Føreren af ​​kunst og kulturel forvaltning (macm)

Generelt

Program beskrivelse

Master of Arts og Cultural Management (MAACM) er et fælles program mellem Drucker School og School of the Arts og humaniora. Det er en anvendt program, beregnet til studerende med en stærk baggrund inden for kunst eller humaniora, der ønsker at kombinere ledelse, politik og beslutningstagning træning med avancerede studier inden for humaniora.

Ved Claremont Graduate University, vil du blive en del af den dynamiske kultur i Los Angeles og de omkringliggende lokalsamfund. Problemer, der vækker størst bekymring det globale samfund af kunst og kulturpolitik, nu og i fremtiden, er en del af den unikke kulturelle landskab i den større Los Angeles-området. Som en kunst og kultur ', skal du være i stand til at fungere som et fællesskab leder, planner, pædagog, facilitator, og fund-raiser. Du skal vide, hvordan man skal fortolke, indflydelse og formulere kunst-og kulturpolitik og fortaler værdien og missioner af en organisation til forskellige valgkredse, herunder kunstnere, erhvervsfolk, offentlige embedsmænd og medlemmer af lokalsamfundene.

Vores program i kunst og kulturel ledelse stræber efter at opnå den optimale balance af avancerede studier i kunst og kultur teori, politik, ledelse, og hands-on erfaring. Praktikophold, praktiske forskning aktuelle problemstillinger, og et fakultet engageret i samfundet-at-large giver en unik mulighed for at mestre de færdigheder og kundskaber, der kræves af ledere i kunst og kulturel forvaltning.


Senest opdateret Apr. 2011

Om skolen

Hvorfor Drucker? Hvad gør en skole forskellig fra den næste? Vi mener, det er den filosofi og de ​​mennesker, der i sidste ende vil definere din Grad skole oplevelse. Og vores filosofi er baseret på ... Læs mere

Hvorfor Drucker? Hvad gør en skole forskellig fra den næste? Vi mener, det er den filosofi og de ​​mennesker, der i sidste ende vil definere din Grad skole oplevelse. Og vores filosofi er baseret på folk-ledelse som en menneskelig virksomhed, som en liberal kunst. De mennesker du møder på Drucker School afspejler denne filosofi-fra personalet, at fakultetet, at dine medstuderende-in hver vekselvirkning. Du vil blive behandlet med respekt, rost for din individualitet, og omfavnet af den kollegiale synergi for vores akademiske fællesskab. Her finder du høje forventninger og udfordrende programmer, men også opmuntrende ord og kyndig vejledning. Du kan finde professorer udgive de førende bøger inden for deres områder, som er ivrige efter at engagere dig i livlige diskussioner om dagens mest presserende spørgsmål. Du kan finde en ledelsesstil, der værdsætter dyrkning af menneskelige potentiale som en virksomheds mest værdifulde ressource. Du kan finde en skole, der er global, varieret og rig på ressourcer, samtidig med at intim og fleksibel nok for dig at udforske den sti, er det rigtige for dig. Her på Drucker School, vil du finde noget andet. Men du behøver ikke tage vores ord for det-opleve forskellen på første hånd og oplev mulighederne din fremtid har på den Drucker School. Vores formål Vi gør en forskel i livet for dem, som vi lærer og de ​​institutioner, vi betjener. Vores mission Vi opnår vores formål ved at udvikle og berige den professionelle liv for vores studerende: Styrke deres evne til at tænke grundigt og etisk om komplekse, tvetydige spørgsmål, til at træffe fornuftige strategiske beslutninger og til at lede og inspirere andre til at nå fælles formål Yde en personlig og praktisk, men reflekterende læringserfaring Indgyde intellektuelle cu riosity og læring færdigheder, som vil fastholde en livslang søgen efter forståelse og åbenhed over for innovation og forandring Minimer