Føreren af ​​kultur og kunst - design

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Kultur og Kunst - Design

&nbsp

Højere University of Applied Sciences Degree i Design

&nbsp

Omfanget af uddannelsen er 60 cr, hvoraf 30 cr er for udviklingsprojektet specialet. Undersøgelserne vare cirka 1,5 år.

&nbsp

Undervisningssproget er engelsk.

Undersøgelserne vil begynde i efteråret 2012, 18 studiepladser.

&nbsp

Uddannelsen er beregnet til studerende, der har en BA-grad enten i industrielt design, teknologi, forretning, indretningsarkitektur eller anden relevant akademisk grad sammen med mindst tre års erhvervserfaring livserfaring efter endt BA grad.

&nbsp

Dette program er udpeget til fagfolk, der arbejder inden for design intensive områder af erhvervslivet og giver mulighed for innovation management og design ledelsesværktøjer til en række design-discipliner.

&nbsp

Undersøgelser med fokus på fx innovationsstrategier, designtænkning, eller lederevner vil følge et individuelt tilpasset pensum, udført i et tværfagligt, projektorienteret læringsmiljø.

&nbsp

Multi-metoden undersøgelser bestående af forelæsninger og seminarer, samt team, der arbejder og e-learning opgaver forbereder sig til erhvervsorienteret specialet udviklingsprojektet vil give kandidater til et mangfoldigt metode toolkit. Projekt værker planlægges og gennemføres under tilsyn af KyUAS medarbejdere i konstant samarbejde mellem studerende og deres partner virksomheder / arbejdsgivere.

&nbsp

Undersøgelser begynder i august 2012 og er planlagt til at vare 18 måneder ved et minimum. Kontakt sessioner-en gang om måneden i gennemsnit-take altid sted i træk fredag ​​eftermiddage og lørdage i Kouvola.Mastergrad fra en University of Applied Sciences producerer kompetence til offentlige kontorer og opgaver svarende til en højere akademisk grad.

&nbsp


Innovation Business Development - 10 cr

 • Design & Innovation Strategies
 • Design & Lettelse af FUI Operations
 • Trends & Konkurrent Analyse
 • Design Marketing

&nbsp


Design Business Strategies 10 CR

 • Design Thinking
 • Product Portfolio Management
 • Intellectual Property Management

&nbsp


Gratis Choise Studies 10 cr

 • Leadership Team Arbejde
 • Service Design
 • Kommunikationsmidler Skills
 • User Experience Design


Speciale 30 cr

60 cr

&nbsp

&nbsp

Ansøgere til dette program bør henvende sig direkte til Kymenlaakso University of Applied Sciences.

Ansøgningsskemaet, kopier af din skole certifikater og testimonials skal returneres til Admissions Office. Ansøgere, der har acceptable opfyldt alle de krav, vil blive inviteret til optagelsesprøven. Optagelsesprøverne vil blive afholdt den 22. maj 2012 i Kouvola, Finland. Ansøger 's portefølje vil blive kontrolleret i optagelsesprøven.

Senest opdateret August 2012

Om skolen

Mikkeli University of Applied Sciences (Mikkeli UAS) ligger i hjertet af den smukke finske søområde i Syd-Savo region. Vi er en moderne uddannelsesinstitution, der tilbyder uddannelse af høj kvalitet ... Læs mere

Mikkeli University of Applied Sciences (Mikkeli UAS) ligger i hjertet af den smukke finske søområde i Syd-Savo region. Vi er en moderne uddannelsesinstitution, der tilbyder uddannelse af høj kvalitet og flere fagområder end nogen anden University of Applied Sciences i Finland. Vi har Degree programmer til rådighed på både bachelor-og kandidatniveau niveauer. &nbsp&nbsp Uddannelsessystem &nbsp Den finske videregående uddannelsessystem består af to parallelle sektorer: universiteter og universiteter for anvendte videnskaber / polytekniske. Universiteterne understreger videnskabelig forskning og undervisningen er baseret på teori. Universiteter for anvendte videnskaber / polytekniske er højere læreanstalter baseret på en kombination af teori og praksis.&nbsp&nbsp Tilrettelæggelse af Mikkeli University of Applied Sciences &nbsp Det styrende organ polytekniske er Mikkeli University of Applied Sciences fælles myndighed. Medlemmerne af den fælles myndighed fra 1.1.2004 og fremefter er Mikkeli, Pieksämäki, Pieksänmaa og Savonlinna kommuner. &nbsp Universitetsområder Mikkeli University of Applied Sciences betjener området i det østlige Finland med tre campusser i tre byer: Main Campus, Mikkeli Nikkarila Campus, Pieksämäki Skovbrug (flytter til Main Campus 2013) Savonniemi Campus, Savonlinna Sundhed Turisme &nbsp Derudover Mikkeli University of Applied Sciences har kontorer for at støtte tjenester: Student Services, Bibliotek og Information Services, international transport og Administration. &nbsp&nbsp Studieområder &nbsp Mikkeli University of Applied Sciences har flere studieretninger end nogen anden finsk University of Applied Sciences / polyteknisk: &nbsp humaniora og uddannelse kultur naturvidenskab naturressourcer og miljø turisme, catering og indenlandske tjenester sociale ydelser, sundhed og sport teknologi, kommunikation og transport samfundsvidenskab, business og administration &nbsp Du kan vælge mellem 20 uddannelser, hvoraf tre er på engelsk. Der er over 760 nye studerende starter i undersøgelser, der fører til en vis grad hvert år, og det samlede beløb for de studerende er ca 4500. &nbsp&nbsp Højtuddannede medarbejdere &nbsp Der findes omkring 400 ansatte er ansat på Mikkeli University of Applied Sciences, hvoraf 200 er fuldtidsansatte undervisere. Omkring 40 af vores medarbejdere har en ph.d. eller licentiat grad. Minimer
Kotka , Kouvola , Mikkeli + 2 Mere Mindre