Den Plan Master studieforløb i arkitektur fra portugisisktalende universitetet i Porto følger anbefalingerne fra Education charter i Arkitektur Domæne fælles program for UIA (Charter for Architectural Education) og UNESCO.

Master i Arkitektur er styret af en høj interaktion mellem praksis og undervisning, gennem: - grundlagde forskning i praksis af projektet; - Byggeri metoder samt de relaterede discipliner; - Til projektet som en syntese af den viden og som et centralt element i arkitekt uddannelse.

målsætninger

Arkitekturen er et tværfagligt felt, der består af flere komponenter: humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab, teknologi og skabende kunst. En sådan uddannelse bør betragtes som en manifestation af en holdning at konceptualisere, koordinere og udføre et værk forankret i den humanistiske tradition.

Det væsentlige formål med kurset er at uddanne generalister arkitekter i stand til at løse potentielle modsætninger mellem forskellige krav, samfundets behov og miljøet, og omdannelsen af ​​området i alle dens aspekter og geografiske rammer.

Viden, evner og færdigheder, der skal erhverves

Den Arkitektur Kursets formål er at give de studerende en række færdigheder, der erhverves inden for søgsmål vedrørende det byggede miljø og fysisk planlægning. Derfor er det er mål for portugisisktalende universitetet i Porto forberede fagfolk i stand til at forberede undersøgelser, planer og arkitektoniske design; at koordinere forvaltningen og retning af værker; til at planlægge og evaluere aktiviteter rapporteres til området for arkitektur og byplanlægning; og med henblik på videnskabelig forskning inden for teori, historie og praksis af arkitektur.

Fremtidige undersøgelser

Master i Arkitektur består af to cykler. Studerende, der afslutter Architecture kursus på portugisisktalende universitetet i Porto, færdiggøre 2. cyklus, er i stand til at tilmelde sig ph.d.-kurser. stadig kan studerende fra andre universiteter deltage i 2. cyklus (Advanced Architecture Studies) dette kursus i portugisisktalende Universitet Porto, efter at have gennemført den 1. cyklus (Diploma in Architecture i General Studies) ved University of som kommer fra.

Karrieremuligheder

Åbne faglige aktiviteter er alle dem, der vedrører domæner, viden og universer på praksis for arkitektur, urbanisme, planlægning og byforvaltning, videnskabelig forskning og undervisning.

Således forudsat jobmuligheder er:

  • professionel praksis som arkitekt i liberal ordning;
  • Professionel praksis som arkitekt i private institutioner og byggefirmaer;
  • centrale og lokale offentlige administration (kommuner, offentlige institutioner og lokale tekniske kontorer);
  • Videnskabelig forskning og undervisning.
Program undervist i:
Portuguese (Portugal)

Se 1 flere kurser fra Universidade Lusófona do Porto »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
5 år
Fuldtid
Price
348 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date