Executive Master in Change (EMC)

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Klasseprofil
130692_EMCclassprofile.PNG

INSEAD Executive Master in Change (EMC) er et uddannelsesprogram i modsætning til andre. Det spænder over 18 måneder og otte moduler på tre til fire dage og tager dig dybt ind i de grundlæggende drivere for menneskelig adfærd og organisationernes skjulte dynamik.

Programmet integrerer forretningsuddannelse med en række psykologiske discipliner og giver dig mulighed for at forstå dig selv og andre på et grundlæggende niveau - og bruge denne viden til at skabe mere effektive organisationer.

Uanset om du er en HR-professionel, en coach, en konsulent eller en direktør, der søger nye måder at påvirke din organisation, tilbyder dette program dig ikke blot en værdsat grad fra en af verdens førende handelsskoler, men en livsforandrende intellektuel og følelsesmæssig oplevelse.

Programmål

 • At øge bevidstheden om selv og mellemperson
 • At blive en mere reflekterende og effektiv agent for organisatorisk forandring
 • At lære nye coaching- og rådgivningsmetoder
 • At få en større forståelse af organisatorisk adfærd og psykologiske perspektiver

akademikere

Executive Master in Change blev udviklet fra det fænomenalt succesrige INSEAD Executive Education-program med samme navn. Dette løb i 11 år, indtil det blev en Master i 2011 - og blev altid overtegnet. Den eneste store ændring fra det tidligere meget effektive format er tilføjelsen af det ottende modul, en specialeeksamen og praksis (overvåget coaching / konsulent praksis).

EMC er et program om menneskelige relationer og adfærd - anvendt til ledelse og trækker på en bred vifte af akademiske discipliner. På trods af navnet er dette ikke et program designet til at uddanne konsulenter eller coaches eller et kursus i ændringsledelse. Dog bruger den teknikkerne inden for alle tre ekspertiseområder.

 • Generel og organisationspsykologi
 • Psykodynamik og psykoanalyse
 • Kognitiv teori
 • Selv den seneste neuropsykologiske forskning

128288_pexels-photo-70292.jpegTim Gouw / Pexels

Indlæggelser

Vi tror på optagelser som en tovejsproces. Vi hjælper dig med at beslutte, om dette program er det rigtige for dig, og om du har det rigtige til dette program.

Kernen i optagelsesprocessen er vores unikke ansøgningsformular. Hvis du ikke kan lide spørgsmålene - som er personlige og sonderende, snarere end bare at fokusere på dine resultater - så kan du næsten helt sikkert ikke lide programmet.

Ved siden af den skriftlige ansøgning er der to samtaler - telefonisk med optagelserne og et ansigt til ansigt-interview med en af programlederne. Du bliver sandsynligvis nødt til at rejse til den anden samtale, men ikke nødvendigvis så langt som til INSEAD campusse.

Adgangskriterier

Vi leder efter erfarne ledere, konsulenter eller coaches med intellektuel nysgerrighed, et ønske om at lære og parathed til at udfordre sig selv i et strengt akademisk program. Vi hilser ansøgninger fra hele verden velkommen uanset race, religion, nationalitet eller køn.

Vores mål er at opbygge en høj kvalitet, spændende, dynamisk og mangfoldig gruppe af deltagere. Typisk vil du befinde dig i en klasse på 36 - med en lige stor andel af mænd og kvinder - fra cirka 20 nationaliteter og 20 sektorer.

 • Professionel erfaring
 • Internationalt perspektiv
 • Akademisk kapacitet
 • Evne til at bidrage til INSEAD oplevelsen
 • Interesse for psykologiske tilgange til ledelse og selvudvikling
 • Flydende engelsk

Datoer og frister

Vær opmærksom på, at programmet udfyldes tidligt, så vi anbefaler, at du ansøger så tidligt som du kan - op til 10 måneder før modul 1. Den endelige ansøgningsfrist er 2 måneder før programmets start.

Tidlige steder tildeles på individuel fortjeneste. Senere ansøgninger overvejes dog i sammenhæng med gruppen, der mødes. Optagelser stopper, når alle 36 steder er udfyldt, men din ansøgning kan overvejes til en senere session af programmet, hvis du ønsker det. Vi holder også en venteliste i cirka 3 måneder, før programmet starter. Vi er ofte i stand til at rumme dem, der kan forblive fleksible, når startdatoen nærmer sig.

 • Marts 2020 (Fontainebleau)
 • Juni 2020 (Singapore)
 • September 2020 (Fontainebleau)
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Minimer
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Mere Mindre