Fødevarevidenskab og ernæring [kandidatkursus]
Nara Women's University
Nøgleinformation
Campus placering
Nara, Japan
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Apr 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kurset for fødevarevidenskab og ernæring er en integrerende disciplin, hvor principperne for biologisk og fysisk videnskab bruges til at studere fødevarernes natur og forbrug og udnyttelse af fødevarer og dets bestanddele. Studerende, der er tilmeldt dette program, opfordres til at studere emner fra molekylært niveau til sundheds- og miljøspørgsmål i forbindelse med mad. Gennem programmerne, der tilbydes i kurset Food Science and Nutrition, forventes det, at studerende forstår næringsstoffernes rolle i understøttelse af vitale funktioner eller livsfunktioner, de principper, der ligger til grund for forarbejdning og tilberedning af mad og toksikologi. De skal også få laboratoriediscipliner og anvendelsesfærdigheder inden for bioteknologi, toksikologi, mikrobiologi, biokemi og ernæringsvidenskab. En sådan viden og færdigheder forbereder dem til at arbejde i fødevareindustrien inden for forskning og udvikling af fødevareprodukter og processer, til at tjene i statslige tilsynsmyndigheder som fødevarespecialister og sundhedsrådgivere og finde positioner i akademiske institutioner som lærere og forskere. Kandidater finder beskæftigelse i fødevare- og sundhedsrelaterede industrier og i statslige agenturer og laboratorier. Dem, der er certificeret som junior- og senior gymnasielærere, finder stillinger i skolerne som lærer i hjemmekonomi. Nogle kandidater går ind i ph.d. kursus inden for fødevarevidenskab, ernæringsvidenskab og biologisk videnskab.