II-niveau masterkurs i italiensk køkken og ønologi

Generelt

Program beskrivelse

II-niveau masterkurs i italiensk køkken og ønologi

Ni uger teoretiske og praktiske lektioner og mulighed for en praktisk træningsperiode på de bedste italienske restauranter

II-niveau masterkursus i italiensk køkken og ønologi, der varer 180 dage, er beskrevet i to dele: det første med en 55-dages længde af teoretisk-praktisk lektioner på ICIF hovedkvarter, suppleret med uddannelsesmæssige ICIF ; det andet består i et 120-dages professionelt praktikophold (valgfrit, ikke inkluderet i abonnementsomkostningerne) på restauranter valgt af skolen.

Mesteren lærer regionalt traditionelt køkken og dets moderne kreative udvikling, de grundlæggende teknikker, de passende dekorationer, præsentationskunst og andre grundlæggende forestillinger om landbrugsprodukter, krydderier, aromatiske urter, fødevareråvarer samt en detaljeret undersøgelse af vine og olier.

Under deres ophold på skolen vil alle studerende blive opdelt i grupper og ombyde forberedelse af alle de ingredienser, der er nødvendige for opskrifterne. De vil også være involveret i praktiske opgaver udført i både køkken og spisestue.

Mindste deltagelse 12 - maksimum 24.

Varighed

Kurset har en samlet varighed på 6 måneder:

  • 9 uger teoretiske og praktiske lektioner ved instituttet
  • 15 ugers praktikplads (valgfrit) på en italiensk restaurant, der tidligere blev udvalgt af instituttet.

De, der kan tilmelde sig, er:

  • Indehavere af eksamensbeviser fra videregående uddannelsesinstitutioner eller -centre
  • Udenlandske og italienske fagfolk fra fødevare- og vinsektoren
  • Arbejdere fra sektoren med mindst tre års dokumenteret erfaring i hospitalsbranchen verden over.

Lektion emner

Madlavning

  • Generel viden og teknisk ordforråd. Traditionelt, regionalt og moderne-kreativt køkken
  • Italiensk regionalt køkken: krydderier, krydderurter og krydderier, saucer, koldt og varmt antipasti, koldt og salami, frisk, tørret og fyldt pasta, ris, gnocchi, polenta, hvidt og rødt kød, spil, skaldyr, grøntsager, svampe, oste
  • Forberedelse af de vigtigste regionale retter
  • Innovative madlavningsmetoder (vakuum, lav temperatur og rygning)
  • Udarbejdelse af menuer til fødevareintoleranser

Bagværk

  • Tørre kager og gærede dej, basale cremer, marengs, chokoladearbejde
  • Tilberedning af kager, slik og traditionelle små kager
  • Restaurant desserter

Brødbagning

  • Proving og bagningsteknikker
  • Brødsticks, focaccia og pizza

Isfremstilling

  • Grundlæggende forberedelser til is og sorber
  • Iscakes og semifreddos
  • Sorbets i moderne køkken

Vin

  • Italienske territorier og vinavl
  • Placering af de vigtigste italienske druesorter og vinfremstillingsteknikker
  • Italienske mærker: DOP (DOCG e DOC) e IGP (IGT)
  • Smagsteknikker: terminologi, metode, sensorisk analyse
  • Mad og vinparring: specifikke vilkår og metode, grafisk visualisering af praktisk test
  • Vinkælder og serveringsteknikker

Restaurant

  • Mad-service konceptet i Italien. Trattorier, pizzeriaer, typiske og traditionelle restauranter
  • Serveringsteknikker
  • Fødevaresmagninger: metodologi, terminologi, sensorisk analyse, grafiske evalueringsark
  • Jakten på typiske og traditionelle smag
  • Kunsten af ​​gæstfrihed og service
  • Sådan styrer du en italiensk restaurant

Madvarer

  • Typiske produkter: Egenskaber, næringsværdier og anvendelse i kostvaner
  • Sensorial analyse af typiske produkter og aromatiske urter
  • Behandlingsteknikker
  • Besøg til dyrknings- og produktionsområder, små laboratorier og store fødevarevirksomheder

Mad og drikkevarer

  • Restaurant management
  • Marketing Strategies og fremme din egen restaurant
  • Introduktion til omkostningerne og til computersystemet til beregning af 'kostpris'
  • Planlægning og kontrol af forsyningen til restaurationsbranchen
  • Oprettelse og fremme af en menu

