Full Time MBA-program

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Virginia Tech Master of Business Administration program i det nationale Region Hovedstaden kombinerer midler af universitetets Blacksburg campus med adgangen til Washington, DC, byområdet.

Det tilbyder den kvalitet og udfordring, som du ville forvente af en veletableret, program, der er fuldt akkrediteret af AACSB, den internationale sammenslutning for Management Education. Og det er specielt designet til brug for den fuldtidsansatte professionelle, som gør sig fortjent til de MBA på deltid.

Indlæggelser
Studerende kan tilmelde løbet af efteråret, forår eller sommer semester. Ansøgninger skal være modtaget mindst seks uger før starten af ​​klasser. Ansøgere vil blive underrettet om optagelse beslutningen cirka seks uger efter ansøgningspakke er indgivet.

Alle Pamplin MBAs er forpligtet til at gennemføre ni centrale klasser, en international elektiv og andre valgfag (eller koncentration kurser) for i alt 48 kredit timer. Strategisk ledelse er programmets slutstenen kurs og er afsluttet i den sidste valgperiode.

Dette program er åbent for studerende med en bachelor-grad i noget felt. Studerende har mulighed for at specialisere sig i en af ​​flere fusioner. Fagfolk, der arbejder på fuld tid kan tjene Pamplin MBA på deltid på Virginia Tech. Fuldtids studerende kan ansøge om en kandidat undervisningsopholdet.

Ved udformningen af ​​koncentrationen og fastsætte deres krav hørte college med corporate ansættelsesmyndighed, alumner på beslægtede områder, fakultet og praktikere, og de studerende. Koncentrationerne drage fordel af den ekspertise fakultet og andre ressourcer i Virginia Tech.

At ansøge om en kandidat undervisningsopholdet, bedes du sende dit CV sammen med et følgebrev stilet til Dr. Ghandforoush. Bedes du sende din ansøgning om undervisningsopholdet af maj for Fall semester, og i november for forårssemestret.

Forudsætninger:


Calculus, ét semester af bachelorstuderende naturligvis med et minimum karakteren B inden for de sidste 5 år.
Regnskab, ét semester af Financial Accounting kursus og et semesters Managerial Accounting selvfølgelig med et minimum karakteren B inden for de sidste 5 år.
Alle forudsætninger skal være afsluttet før eller inden for det første kalenderår efter indlæggelse.


ACIS 5104 Hvis ikke afkald på grundlag af ovenstående kriterier, skal være afsluttet inden for de første semester.

Senest opdateret May 2011

Om skolen

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Læs mere

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Minimer
Blacksburg , Abingdon + 1 Mere Mindre