Erasmus Erasmus Mundus Fælles kandidatgrad COSI / Computational Color and Spectral Imaging

Generelt

Program beskrivelse

Erasmus Erasmus Mundus fælles kandidatgrad COSI / Computational Color and Spectral Imaging / er en to-årig (120 ECTS) Erasmus fælles mastergrad, der sigter mod at uddanne den næste generation af højt kvalificerede industrielle eksperter inden for anvendt farvevidenskab inden for forskellige banebrydende industrier (fotonik, optik, spektral billeddannelse, multimedieteknologier, computergrafik og vision) inden for en række forskellige sektorer (herunder multimedie, sundhedsvæsen, kosmetik, bil, fødevareforarbejdning), der bygger en talentkløft i branchen, hvor farveeksperter befinder sig i stor efterspørgsel. De to fokusområder er spektralteknologier og anvendt farveafbildning.

COSI bringes til dig af verdensledende universitets-erhvervssamarbejde fra 4 europæiske universiteter (Norsk universitet for videnskab og teknologi, University Jean Monnet, University of Granada og University of Eastern Finland ), 13 akademiske partnere og 9 industrielle ledere over hele kloden.126839_Logos.png

Hvorfor skulle jeg være med?

Spekulerer du på hvad der gør os unikke?

”Den europæiske ekspertise inden for videregående uddannelse, der møder verdensomspændende farvemarkeder”.

# En uddannelse, som du ikke finder andre steder

COSI- og CIMET-læseplan er unik på europæisk og internationalt niveau. Du finder muligvis kurser i farvevidenskabelig specialisering i andre institutioner for videregående uddannelser, men vi er sikre på at sige, at vi vil blive et vartegneprogram for industrien i de kommende år.

# Europæisk akademisk ekspertise og international anerkendelse

Vi bringer dig det bedste, som europæisk videregående uddannelse har at tilbyde. COSI er en Erasmus Mundus fælles kandidatgrad (EMJMD), hvilket betyder, at programmet er blevet gennemgået, valgt og tildelt teknisk og økonomisk støtte fra Erasmus, det nye EU-rammeprogram for 16 mia. Euro til uddannelse og erhvervsuddannelse. CIMET er lanceret under den foregående generation af Den Europæiske Unions program for videregående uddannelse, Erasmus Mundus.

At være en EMJMD er et sandt mærke af fremragende karakter, i betragtning af at COSI er en af de kun 9 fælles masteruddannelser, der er blevet tildelt denne etiket ud af 61 projekter, der blev indsendt af europæiske institutioner for videregående uddannelser under den første Erasmus-indkaldelse af forslag.

Kvalifikationer og kvalifikationer, du får under programmet, vil blive anerkendt og forstået af andre uddannelsesinstitutioner og arbejdsmarkedet takket være tildelingen af 3 nationale kandidatuddannelser og yderligere EU-gennemsigtigheds- og anerkendelsesværktøjer såsom det europæiske system til overførsel og akkumulering af kredit ( ECTS) og eksamensbevis.

# En ny satsning ... bragt til dig af et erfarent og rutineret hold

COSI er et nyt program, der alligevel bygger på 10 års grundlæggende partners tæt samarbejde, tillid, resultater og erfaringer. Så selvom du ansøger om det første indtag, skal du ikke være bange for at opleve en masse prøve og fejl: vi ved, hvordan man holder skibet stabilt.

CIMET (Color in Informatics and Media Technologies), har uddannet 87 kandidater siden 2008, nu branchens førende inden for farvevidenskab og billeddannelse.

# Et virkelig internationalt program

Programmer er åbne for alle nationaliteter og undervises 100% på engelsk. Vi modtog ansøgninger fra ikke mindre end 39 forskellige lande til det første COSI-opfordring til ansøgning og første indtagelse. Du vil derfor have den unikke mulighed for at deltage i et samfund af medstuderende og alumner, der kommer fra meget forskellige horisonter og bringer forskellige perspektiver på programmet.

Du studerer på 2 eller 3 europæiske universiteter, i Frankrig, Spanien og (Afhængig af din 'foretrukne specialitet') Norge eller Finland med et internationalt fakultet for lokale og internationale gæsteforelæsere. Du træner i et af de 12 europæiske og asiatiske lande (og tæller), hvor COSI-partneres forskningscentre og virksomheder er placeret.

Som Erasmus Mundus-alumner vil du være en del af Erasmus Student Network (ESN), som er den største studerendes forening i Europa.

