Føreren af ​​projektledelse i byggeriet

Generelt

4 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Asian Institute of Technology fremmer den teknologiske udvikling og en bæredygtig udvikling i den asiatiske-Pacific regionen gennem videregående uddannelse, forskning og opsøgende. Etableret i Bangkok i 1959 har AIT blevet en førende regional postgraduate institution og arbejder aktivt med offentlige og private partnere i hele regionen og med nogle af de bedste universiteter i verden.

Project Management i Entreprenør fagområde uddanner fagfolk til at spille en ledende rolle i den internationale byggebranchen. Det forme de studerende til at blive aktive ledere i byggebranchen og store byggeprojekt. Programmet forbereder de studerende: - At blive udestående ledere og beslutningstagere er fortrolige med de moderne teknikker til byggeledelse, teknisk ledelse og infrastruktur management - Til mere kompetent og i stand til at styre internationale store byggeprojekter - For at kunne hjælpe selskabet til installere og udvikle projektstyringssystem i en virksomhed

Vigtigste funktioner i programmet

  • Et år professionel AIT kandidatuddannelse.
  • Credits kan akkumuleres i løbet af fire år
  • Certifikat kursus værker
  • International ekskursion til de store byggepladser i regionen
  • Studere sprog: engelsk.

Program Structure

AIT Professional Master Program er designet til de ingeniører, der ikke kan forlade deres arbejde, mens du følger et kandidatuddannelse. Programmet gennemføres i et år. For at fuldende kandidatuddannelsen, deltagerne skal udfylde 11 kurser og 1 projektrapport med samlede 33 point.

I de to første semestre, vil de studerende tage grundlæggende og avancerede kurser valgt i samråd med en akademisk / afhandling rådgiver blandt de regelmæssige kurser på AIT. I løbet af tredje semester, vil de studerende gennemfører deres projekt undersøgelse. Studerende vil foretage internationale ekskursioner:

Første tur: Undersøgelse på AIT

Anden tur: besøg til de store byggepladser udenfor Vietnam, som Thailand, Singapore, Malaysia, Indonesien, Kina og Taiwan eller gøre praktik i AIT Thailand

Tredje tur: til AIT at deltage Graduation ceremoni

Engelsk Adgangskrav

AIT er en international institut med engelsk som eneste undervisningssprog. Adgang til AIT kræver bevis for engelsk sprogfærdighed, der kan opfyldes i ethvert krav om følgende: - IELTS (5,0) - TOEFL (Papir-baserede: 500; Computer - Baseret: 173, eller internet - baseret: 61) - AITEIT. Ansøgere kan søge om English Test tilbydes af AIT i AIT-VN. English Test Gebyr: 25 USD.

Adgangskrav

For at være berettiget til optagelse på AIT Professional kandidatuddannelsen, en ansøger skal: - Hold en bachelorgrad (normalt fra et fire-årigt program), eller tilsvarende i en passende fagområde.

  • Har bachelor kvaliteter betydeligt over gennemsnittet.
  • Har god beherskelse af engelsk - Mindst tre års arbejdserfaring

Ansøgningsgebyr indsendelse: 20 USD. Dette gebyr er betalt til AIT når ansøgerne indsende ansøgningen dokumenter.

Undervisning Skema

Programmet gennemføres under ikke-arbejdstid (weekender og aftener)

Fakultetet

Fakulteter er fra Construction og Ledelse (CEIM) program Infrastruktur - AIT. CEIM har stor erfaring med projektledelse uddannelse, fra korte uddannelsesprogrammer at mestre programmer, ph.d.-programmer og post-ph.d.-programmer. Indtil videre er der mere end 800 mestre og læger dimitterede i Project Management programmet, og mere end 500 praktikanter fra korte uddannelsesprogrammer modtaget certifikater, der tilbydes af CEIM. CEIM har også sit stærke partnerskab med regeringens byggeri organisationer og industriområder i at yde rådgivning og faglige undersøgelser for at forbedre kvaliteten af ​​byggeprojekter.

Studieafgifter

Undervisning og gebyrer kan betales som 3 rater og ved begyndelsen af ​​hvert semester. Samlet undervisning og gebyrer: USD 13.625 (USD375 / kredit).

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Established in 1959, AIT is a leading international, intergovernmental institute of higher learning in Asia. AIT works with both public and private sectors throughout the region and some of the top un ... Læs mere

Established in 1959, AIT is a leading international, intergovernmental institute of higher learning in Asia. AIT works with both public and private sectors throughout the region and some of the top universities Minimer
Hanoi , Yangon , Bangkok , Ho Chi Minh-byen + 3 Mere Mindre