Fakultet af automatisering og computing

Generelt

Program beskrivelse

Afdelinger

  • Automatisering af fremstillingen
  • Computer Sciences and Technologies Afdelingen tilbyder undervisning på følgende store selskaber:
    • Software og Internet Technology
    • Edb-systemer og teknologi
    Undersøgelser 'pensum for første gang i Bulgarien er helt i overensstemmelse med internationale standarder for uddannelse i datalogi og teknologi. CST Department jævnligt opdaterer deres læseplaner, hvorved de nyeste resultater inden for datalogi og informationsteknologi skal straks gives til de studerende. Opdatering læseplaner er baseret på kravene job markedet for IT-professionelle på de seneste anbefalinger fra IEEE (Verdensorganisationen for elektriske og elektroniske Engineers) og ACM (Association for Computing Machinery), og løbende akademiske programmer af førende universiteter.

  • Elektronisk og mikro-elektronik Elektronisk engineering er en af ​​de mest højteknologiske og dynamiske felter. Det har betydelig indflydelse og applikationer i mange andre videnskabelige og tekniske områder. Med deres omfattende viden og tilpasningsevne "Elektronik" kandidater er godt forberedt til en vellykket karriere i tjenester, produktion, rådgivning og design af elektroniske komponenter og systemer, der anvendes i industrien, medicin, kommunikation, computere, etc. Afdeling "Elektroniske teknik og Microelectronics" opretholder tætte bånd til industrien og omfattende internationale kontakter. Forskning og anvendt forskning i afdelingen er primært i: Elektroniske controllere og effektelektroniske konvertere; Moderne teknologi til design af integrerede kredsløb og elektroniske systemer, mikroprocessor-baserede styring, ledelse og diagnostiske systemer; Medicinsk elektronisk udstyr til forebyggelse, diagnosticering og behandling; Informations- og målesystemer, industrielle styringer og sensorer. Studerende af "Electronics" kan nyde den rige bibliotek af tekniske tidsskrifter, der er udstedt af den globale organisering af ingeniører i elektronik og elektroteknik IEEE. De kan opnå gennem INTERNET yderligere oplysninger om udviklingen i elektronik og andre videnskaber. Laboratorier har den nyeste reference og katalog litteratur.

  • Kommunikation engineering Afdelingen er en del af EE Fakultet ved det tekniske universitet i Varna og er ansvarlig for særlig uddannelse i "kommunikationsudstyr og teknologier" i "Bachelor" og "Masters" grader. Afdelingen tilbyder uddannelse på specifikke emner samt andre fag og moduler i EE fakultetet, og det tekniske universitet - Varna. Afdelingen har laboratorier udstyret med moderne måleinstrumenter inden for kommunikation og computere, hvor undervisere og studerende kan udføre uddannelse og forskning inden for følgende områder: kommunikation kredsløb, radiobølger og radio linjer, analoge kredsløb, antenner og mikroovn udstyr målinger i kommunikation, optoelektronik og optisk kommunikation, digitale transmissionssystemer, signalbehandling, skifte og multiplexing teknik, radioudstyr kommunikation, terminaler, tv og video, data og edb-kommunikation, lydudstyr, telenet, radio navigationsinstrumenter, radio finde kabel kommunikationslinjer; sonarudstyr.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Læs mere

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Minimer