Read the Official Description

Lancering af din karrierevej i en konkurrencedygtig forretningskontekst kræver ikke kun viden og praktisk erfaring, men også et bredt globalt perspektiv på de seneste trends i erhvervslivet. I en alder af eksponentiel forandring skal unge fagfolk trives i de mest komplekse og usikre omstændigheder. Ændringen er global, og det er også de udfordringer, som fagfolk skal tackle på daglig basis.

Uanset hvad din akademiske baggrund kan være, bliver et robust erhvervskompetence en afgørende faktor i din karriereforløb. Erhvervsmuligheder og erhvervslivets karriereudvikling afhænger af, hvordan du ser verden og den hurtige og strategiske tænkning, hvor du handler.

EGADE Master i Erhvervsadministration er et intensivt program designet til tidlige fagfolk, der starter en karrierevej med høj vækst.

Få erhvervskompetencerne og styrke karakteren af ​​smart, samarbejdsførende ledelse til at sætte nye regler i globale forretningsscenarier.

Tag de første skridt i en eksponentiel karriere og omdefinere dine mål i et globalt, varieret og udfordrende miljø i Latinamerikas førende business school.

 • Format: Heltid
 • Varighed: 1 år
 • Beliggenhed: Monterrey
 • Program optagelse: Åben for optagelser
 • Næste programindtag: September 2018
 • Sprog: Engelsk
 • Erhvervserfaring: Unge fagfolk eller nyuddannede med 0-2 års fuldtidserfaring
 • Tilpasningsindstillinger: Global Immersion Study, International Exchanges, Globale Internships, Dual-degree Options

En transformerende og integreret læringserfaring

Oplev et samarbejde, praktisk læringsmiljø, hvor du kan arbejde sammen med en forskelligartet gruppe af dynamiske og højt motiverede jævnaldrende. Fremskynde dine forretnings- og ledelseskompetencer gennem et år lang virksomhedstransformationsprojekt med en førende global organisation.

I slutningen af ​​12-månedersprogrammet vil du være rustet til at deltage i og deltage i højtydende hold i globale organisationer.

Fremskynde dine karrieremuligheder

Master i Business Management Program giver dig en konkurrencemæssig fordel at lykkes i din karriere og øge dine perspektiver nu og i fremtiden. EGADE Business School fremmer lederskab som katalysator for forandring og som en ægte faglig og personlig omdannelse. Ressourcer til forbedring af denne transformation omfatter:

Talentudviklingsprogram

360 ° ledelsesevalueringsvurdering er rettet mod at diagnosticere og udvikle dine kompetencer for at øge din konkurrenceevne i et mere krævende forretningsmiljø.

Karriereydelser

Karrierevejledning vil tage din professionelle karriere til næste niveau og lette rekrutteringernes adgang til profiler, der passer bedre til dine behov.

Executive Coaching

Executive coaching-sessioner hjælper dig med at udvikle og forbedre dine ledelsesmæssige færdigheder. En coaching-proces øger produktiviteten, forbedrer ydeevne, håndterbarhed og brug af tid. Det omfatter deltagelse i workshops om personlig branding, interviews, resumé og brevskrivning, elevator pitch, forhandlinger, jobsøgningsværktøj og rekruttering proces vurdering.

Real-world Learning

I løbet af 12 måneder vil dette program give dig et dybdyk ind i en global organisation. Gennem EGADE Corporate Alliance Programmet er elevgrupper tildelt en ledende global organisation. Disse grupper vil blive nedsænket i en virksomhedstransformationsudfordring, som vil være aktuel og høj prioritet for virksomheden. Embedded i organisationen i løbet af 12 måneder, vil denne praktikperiode gøre det muligt for dig at forstå udfordringen indefra og give troværdige, brugbare løsninger til organisationen og på samme måde diversificere dine færdigheder. Du vil også have mulighed for at udvikle langsigtede relationer til at støtte dine bredere karrieremål.

Praktisk erfaring

Sæt dine færdigheder i praksis og få praktiske erfaringer ved at arbejde på virkelige projekter. Du og dine jævnaldrende vil blive styret gennem læringsprocessen af ​​forskellige facilitatorer som corporate mentorer, ekspert fakultet trænere og teamledere. Projektbaseret læring (PBL) -modellen giver dig mulighed for at arbejde på et projekt tildelt af EGADE Business School . Med det formål at lære ved at gøre, bliver du en aktiv lærer, der arbejder konstruktivt, kreativt, autonomt.

Kompetencer for ledende transformation

Konsolidere de færdigheder, der vil lancere dine karriere som systemisk, kritisk, kreativ og design tænkning, problemløsning, effektiv kommunikation, multikulturel forhandling, social læring, innovation, iværksætteri, med en global vision og et digitalt tankegang.

Innovativ læringsmodel

Udvikle dine evner gennem et dynamisk blandet læringsformat, der kombinerer synkron og asynkron teamwork-læring i workshops med forstyrrende teknologier, der muliggør e-learning-tilgange som webinarer, forretningssimulatorer og interaktive case-diskussioner.

En virkelig global oplevelse

Udvid din globale erfaring ved at deltage i Master i Business Management Global Immersion Week på en EGADEs handelsskoler inden for det globale netværk for avanceret styring (GNAM), et netværk af 32 prestigefyldte internationale handelsskoler. Forbind dine jævnaldrende fra andre steder i netværket, besøg lokale virksomheder og mød eksperter med fokus på aktuelle forretningsproblemer.

Globalt netværk

Du vil blive forsynet med netværksmuligheder for at forbedre dine karrieremuligheder. Byg et stærkt globalt netværk af strategiske kontakter gennem alumniforeningen og forbinde globalt med MBA-studerende og alumner fra 32 prestigefyldte internationale handelsskoler på fem kontinenter gennem EGADE Business School medlemskab af Global Network for Advanced Management.

OPTAGELSE

EGADE Business School søger talentfulde og høj potentielle ansøgere med potentiale til at udvikle kompetencer, karakter og vision, der er nødvendige for at føre forretningstransformation.

ADGANGSKRAV

 • Mindste arbejdserfaring: Unge fagfolk eller nyuddannede med 0-2 års fuldtidserfaring
 • Alderramme: 22-25
 • Uddannelse: Universitetsstuderende
 • Minimum / Gennemsnitlig GMAT: 550/600
 • Andre særlige krav:
  • Adgang Ansøgningsskema
  • Optagelsestest (PAEP eller tilsvarende)
  • To anbefalingsbreve (faglige eller akademiske)
  • Aktuelt Curriculum Vitae
  • Officiel dokumentation
  • Engelsksproglig kompetence score (TOEFL eller tilsvarende)
  • Erklæring om hensigt (hensigtserklæring)
  • Interview med programdirektøren eller fakultetmedlem
Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by EGADE Business School »

Last updated August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date