke registrerer har ret til gratis beredskabstjenester kun og uregistrerede EU / EØS / Schweiz-studerende kan bruge deres europæiske sygesikringskort for dækning.

 

Tips

Danmark har en meget sofistikeret offentlig transport netværk, der omfatter både, færger, busser, tog, taxaer, metroer og endda cykel huslejer. Mange studerende vil finde de har brug for nogen bil, mens han studerede i Danmark.

Om Danmark

Danmark er et lille nordeuropæisk land, der giver en bro mellem det europæiske kontinent og de skandinaviske lande. Landet har grænser med Sverige mod nord og Tyskland i syd og kyster langs både Nordsøen og Østersøen. Danmark har en af ​​de højeste levestandarder i verden og blev for nylig udnævnt som den mest klimavenlige land i verden. Større industrier omfatter vindkraft, shipping og fremstilling af bearbejdede dele, biler, legetøj og sportsudstyr.

 

Klima

Danmark har et tempereret klima på grund af nærheden af ​​Nordsøen og Østersøen. Juli er den varmeste måned, med temperaturer i gennemsnit omkring 17 grader C og februar er den koldeste måned, med temperaturer i gennemsnit omkring 0 grader C. Nighttime og dagtemperaturer varierer ikke betydeligt inden for samme dag.På grund af landets høje breddegrader, dage er meget kort i løbet af vinteren, med kun omkring 7-8 timers dagslys og er meget lang tid i løbet af sommeren, med mere end 18 timers dagslys.

 

Kultur

Trods sin lille størrelse er Danmark fyldt med kulturelle aktiviteter og aktiviteter, lige fra gallerier, museer, haver og gamle slotte til zoologiske haver og moderne forlystelsesparker som Legoland. Landet er også betragtes den kulinariske hovedstad Skandinavien og smørrebrød toppet med alt fra grøntsager til fisk er særligt populære.

 

Leveomkostninger

Danmark er et forholdsvis dyrt land, på grund af den høje levestandard. Men hvis en elev budgetter omhyggeligt, kan de forvente at betale omkring € 800 til € 1.100 pr måned for husleje, forsyningsselskaber og diverse andre udgifter.

Universiteter i Danmark

Universiteter i Danmark

Fakta om Danmark

Mindste af de skandinaviske lande, Danmark indtager den jyske halvø, et lavtliggende område. Landet består også af flere øer i Østersøen, de to største er Sjælland, stedet for København og Fyn. Danmark rangerer som at have verdens 's højeste social mobilitet, en høj grad af indkomstlighed, og har en af ​​verdens ' s højeste per capita-indkomsten. For 2013 er Danmark noteret 15. på Human Development Index og 9. på ulighed-justeret HDI.

 

Hovedstad: København
Officielle sprog: dansk
Regeringen: Unitary parlamentarisk konstitutionelt monarki
Befolkning: 5.580.413
Bruttonationalprodukt: 210 $.Til 147 mia
Valuta: Danske kroner (DKK)
Tidszone: (UTC 1)