Adgang til udgave 2019/2020 af Det Europæiske Masters Program for Menneskerettigheder og Demokratisering (EMA) er stadig åben: forlænget deadline - 15. april. EMA blev oprettet med støtte fra Den Europæiske Union og 41 deltagende universiteter fra alle EU-landene .

Det Europæiske Masters Program for Menneskerettigheder og Demokratisering (EMA) er organiseret af Det Europæiske Interuniversitetscenter for Menneskerettigheder og Demokratisering ( EIUC ) . Det er et intensivt etårigt kursus med det formål at uddanne 90 fagfolk årligt inden for menneskerettigheder og demokratisering. Kandidatuddannelsen er også en handling og politikorienteret tilgang til læring, der kombinerer juridiske, politiske, historiske, antropologiske og filosofiske perspektiver med færdighedsopbygning og dybtgående undersøgelse af følgende områder: Menneskerettighedsinstitutioner, Mekanismer og Standarder ; Menneskerettigheder i kontekst: Historiske, filosofiske, religiøse og antropologiske perspektiver; Globalisering, Udvikling og Menneskerettigheder; Bygning og beskyttelse af demokrati; Menneskerettigheder, Fred og Sikkerhed.

EMA udgør grundlaget for en vellykket karriere i nationale, internationale, statslige, mellemstatslige og ikke-statslige organisationer samt akademiske institutioner, der beskæftiger sig med menneskerettigheder og demokratisering.

EMA er både et bolig- og et udvekslingsprogram. Det første semester fra september 2019 til januar 2020 er organiseret på EIUC lokaler i Venedig, og andet semester fra februar til juli 2020 finder sted i et af de 41 deltagende universiteter i EU's medlemsstater.

Efter graduering kan EMAlumni findes over hele verden i vigtige internationale menneskerettighedsorganisationer og akademiske institutioner, men også i feltmissioner eller i deres hjemland, der arbejder for deres udenrigsministerier, udviklingssamarbejdsorganer eller nationale ngo'er.

Undervisningsgebyr beløber sig til 5.500 euro (plus tilmeldingsgebyr på 150 euro). Undervisningsgebyrer dækker følgende: Alle kurser i Det Europæiske Masters Program for Menneskerettigheder og Demokratisering i både første og andet semester; læsematerialer til første semester tutorship; Adgang til EIUC specialiserede bibliotek individuel adgang til vores lukkede e-læringsmiljø brug af tilgængelige it-faciliteter (herunder trådløst område og computerrum); og felturen.

EMA er en af ​​syv regionale masteruddannelser, der er arrangeret af Global Human Rights Campus - et unikt netværk af mere end hundrede universiteter rundt om i verden, der søger at fremme menneskerettigheder og demokrati gennem regionalt og globalt samarbejde om uddannelse og forskning.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret April 21, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
5,500 EUR
(plus tilmelding gebyr på 150 euro)
Deadline
Kontakt skolen
first deadline - 28 January 2019, second deadline - 25 March 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
first deadline - 28 January 2019, second deadline - 25 March 2019

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
first deadline - 28 January 2019, second deadline - 25 March 2019
End Date