Føreren af ​​professionelt regnskabssystem

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Føreren af ​​professionelt regnskabssystem


Master of Professional Accounting er designet til kandidat virksomhed en grad i en anden disciplin end regnskab, der ønsker at foretage specialiserede studier for at forfølge en karriere inden for regnskabsføring. Kandidater vil få de nødvendige kvalifikationer til at komme ind i dette dynamiske og højt respekterede erhverv, der er i stor efterspørgsel efter industri og erhvervslivet, både i Australien og globalt. Master of Professional Accounting er et første skridt mod et pas til at arbejde overalt i verden.


Dette er et hurtigt track-program til tertiær regnskabskvalifikation. Programmet er godkendt af National Institute of Accountants (NIA) og er akkrediteret af både Institute of Chartered Accountants i Australien (ICCA) og CPA Australia (CPAA). En vellykket gennemførelse af Master of Accounting gør det muligt for kandidater at få adgang til enten ICAA eller CPAA professionelle program.


Succesfuld gennemførelse af ICAA eller CPAA-programmet vil gøre kandidater berettiget til optagelse som Chartered Accountant (CA) eller som Certified Practicing Accountant (CPA).

Kursusoversigt

For vellykket gennemførelse af kandidatuddannelsen skal de studerende færdiggøre følgende 14 enheder:

 • Economics for Managers
 • regnskab
 • Financial Accounting
 • Regnskab for virksomhedseenheder
 • Regnskab teori
 • Ledelsesregnskab og kontrol
 • Managerial Finance
 • Business Information Technology
 • Business Law
 • Selskabsret
 • beskatning
 • revision
 • Kvantitative metoder for Business
 • Forretningsetik, etiske spørgsmål i erhvervslivet ELLER
  Etik

Mode Undersøgelse


Studerende vil blive forpligtet til at studere enheder på campus i Fremantle. Kurset kræver, at en studerende gennemfører alle 14 enheder. Der er ingen valgfag. Dette vil kræve, at eleverne studerer på fuld tid i fire semestre, mens deltidsstuderende forventes at gennemføre to enheder pr. Semester. Deltidsstudier er ikke tilgængelige for internationale studerende.

Indlæggelser Krav


Notre Dame opmuntrer ansøgninger fra folk med alle baggrunde og tager hensyn til ansøgerens akademiske præstation såvel som deres personlige kvaliteter og præstationer.


Akademiske krav er som følger:

 • En bachelorgrad (med større end regnskab) udgør en anerkendt australsk eller udenlandsk universitet, der viser tilfredsstillende karakterer.
 • Internationale studerende vil være forpligtet til at dokumentere engelsk kompetence.

Advanced stående


Avanceret stående vil blive bestemt af fagets niveau, om en tilsvarende kandidatmodul er opnået hos en anden akademisk institution, eller om en lignende enhed blev gennemført som en del af en bachelorgrad. Ansøgninger om avanceret stilling skal indgives separat til Norte Dame og vurderes individuelt. Retningslinjer udstedt af ICAA og CPAA tages også i betragtning ved at yde avanceret status.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har ov ... Læs mere

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har over 7000 studerende indskrevet på sine tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome. KU's stiftende partner var University of Notre Dame i USA (NDUS), en af verdens store katolske universiteter og benchmark for Unda. Det har givet Unda med inspiration, råd, ideer og modeller, »studier i udlandet 'studerende og fakulteter, og tilstedeværelsen af dets ledere på sin bestyrelser og om råd. &nbsp Notre Dame Australien er en australsk universitet, som har taget både det moderne australske universitet tradition og den antikke og ansete traditioner katolske universiteter i både Europa og Nordamerika. Det har forsøgt at være et universitet, der har specialiseret sig i fremragende bachelor uddannelse. Dens fokus er uddannelse og træning af unge mennesker for indrejse til de store erhverv: medicin, jura, undervisning, sygepleje, regnskab og finans, fysioterapi, rådgivning, sundhedsvidenskab og præstedømmet. &nbsp Universitetet er især bemærkelsesværdigt for sin rolle som førende i den store traditionelle faglige discipliner for sundhed og uddannelse, så længe der er forbundet med den mission for Kirken i Australien. Det har også påtaget sig en særlig rolle i uddannelsen af, og service til den oprindelige befolkning i det nordlige Australien. &nbsp Notre Dame er en medium størrelse, et privat universitet, der modtager offentlige midler på en række områder. Et stort antal studerende har steder i sundheds-og uddannelsesområdet finansieret af den australske regering. Det er forpligtet til at sikre, at der så vidt muligt, studerende modtager en personlig, uddannelse af høj kvalitet i et omsorgsfuldt og venligt læringsmiljø. Omkring 10 procent af sine studerende er international. &nbsp Universitetet har til formål at producere "industri ready" kandidater, der er meget efterspurgte fra australske arbejdsgivere. &nbsp KU's tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome er forbavsende smuk og meget bekvemt. De giver en ideel ramme for en førsteklasses bachelor universitet oplevelse. Minimer
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mere Mindre