FlexWeekend Master of Science i forretningsanalyse

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Master of Science in Business Analytics (MSBA) på Rady School er et STEM-udpeget, intensivt program, der giver dig evnerne til at lykkes i datarige forretningsmiljøer. Programmet tilbyder streng og praktisk træning, der vil forberede dig til at bruge data og analyse til at identificere forretningsmuligheder, skabe forretningsindsigt og skabe forretningsløsninger.

Studerende, der er tilmeldt FlexWeekend MSBA-programmet, kan gennemføre graden i 12 til 24 måneder afhængigt af deres tidsplan. Rady School tilbyder også et fuldtids-MSBA-program, der kan afsluttes på så lidt som 11 måneder.

Som MSBA-studerende får du både de kvantitative færdigheder til at skabe bedre beslutningsværktøjer og evnen til at styre hold og kommunikere effektivt med interessenter i hver fase af et analyseprojekt.

Hvis du er klar til at ansøge om dette program, kan du gøre dette her.

I Rady School MSBA programmet lærer du at:

  • Brug forudsigelig analyse og optimering til datadrevet beslutningstagning inden for marketing, økonomi, styring og drift
  • Indsamle, rense, visualisere og analysere data
  • Brug statistiske og optimeringsværktøjer (f.eks. R, Skinnende, Radiant)
  • Opret og implementer business analytics løsninger

Karriere i Business Analytics

Succesrige virksomheder bruger data og modeller til at tage bedre beslutninger og få konkurrencefordel. Store mængder data om kunder, leverandører, operationer og finansielle transaktioner indsamles fra forskellige kilder, ofte styret i forskellige systemer, af flere interessenter. Omdannelse af disse data til indsigt, der kan forbedre beslutningstagningen, er en nøgle strategisk udfordring for virksomheder i alle størrelser på tværs af alle brancher.

Virksomheder leder efter dygtige fagfolk, der kan arbejde effektivt i hold til at ramme centrale operationelle og strategiske forretningsspørgsmål og bruge data og analyser til at finde svarene.

Curriculum

MSBA er et 50-enheds STEM-udpeget gradsprogram. Læreplanen består af fire 4-enhedskernekurser, to 1-enhedskernekurser, 32 enheder fra et sæt valgfrie kurser samt Business Analytics Capstone-projektet og en obligatorisk præ-termorientering.

Påkrævede Core Courses

Valgfrie kurser

Liste A (minimum 20 enheder kræves):

Liste B (op til 12 enheder tilladt):

Capstone Project

Studerende vil forfølge deres capstone erfaring som en del af et team for at løse de problemer, virksomheder står overfor. Hvert hold vil fungere som eksterne konsulenter på et projekt for at skabe værdi for et kundeselskab.

Præstationen på capstone-projektet vil blive brugt som en primær mål for en studerendes læring i MSBA-programmet. Hver elev evalueres ud fra hans / hendes forståelse af kursusmaterialet og hans / hendes evne til at anvende kursusmaterialet til capstone-projektet. Tilfredsstillende gennemførelse af Capstone-projektet er påkrævet for at opnå MSBA-graden.

Hver studerende skal bestå en omfattende eksamen. Denne undersøgelse omfatter (i) en formel præsentation af capstone-projektet, (ii) en skriftlig rapport og (iii) en individuel mundtlig eksamen. Capstone-projektet vil kræve, at eleverne gennemfører et projekt, der løser et forretningsproblem for en virkelige klient og dokumenterer deres arbejde i en skriftlig rapport.

Hvis du er klar til at ansøge om dette program, kan du gøre dette her.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Læs mere

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report Top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Minimer