Grenoble Master I International Business (MIB)

Master i International Business program bruger et internationalt perspektiv til at nærme sig de vigtigste begreber og færdigheder af vellykket ledelse. Programmet undersøger de mest grundlæggende begreber i international virksomhed, herunder markedsføring, regnskab, forretningsret og strategisk ledelse. Du vil udvikle både den akademiske ekspertise og praktiske praktisk færdigheder, du har brug for til at lykkes. Det første år dækker de væsentlige emner i internationale virksomheder, mens andet år er afsat til dit Final Management Project (FMP). Gratis begynder tyske klasser for alle elever. Fleksible betalingsplaner er tilgængelige!

Master i International Business tilbydes på GISMA Business School i Berlin. Programmet leveres og tildeles af den tredobbelte akkrediterede * Grenoble Ecole de Management, en ære deles af mindre end 1% af verdens elite business schools.

Master i International Business blev rangeret 33rd i Global Masters af Financial Times i 2017. Også dette program blev rangeret 20th verden over af The Economist Hvilke MBA 2017 Masters i Management ranking.

Se på vores helt nye campus

Hvem er Master i International Business Program for?

Master i International Business er ideel til alle, der sigter mod at lykkes i erhvervslivet, især dem der søger at lære et fremmedsprog for at udvide deres perspektiver, da programmet giver mulighed for at gøre det.

Hvad vil du lære?

Master i International Business er et fuldtids program med en pensum, der dækker alle centrale aspekter af ledelse, undervist med et internationalt perspektiv. År et vil give indsigt i alle væsentlige områder af international forretning, mens andet år udelukkende består af det internationale ledelsesprojekt.

I løbet af kurset vil de studerende erhverve den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at sikre beskæftigelsen i deres valgte sektor og udvide deres chance for succes i et internationalt selskab.

Beskæftigelsesstatistik og USP's

 • 88% af eleverne på dette kursus er i fuldtidsbeskæftigelse inden for 2 måneder efter eksamen
 • 81% af de studerende arbejder på job med internationale projekter
 • Dette program blev rangeret 20. verden over af The Economist Which MBA 2017
 • Dette program blev ranket 33 i Global Masters af Financial Times i 2017

Hvorfor GISMA?

 • AMBA akkreditering siden 2011 med nogle tredobbelte akkrediterede partnere, som kun 1% af verdens elite handelsskoler modtager
 • Programmer med top globale placeringer - MIB er ranket 20th i verden af Economist i 2017
 • International studerende kohort med over 40 nationaliteter repræsenteret
 • Stipendier, fleksible betalingsplaner og rabatter for tidligfugl til rådighed
 • Perfekt centrum steder i Berlin
 • Gratis tyske klasser og 100% på engelsk

Hvorfor Tyskland?

 1. Tyskland har den 2. bedste ledighed i EU, på 3,4% *
 2. 4. Bedste Graduate Startløn på £ 40.650 i Europa, med en voksende økonomi **
 3. Tyskland er den mest populære mulighed for internationale studerende søger at studere i Europa; Det anerkendes for sin uddannelse af høj kvalitet, og du kan opleve dette med GISMA ***.
 4. Berlin, Tysklands hovedstad er Europas startteknologiske hovedstad
 5. Berlin er den næststørste by i EU og har en blomstrende business scene, der tilbyder en række jobmuligheder for unge fagfolk og kandidater.

Tyskland er kendt for sin rige historie inden for kultur og kunst og tilbyder studerende en berigende international oplevelse, samtidig med at de kombinerer undervisning i verdensklasse fra vores globalt rangerede partnerinstitutioner.

* Statista

** Business Insider

*** Ifølge statistikker og data fra ICEF-skærmen.

Karrierestyring

Master i International Business program giver en værdifuld mulighed for at netværk med potentielle arbejdsgivere og omfattende karriere støtte tilbydes af både GISMA og Grenoble Ecole de Management. Studerende kan drage fordel af regelmæssige jobannoncer, praktikophold og interviewforberedelser.

Nogle eksempler på organisationer, der i øjeblikket beskæftiger Master i International Business kandidater omfatter: Accenture, Lucent, HSBC, Procter

Deltag i en familie med globalt succesfuld alumni fra Grenoble

Rafael Alvarez-Castillo

Rafael blev uddannet fra Grenoble Ecole de Management i 2015 og blev rekrutteret af NIKE ikke længe siden takket være sin internationale profil på LinkedIn og imponerende erfaring med at købe. I 2017 var Rafael blevet forfremmet til en forretningsplanlægningschef, der arbejder i Latinamerika. Forfølgelsen af en Master i International Business (MIB) gav ham strategiske marketing færdigheder og hjalp ham også med at få et globalt perspektiv på de geopolitiske udfordringer, han har stået overfor.

Fleksible betalinger

GISMA tilbyder fleksible betalingsplaner, der giver dig mulighed for at sprede omkostningerne ved dine programgebyrer på tværs af tre rater.

Et depositum på € 2.000 er påkrævet for at starte.

Kursus krav

 • 2: 1 bacheloruddannelse fra et anerkendt universitet
 • Erhvervserfaring er ikke et krav
 • GMAT er ikke påkrævet for dette program
 • Engelsk sprogfærdigheder
  • TOEFL 94 (22 minimum i hver komponent)
  • IELTS 6,5 (6,0 minimum i hver komponent)
  • PTE 63 (51 minimum i hver komponent)
  • Cambridge Færdighedseksamen: A, B, C

Varighed

24 måneder (12 måneders campus) - 1 studieår (9 måneder på fuld tid) Endelig ledelsesprojekt (FMP)

FMP'en kan fuldføres eksternt, hvor som helst i verden.

Udstedende organ / certificeret af

 • Grenoble Ecole de Management (GEM)
Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra GISMA Business School »

Senest opdateret July 4, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
24 måneder
Fuldtid
Price
22,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date