Egyptologi / Coptology Graduate Program

Studere Egyptology / Coptology på kandidatniveau er en enestående mulighed for studerende, der tager fordel af at være i Egypten, der har chancen for at få praktisk erfaring, besøger monumenter i kontekst, museer og få erfaring på området. Det Egyptology program dækker mange aspekter; kulturen i det gamle Egypten for sprog og religion til kunst, arkitektur og sociale strukturer i det tidsrum af 4.600 år. Det Coptology programmet tilbyder kurser fra statskundskab, religion, kunst, historie og andet.

Afdelingen for egyptologi tilbyder tre spor til MA 1. Egyptologi: Kunst, Arkæologi og historie 2. Egyptologi: Filologi 3.. Coptology Ud over den arkæologiske felt Træning i samarbejde med de gamle Egypten Research Associates (AERA), et særligt program, der begynder januar 2015.

HVEM ER DET TIL?

Programmet er designet til studerende, der sigter efter en karriere inden for videnskaben om ægyptologi og bevarelsen og forvaltningen af ​​Egyptens kulturarv og for yderligere undersøgelser på området.

Fordelene ved at studere på Institut for egyptologi

  • Placering i Egypten muliggør besøg på stedet og hands-on erfaring i museer eller på steder
  • Programmer på AUC følger de internationale retningslinjer for lignende grader på akkrediterede institutioner i USA.

Hvad vil du lære

  • Tilegne sig viden, forståelse og forståelse af det gamle Egyptens kulturarv og dens arv i verden
  • Acquire beherskelse af forskning værktøjer, hvorpå en karriere i ægyptologi må afhænge, ​​herunder gamle egyptiske sprog og scripts, samt færdighed i udgravning og site analyse
  • Forberede sig ordentligt til at påtage sig ansvaret for pleje, fastholde og bevare det gamle Egyptens enestående kulturarv

Deadline for ansøgning

Studerende er normalt optaget på MA uddannelsen i kun efteråret. Forudsætninger for egyptologi MA for dem, der ikke har nogen baggrund er påkrævet.

For Application Process

At forhøre sig om undervisning og få ansøgning om optagelse og de nødvendige dokumentation, skal du kontakte kontoret for kandidatstudier og forskning på AUC.

For detaljerede oplysninger om adgang til universitetet, kan du besøge graduate indlæggelser hjemmeside, hvor du også kan downloade programmet pack.

Se 3 flere kurser fra AUC The American University in Cairo »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Sep 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date