Elektroteknik fakultet

Generelt

Program beskrivelse

Afdelinger

 • Elektrisk strømforsyning og udstyr Strømforsyningen og udstyr Department blev etableret i 1971, samtidig med åbningen af ​​den eponyme store med to emner:
  • Elforsyning til Industries
  • Elektrisk udstyr af Water Transport
  I løbet af de seneste år undervisning og forskning processer udføres af højt kvalificerede professorer, kandidater fra bulgarske og udenlandske universiteter (Rusland, Tyskland, Tjekkiet). Den bulgarske og udenlandske erfaringer var til gavn for afdelingen og speciale som helhed. En væsentlig del af fakultetet i afdelingen har gennemført specialisering langsigtet i Danmark, Rusland, Tjekkiet, Tyskland og Østrig. Har etableret frugtbare kontakter til udenlandske universiteter. Blev etableret og opretholdt forbindelser med universiteter i Kosice, Izhevsk, Riga, St. Petersborg, Lys & Optik - Danmark, Prag, Brno, Rostock, Budapest, Odessa, og med lignende afdelinger i andre universiteter. Styrkes og udvikles kontakter med udenlandske universiteter har gjort det muligt at dele erfaringer fra fremtrædende forskere. Afdeling "Electric Power Supply og elektrisk udstyr" er ansvarlig for uddannelse af højt kvalificerede specialister til behovene i elektriske industri, el ingeniør, elektrisk strømforsyning og elektrisk udstyr i industri, transport og husholdningsapparater, lysende teknik og andre anvendelser af elektricitet.

 • Electroenergetics (Power Engineering) Den Electroenergetics (Power Engineering) Afdelingen blev oprettet i 1974 for at give specialiseret uddannelse for studerende på de store af Electroenergetics. I 30 år afdelingen har udarbejdet og set graduering af over 1.000 elektriske ingeniører, der med succes har fundet deres virkeliggørelse i alle strukturer electroenergetic systemer (hydro, termiske, atomkraftværker, understationer, strømforsyning planter og transmissionsanlæg, energi afdelinger industrivirksomheder og forsendelse), i deres egenskab af designere, ingeniører i elektro-prøvningslaboratorier, ledende ingeniører, dispatchere, afdelingsledere, ledere af elselskaber, forskere mv
  Instituttet foretager også uddannelse af ph.d.-studerende i de videnskabelige specialer: kraftværker og transformerstationer, elektriske netværk og systemer, høj voltageequipment, elektro-isolering og cableequipment.

Den største af Electroenergetics i Bulgarien har godkendelse kun på TU-Varna.

Electrical Engineering og teknologier Den Elektro og Technologies Afdelingen er en efterfølger til de Elektriske maskiner og apparater Institut etableret på 1964/01/09, der oprindeligt bestod en stab på én assistent og en tekniker.

Majors

 • Bachelor of Science: Electrical Engineering
 • Bachelor of Science uddannelse i ЕЕТ afdeling med speciale i "vedvarende energikilder" og "Electrotechnologies"
 • Master of Science: vedvarende energikilderTeoretisk og Måling Electrical Engineering Den teoretiske og Måling Elektro Institut blev etableret i 1963. I øjeblikket afdelingen har seks uddannelse laboratorier, hvor studerende fra alle store selskaber på TU-Varna bliver uddannet.

Instituttet gennemfører uddannelse på følgende områder:

 • Teoretisk Electrical Engineering
 • General Electrical Engineering
 • Elektriske MålingerIdræt En vigtig prioritet i arbejdet i de instruktører på instituttet er dannelsen af ​​et system af vitale sport færdigheder og vaner, hvilket øger lokomotiv evner og give et sæt af konkret viden til de studerende, der er nødvendige i deres daglige og sportsaktiviteter.

Opbygning af elevernes fysiske aktivitet tager sigte på at forbedre deres funktionelle kapacitet og de adaptive og beskyttende funktioner deres organismer til at reagere på de negative virkninger af miljøet. Dette er grundlaget for forbedring sundhed og bevarelse af den samlede præstation.

Sociale og Law Sciences Afdelingen for sociale og juridiske Fakultet giver undervisning i specialitet "Social Management", Bachelor-uddannelsen, professionelle felt 3.4.Social Work. Akkreditering af programmet er leveret af sociale og juridiske Fakultet Kommissionen på det nationale agentur for vurdering og akkreditering på 28.07.2010. (Protokol № 18) for en periode på seks år. Afdelingen tilbyder uddannelse i samme karriere i fem akkrediterede Master grad programmer: Social Management, European social integration, sikkerhed og hygiejniske forhold på arbejdspladsen, sociale arbejde med børn, socialt arbejde med personer med Deviant Behaviour.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Læs mere

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Minimer