Graduate uddannelse videnskaber: teori, praksis og undervisning evaluering

Generelt

Program beskrivelse

 • Undersøgelser Varighed (år): 1,5 år
 • Undersøgelse Titel: Educational Sciences: Teori, Praksis og Undervisning Evaluering (MEd, 1,5 år eller 3 semestre)
 • Titel Studies Niveau: Kandidat (2. cyklus Studies)
 • Undervisningssprog: Græsk
 • Processtudier: Fuld / delvis fremmøde
 • Minimum Credits: 30
 • Minimum europæiske Credits (ECTS): 90

programbeskrivelse

formål

Formålet med programmet er dobbelt. På den ene side, hjælper den studerende til at erhverve dyb viden inden for specialisering gennem (a) overvågning af uddannelser i et avanceret niveau, (b) undersøge den relevante litteratur, og (c) interaktion med fakultetet og andre studerende. På den anden, tager programmet sigte på at fremme forskning færdigheder gennem (a) overvågning af specifikke kvantitative og kvalitative forskerkurser, (b) lille skala undersøgelser i de forskellige kurser og / eller udarbejdelse Speciale, og (c) deltagelse i seminarer / konferencer indhold forskning. Generelt er det overordnede mål med programmet er at hjælpe den studerende til at blive en selvstændig tænker og videnskabsmand pædagog.

målsætninger

 1. At fremme og støtte kvalitet i undervisningen gennem analyse af sociologiske, filosofiske og psykologiske forudsætninger vedrørende tilrettelæggelse og gennemførelse og evaluering af undervisningen.
 2. At bidrage til en modernisering af undervisningen, vejlede og udøver rådgivende rolle både i udviklingsprogrammerne på skoleniveau og med hensyn til tilrettelæggelse og gennemførelse og evaluering af undervisningen.
 3. Uddybe forskningsresultater samt metodiske spørgsmål vedrørende tilrettelæggelsen og afviklingen af ​​undervisningen.
 4. For at udnytte den nyeste teknologi til undervisning og læring formål.
 5. Uddybe spørgsmål ekspertise, fremstiller præstationer essays, analyse og dokumentation af læringsresultater og overvågning af akademiske fremskridt af studerende.
 6. Påfør en række forskellige teknikker til systematisk observation og evaluering af undervisning.
 7. Uddybe viden om emner, relateret til den pædagogiske vejledning og personaleudvikling.
 8. Udvis rolle som "katalysator" til kvalitet i undervisningen, skolens kultur og skole vision og udvikling af skolens enheden som helhed.
 9. Til kritisk at undersøge pædagogiske forskningsresultater og deres betydning i skolens enhed daglige arbejde og organisere deres egen forskningsindsats.

karrieremuligheder

Kandidater af programmet har følgende muligheder:

 1. 9.1 At søge lederstilling på skoleniveau (f.eks Manager, Assistant Manager) og / eller Ministeriet for Uddannelse og Kultur (f.eks Inspector).
 2. 9.2 At arbejde som undervisere på Pædagogisk Institut.
 3. 9.3 Forstå akademisk holdning på en videregående uddannelsesinstitution.

Adgang til yderligere undersøgelser

Kandidater af programmet kan forfølge ph.d.-studier.

læringsresultater

 1. Uddybe den grundlæggende litteratur Direction.
 2. Forstå grundlæggende begreber, principper og modeller af retning og som valgte at overføre denne viden til skolens kontekst.
 3. Undersøg kritisk forskningsresultater i retning og deres konsekvenser for de problemer skolens enhed og uddannelsessystemet.
 4. For at identificere problemer i skolen enhed niveau og forsknings- og planlægger at løse dem.
 5. Til kritisk at analysere pædagogiske problemer ved at undersøge den sociologiske, psykologiske og filosofiske dimensioner og handlingsplan for at løse dem.
 6. Antag lederroller i forbindelse med den retning, at forbedre eksisterende praksis eller indførelse af nye procedurer.
 7. For at hjælpe modernisere praksis i retningslinje, f.eks skole administration, undervisning kvalitet, inkluderende undervisning.
 8. Anvend færdigheder erhvervet til at tackle hverdagens problemer, f.eks evaluere eleverne / system / programmer, planlægning og beslutningstagning, kommunikation med interne og eksterne målgrupper, coaching, uddannelse og udvikling.
 9. Udnytte den menneskelige kapital i innovation og indførelse af nye metoder og procedurer.
 10. At fungere som agenter for forandring og innovation og støtte forbedringsindsatsen.
Senest opdateret Aug 2017

Om skolen

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space.

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space. Minimer
Nicosia , Athen + 1 Mere Mindre