Erhvervsøkonomi

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Erhvervsøkonomi

International Accelerator

Erhvervsøkonomi

Salg og indtjening prognoser, markedsplads tendensanalyse, økonometrisk modellering-alle disse færdigheder er funderet i anvendt økonomi. De er også blandt de mest eftertragtede færdigheder i erhvervslivet og det offentlige.

Den School of Business 'Master of Arts i økonomi Programmet kombinerer et solidt fundament i økonomi med vægt på at anvende denne viden til den virkelige verden situationer. Mens programmet forbereder de studerende til en karriere som professionelle økonomer i regeringen og erhvervslivet, nogle kandidater bruger graden som et springbræt mod videre uddannelse i loven eller en ph.d.-grad i erhvervslivet eller økonomi.

Programmet er kompakt-tre semestre i længden for de fleste studerende-men kraftfuld, med kursustilbud på områder som Environmental Economics, finansielle politikker, vækst og udvikling, Sundhed Economics, Industrial Organization, Investment Management, Labor Economics, og penge og Banking.

muligheder program

Strukturen i Master of Arts i økonomi (MAEcon) program giver mulighed for fleksibilitet til at matche de særlige interesser og behov den enkelte elev. Alle studerende vil tilegne sig en stærk baggrund i økonomi, men dem, der søger en anvendt vægt er givet muligheder for kurser og forskning erfaringer med direkte relevans for moderne business og sociale problemer. Studerende kan vælge at specialisere sig i afdelingens styrker i international økonomi og den økonomiske vækst eller de anvendte mikroøkonomiske inden for sundhed, arbejde og miljøøkonomi. Uanset valgte speciale, alle kandidater af programmet demonstrerer beherskelse af følgende centrale kompetencer:

  • Mulighed for at nærme økonomi emner analytisk
  • Mulighed for at bruge data hensigtsmæssigt at besvare økonomiske forskningsspørgsmål empirisk
  • Evne til effektivt at kommunikere forskningsresultater

Spor muligheder

Det MAEcon programmet tilbyder tre muligheder, afhængigt af den studerendes præferencer; Økonomi Bane, Financial Economics Track eller Speciale Track. Studerende i alle spor har de samme centrale klasser: Applied makroøkonomi, anvendt mikroøkonomi, Introduktion til økonomi og Anvendt Statistik I. Ud over de centrale klasser kursusaktiviteter varierer for hver af de spor muligheder:

Økonomi Rute: studerende i økonomi Track vil vælge tre valgfag inden for økonomi afdelingen. Tre valgfag kan også tages uden for Economics afdeling.

Financial Economics Track: studerende vælger Financial Economics Track vil have tre centrale finansiere kurser: Afledte Værdipapirer, finansielle politikker og Investment Management. Studerende vil også vælge tre valgfag fra de tilgængelige finans kursustilbud.

Speciale Track: hvis en studerende vælger Thesis Bane, han / hun vil have to valgfag fra i afdelingen og to generelle valgfag. Desuden vil nogen i Speciale Track fuldføre seks kredit timers afhandling arbejde.

Alle studerende skal bestå en omfattende eksamen efter afslutningen af ​​den centrale kurser.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen