Executive Master i Enterprise IT Arkitektur

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Organisationer anerkender i stigende grad behovet for en robust og fleksibel virksomhedsdesign og -drift, hvor informationssystemer i stigende grad spiller en afgørende rolle for realiseringen af smidighed og strategisk succes. Selvom der er et væld af modeller og rammer til rådighed i det professionelle domæne, er virksomheden stadig nødt til at tackle udfordringen ved at omdanne disse ideer til praksis.

På grund af manglen på enkle løsninger søger mange virksomheder efter avanceret ekspertise med et fundament inden for forskning. For at imødekomme denne efterspørgsel Antwerp Management School og TU Delft - Delft TopTech har etableret et enestående samarbejde om at tilbyde en avanceret Executive Master i Enterprise IT-arkitektur . Dette internationale program fortsætter, hvor anvendt forskning fra Antwerp Management School , TU Delft og dets internationale forskningspartnere slutter og sigter mod at tilbyde bæredygtige, innovative og velbegrundede koncepter med påvist praktisk anvendelighed.

Hvorfor følge dette program på Antwerp Management School ?

Både små og store virksomheder står over for disse vanskeligheder med hensyn til erhvervelse og opbevaring af højtuddannede virksomheds- og it-arkitekter, der har både de færdigheder og evner inden for virksomheds- og IT-systemdesign, arkitektur og også inden for relaterede domæner som virksomhedsstrategi, virksomhed og IT-styring, ledelse og forandringsledelse.

Dette program har som mål at uddanne næste generations ledere inden for virksomheds- og IT-arkitektur, baseret på innovative, bæredygtige og velbegrundede koncepter med praktisk anerkendt anvendelighed. Deltagerne har mulighed for at besøge begge campus og lære af feltledere og internationale fakulteter.

Når du har gennemført kurset, får du en officiel og internationalt accepteret kandidatgrad fra Antwerp Management School og et universitetscertifikat fra TU Delft - Delft TopTech. Du er parat til at få professionelle certificeringer såsom CISA (certificeret informationssikkerhedsrevisor), CISM (certificeret informationssikkerhedsadministrator), CGEIT (certificeret i ledelse af virksomheds-it), CRISC (certificeret i risiko- og informationssystemkontrol) og DEMO Professionel (design- og ingeniørmetodologi til organisationer)

Hvad kan du forvente?

Indholdsniveau: Uddybende ekspertise

Efter deltagelse i dette program

  • Din viden om generel ledelse og IT-styring vil være udvidet og uddybet.
  • Du vil være i stand til at designe og implementere evoluerbare, solide IT-systemer.
  • Du vil være i stand til at integrere både virksomheds- og IT-arkitekturaspekter i områder af virksomheds- og IT-styring og værdistyring.
  • Du vil være i stand til at levere et masterprojekt, der er relevant for dit daglige job.
  • Du vil være i stand til at udvikle en professionel karriere som en IT-arkitekt.
  • Du modtager en officiel og internationalt anerkendt Antwerp Management-kandidatgrad og et universitetscertifikat fra Maastricht University School of Business & Economics.
  • Du vil være parat til at få professionelle certificeringer som "Certificeret DEMO Professional" og ISACAs CISA, CISM, CRISC og CGEIT.

Dublin-deskriptorer og læringsresultater Executive Master of Enterprise IT Architecture.

Datoer

Start: 24. september 2020
Varighed: 2 år, deltid
Klasseundervisning arrangeres hver 3. uge i blokke på 2 dage: torsdag (14:00 - 22:00) og fredag (09:00 - 17:00)

Gebyrer

€ 23.000 (momsfritaget)
Inkluderet dokumentation, bøger, catering
Ekskluderet bolig koster € 485

Beliggenhed

Antwerp Management School
Boogkeers 5
BE-2000 Antwerpen
Belgien

Krav

Ansøgere skal have en kandidatgrad (eller udlignet med tilstrækkelig arbejdserfaring) og have mindst 3 års arbejdserfaring.

Grad / certificering

Masteruddannelsen 'Master of Enterprise IT Architecture', er officielt anerkendt af det flamske samfund og vil blive tildelt efter vellykket afslutning af programmet. Programmet er AACSB og NVAO akkrediteret, og alumner kan demonstrere deres ”Msc” (master of science) titel. Derudover modtager du et universitetscertifikat fra Delft teknologiske universitet.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium ... Læs mere

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium, China, Brazil, Italy and the USA. Moreover, we are ranked #37 in the Financial Times for our Master in Management (2019). Minimer