Der er lagt særlig vægt på at give dig mulighed for at få det meste af denne internationale oplevelse: sprogkurser i værtslandet, læringsdesign, der fremmer udvidede interkulturelle oplevelser og netværkstjenester, er et par eksempler på, hvad du kan finde i denne livsændrende oplevelse, der vil udstyre dig til stillinger, der kræver agile og internationalt sindede fagfolk med høje bløde færdigheder.

# Tilpassede akademiske og administrative tjenester

I 'familien' bliver du ikke alene.

COSI og CIMET tilbyder en bred vifte af læringsteknologier designet til at maksimere dine læringsresultater, der bygger på din egen læringsmåde. Et bemærkelsesværdigt træk ved denne akademiske støtte er, at hver studerende veiledes af en akademisk rådgiver.

For at give dig mulighed for at fokusere på at studere er personalet her for at gøre dit administrative liv så let som muligt. Dette betyder, at du fra online-ansøgning indtil konfirmationen har et og kun et administrativt kontaktpunkt og kontaktperson. Dette betyder også, at du ikke selv behøver at beskæftige dig med bolig, forsikring og bank-bureaukrati i hvert land, og at du får støtte til indvandringsspørgsmål.

# 2 år af mit liv under de bedst mulige forhold

Du vil bo i sikre lande og byer.

Og fordi et Erasmus Mundus-studenteliv ikke handler om at studere, vil du drage fordel af campusens omfattende sundheds-, mad-, sports- og kulturelle tjenester.

# Adgang til meritstipendier blandt de mest generøse i verden

ERASMUS økonomisk støtte og nære forbindelser med industrielle partnere giver os mulighed for at tilbyde en ambitiøs stipendstrategi for at tiltrække de bedste internationale studerende. Baseret på dine akademiske resultater kan du blive sponsoreret op til 50.000 EUR og op til 1200 EUR pr. Måned under dit arbejde. Stor nok til at nyde det land, du bor i, i betragtning af de lokale leveomkostninger.

Dette betyder også, at du som selv sponsorerede studerende kan være sikker på at deltage i et samfund af studerende med enestående akademisk og professionel baggrund.

# Få dit drømmejob, selv før du afslutter eksamen

At tackle de industrielle partners talenthuller er hovedfokus for COSI Master-initiativet. Det bør ikke overraske, at din ansættelsesevne vil være vores allerførste prioritet.

Vores ambition er, at en relevant andel af COSI-studerende får deres job, mens de studerer gennem COSI-netværk, rekrutteringsbegivenheder og obligatoriske arbejdspladser. Vi har sat et ambitiøst, men alligevel opnåeligt mål på 100% beskæftigelsesfrekvens inden for 6 måneder efter eksamen.

Bredere anerkendelse af COSI-mærkenavnet over for industrier, strukturel involvering af vores industrielle partnere fra COSI-design til undervisningsaktiviteter og strategisk udvikling, inkludering af innovative kompetencer og bløde færdigheder i læseplanen: det er kun et par skridt, vi har taget for at sikre får du et givende og meningsfuldt job.

CIMET beskæftigelsesfrekvens er over 95%, med 75% af kandidater, der forfølger ph.d. undersøgelser.

# Vær i udkanten af innovative farveteknologier og produkter

Lab-sessioner og industrielle casestudier giver dig mulighed for at beskæftige dig med det nyeste industrielle udstyr og top-notch teknologier og produkter såsom Microsoft Kinect-sensor, Emotiv EEG-system og Google-glas for at nævne nogle få. Som studerende har du adgang til faciliteter (forskningsenheder, laboratorier) for alle vores akademiske og industrielle partnere.

I hurtigt udviklende sektorer vil denne eksponering give dig mulighed for at komme ind på jobmarkedet med en stærk konkurrencefordel.

# Vær en del af en ansvarlig satsning, der maksimerer sociale virkninger

Vi tager godt af det, der betyder mest: menneskene og miljøet. Denne tredobbelte bundlinje har hele sin mening, når vi:

  • Fremme ligestilling mellem kønnene på studerendes og fakultetsniveau;
  • Minimer vores miljøpåvirkning;
  • Sikre ikke-diskriminerende udvælgelse og støtte til mennesker med handicap for at sikre, at de fuldt ud kan engagere sig i COSI-programmet og deltage i COSI-samfundslivet;
  • Overvåge
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Læs mere

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Minimer
Joensuu , Kuopio + 1 Mere Mindre