HALAL Certification - Madlavning til muslimer

  • Teoretisk introduktion til overholdelse af diktaterne for den islamiske tro af medlemmer af HIA (INTERNATIONAL HALALUTHUTHITY)
  • Forberedelse af italienske retter tilberedt i henhold til HALAL kostlov

HACCP og fødevaresikkerhed

  • Begreber om mikrobiologi anvendt på fødevarer
  • FBD (fødevarebårne sygdomme)
  • Vigtigste systemer til opbevaring af fødevarer
  • Sanitære procedurer (hygiejne på arbejdspladsen, personlig hygiejne)
  • HACCP-system
  • Korrekt valg af materialer og udstyr til kontakt med fødevarer

Italiensk sprog

  • Grundlæggende kendskab til italiensk sprog og grammatik
  • Gruppesamtaler

De tilberedte opskrifter kan variere afhængigt af sæson og produkttilgængelighed. Antallet af opskrifter, der er tilberedt, varierer alt efter deres vanskelighedsgrad og, når det gælder håndklasser, fra niveauet af færdighed og gennemførelseshastighed for de deltagende elever.

Praktik (valgfrit)

Den faglige praktikplads - valgfrit - finder sted ved afslutningen af ​​masteruddannelsen på restauranter, der tilhører Jeunes Restaurateurs d'Europe Association, med hvilken ICIF har aftalt en aftale.

Restauranterne til praktikuddannelsen vælges af ICIF erfarne medarbejdere. Her kan eleverne praktisere og forbedre de færdigheder, der læres under kurset, samt forbedre deres viden inden for deres særlige interesseområde.

Gruppen er delt og hver studerende sendes til en anden restaurant.

Bestyrelse og indkvartering leveres af de restauratører, der er vært for eleverne, som giver dem den indkvartering, de står til deres rådighed.

Gebyrer

Gebyret til Master Course er på 10.000,00 Euro. Gebyret for kurset omfatter:

  • Indkvartering på institutets gæstehus i mini-lejligheder (bestående af to værelser med en, to eller tre senge og et badeværelse) med morgenmad inkluderet i 9 uger
  • Måltider på skolen fra mandag til lørdag (skolen er lukket om søndagen og på helligdage)
  • Teoretisk-praktiske lektioner, som pr. Planlagt program
  • Uddannelsesmateriale (hånd-outs, audiovisuelle hjælpemidler osv.)
  • Fødevarer til undervisning og smagsoplevelser
  • Brug af udstyr og værktøjer under lektioner i de udpegede klasseværelser
  • En komplet kokoskjole bestående af: Kokkens jakke med instituttets logo, et par kokosbukser, et forklæde med instituttets logo og en bomuldsbandana med instituttets logo
  • Bistand under kurset i de bureaukratiske procedurer for udstedelse af midlertidig opholdstilladelse og af skatteidentifikationsnummer
  • Diplom fra instituttet efter afslutning af kurset

Alt ikke nævnt ovenfor er ikke inkluderet.

YDERLIGGENDE AFGIFTER, INKLUDERET IKKE I FORBINDELSE MED KURSEN:

  • 50 € for den sygesikring, der dækker de grundlæggende lægeudgifter og udgifterne eller inddrives til sygehuset kun for ulykker i løbet af arbejdstiden for hele perioden af ​​kurset (kun hvis den studerende ikke allerede fastsætter en sanitærforsikring i sin egenskab Land).
  • 50 € for dem, der har til hensigt at drage fordel af ICIF , kun ved ankomst i Italien, organiseret af ICIF instituttet på søndagen før kursets begyndelse, fra Milan Malpensa lufthavn. Betaling af 50 euro kan ske i balancens balance ved bankoverførsel, eller kontant eller med kreditkort på ICIF Directions kontor på ICIF første dag.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The purpose of ICIF, the Institute of Food and Wine of the Regions of Italy, is to classify, protect and promote the image of Italian cuisine, the excellence of local produce and regional food and win ... Læs mere

The purpose of ICIF, the Institute of Food and Wine of the Regions of Italy, is to classify, protect and promote the image of Italian cuisine, the excellence of local produce and regional food and wine culture, by promulgating knowledge amongst professionals around the world. Minimer
Torino , Italien Online + 1 Mere Mindre