Vrije Universiteit Amsterdam nyder godt af sin unikke beliggenhed i hjertet af Amsterdams forretningskvarter, hvor mange internationale advokatfirmaer ligger. Som studerende på mester International Business Law (IBL), vil du være i stand til at netværk i et virkeligt livsmiljø. Nogle kurser undervises af jurister, der kan give dig en ægte forståelse af, hvordan loven fungerer i praksis. Klasser er små, internationale og interaktive. Blandingen af nationaliteter i gruppen giver IBL-programmet en ekstra dimension.

STRUKTUR AF IBL-PROGRAMMET

Kandidatuddannelsen i International Business Law består af obligatoriske kurser, valgfag kurser, et forskningsseminar og en speciale. Studerende skal vælge en specialisering ('Profil Transaktioner' eller 'Profil Regulatory'). De obligatoriske kurser giver dig et generelt juridisk grundlag, mens senere valgfrie kurser fokuserer på mere specifikke områder af international forretningsret. I sidste fase skal du skrive din kandidatopgave. IBL-programmet fokuserer på regler og praksis for at fremme internationale kommercielle transaktioner. Det sigter mod at udvikle en forståelse af verdens handelssystem og regler for internationale investeringer, og det undersøger de juridiske aspekter af forretningspraksis. Du vil studere de vigtigste juridiske områder og samspillet mellem aktører involveret i transaktioner. Derudover vil du udvikle evner til at foregribe, analysere og løse problemer, der måtte opstå i din fremtidige karriere: Den juridiske praksis i international forretning.

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

Efter afslutningen af dette kandidatuddannelse vil du være veludstyret til din videre faglige uddannelse. Du kan starte en karriere som en professionel forretningsadvokat, en intern rådgiver for en virksomhed, en embedsmand eller en juridisk professionel for en international organisation. Forsøger en ph.d. er også en mulighed. Alumni har fundet job hos internationale advokatfirmaer, regnskabsvirksomheder, banker og statslige organer.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

Ideelt set skal ansøgere have en bachelorgrad eller tilsvarende i lov, men studerende med en sund faglig baggrund og dokumenteret erfaring inden for loven kan også finde anvendelse. IBL er et selektivt masterprogram og er kun åbent for et begrænset antal studerende.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret February 26, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EEA-studerende. € 14.600 for studerende uden for EU / ikke-EØS.
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international studentws
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international studentws
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international studentws
End Date