Executive Master i EU-studier er organiseret af Center International de formation européenne ( CIFE - www. CIFE .eu). CIFE er en privat institution for videregående uddannelse og forskning, der blev grundlagt i 1954 med hovedkontor i Nice og filialer i Berlin, Bruxelles og Istanbul. Den modtager særlig finansiering inden for rammerne af Jean Monnet-programmet for Den Europæiske Union. De fleste kandidater fra CIFE program arbejder for europæiske institutioner, internationale organisationer og ngo'er.

Vores Executive Master - tværfaglig og fleksibel

CIFE Executive Master i EU-studier er en tværfaglig toårig (60 ECTS) læseplan, der tilbyder fleksible studieveje og metoder til fagfolk, kandidater og embedsmænd, der forfølger deres karriere på samme tid.

Vores deltagere modtager struktureret viden om EU's grundlæggende principper og fokuserer på udvalgte prioriterede emner for en dybtgående forståelse og fremtidig orienteret tilgang til EU-integration. Med mere end 10 års erfaring inden for blandet læring tilbyder vi undervisning, forskning og faglig færdighedsuddannelse, der kombinerer e-learning, ansigt til ansigt workshops og individuelt tilsyn for de bedste læringsresultater.

Vores pensum - struktureret og fokuseret

Det første år tilbyder en række obligatoriske og valgfrie kurser i EU historie, statsvidenskab, økonomi, EU-lovgivning, lobbyvirksomhed, bæredygtig udvikling og meget mere.

Det andet år kombinerer undervisning på højt niveau i den valgte specialisering med enten et forskningsspor,

hvilket fører til en kandidatafhandling eller et professionelt spor, intensivering af kompetencer og kompetencer på arbejdsmarkedet.

I hele programmet underviser vi forskning og metodologi baseret på bedste praksis i det akademiske samfund. Derudover tilbyder vi færdigheder og kompetencer uddannelse, såsom en rådsforhandling og ECJ simulering, sammenlignende statistik over landene, politik briefs, økonomiske analyser og juridiske notater, udtalelser og skrivelser samt projektledelse, taler, præsentation og debat.

Succesfulde deltagere får titlen Chargé de mission en organisationer européennes et internationales ( Politisk Officer i europæiske og internationale organisationer ), officielt anerkendt af den franske stat samt Executive Master i EU-undersøgelser udstedt af CIFE .

Vores metoder - virtuelle og personlige

Executive Master tilbyder state-of-the-art blandet læring gennem interaktive online kurser med modererede fora, regelmæssig undervisning og recap webinars, egne instruktionsvideoer og individuel vejledning online.

Vores 8 intensive weekend workshops i Berlin, Budapest, Bruxelles, Nice, Rom og Wien samler deltagere og fakultet i intensiv undervisning og færdigheder workshops. CIFE organiserer orientering med eksperter, der arbejder i statslige og politikorienterede institutioner, der beskæftiger sig med relevante EU-relaterede spørgsmål i det givne land.

Vores fakultet - berømt og internationalt

CIFE fakultet samler nogle af Europas mest berømte akademikere og praktikere inden for deres fagområder, der bidrager med nyeste forskning og virkelige indsigter fra EU's levende praksis.

Ansøgning og gebyrer

Ansøgningsfrist: 5. september 2019. Deltagelsesgebyret er 4900 € pr. År og dækker akademisk vejledning, en virtuel campus, teknisk support samt kost og logi i weekenden workshops.

Et begrænset antal stipendier ydes til særligt kvalificerede kandidater til dækning af en del af studieafgiften. For yderligere oplysninger henvises CIFE hjemmeside: www.eu-online-academy.org eller kontakt CIFE ( CIFE -Berlin @ CIFE .eu).

Program undervist i:
  • Engelsk
Centre international de formation européenne (CIFE)

Se 5 flere kurser fra Centre international de formation européenne (CIFE) »

Senest opdateret August 5, 2019
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Kontakt skolen
Okt 5, 2019
Duration
2 år
Deltid
Price
9,800 EUR
4900, - € / år - stipendium til rådighed
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Dec 1, 2019
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Dec 1, 2019
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 5, 2019
End Date
Juli 4, 2021
Ansøgningsfrist
Sep 5, 2019
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Dec 1, 2019
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Dec 1, 2019
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt 5, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Sep 5, 2019
End Date
Juli 4, 2021

Study and Work at the same time - Executive Master in EU Studies