Omrids

Den internationale MSc i Management forbereder eleverne til exceptionelle internationale karriere. Programmet supplerer et solidt fundament i centrale ledelsesområder med et stærkt internationalt perspektiv. Studerende kan vælge blandt majors at tillade yderligere læring i et valgområde og også forfølge et Double Degree-program.

Nøglefunktioner

 • Startdato: September 2019
 • Adgangsniveau: BSc i Erhverv | Økonomi og ledelse
 • Varighed: 3 eller 4 semestre
 • Planlægning: Heltid
 • Profil: Nyuddannede op til 2 års erhvervserfaring
 • Programsprog: Fuldt undervist på engelsk
 • Specialer: 4 majors rådighed
 • Ansættelsesegnethed: 2/3 af eleverne fandt et job inden eksamen
 • Ranking: # 30 over hele verden (Financial Times ranking)

Oversigt

Den internationale MSc i Management er en af de bedste Masters i verden. Det er et meget selektivt program med et stærkt internationalt omfang, der giver dig en højkvalitets kandidatuddannelse i Business.

Dette program tilbyder et afbalanceret perspektiv på erhvervslivet samt muligheden for at vælge en af fire majors tilgængelige:

 • Selskabsfinansiering;
 • iværksætteri
 • Marketing;
 • Strategi

Programmet er designet til at give dig den relevante praktiske og akademiske viden, der kræves til en international karriere: den kombinerer dybe analytiske færdigheder med anvendt læring, projekt og case-baseret. Du vil berige din forståelse af globale forretningsudfordringer i den obligatoriske blok International Management kurser.

International MSc i Management studerende opfordres til at opfylde en international erfaring under programmet. Du kan vælge en dobbeltgrad eller tilbringe et semester i udlandet på en af de bedste handelsskoler, vi samarbejder med.

Dette program kan forberede dig til en top international karriere.

Programstruktur

1. semester | 2. semester

General Business Foundation Kurser

Grundkurserne er designet til at konsolidere din integrerede opfattelse af firmaet og forretningsmiljøet. Nogle kurser kan frafaldes afhængigt af din baggrund.

Major Courses

Yderligere kurser i din major er designet til at levere avancerede færdigheder og forberede dig til en karriere inden for et bestemt valgområde: Corporate Finance, Entrepreneurship

Internationale kurser

De internationale kurser er designet til at styrke dit internationale perspektiv på ledelse og forberede dig til at arbejde i forskellige, multikulturelle forretningsmiljøer.

Gratis valgfag

Du kan tage gratis valgfrie kurser uden for dit program for at supplere dit område af ekspertise, eller bare udforske et emne, der interesserer dig.

Leadership Lab

Leadership Lab er designet til at hjælpe dig med at udvikle vigtige kompetencer til at styre og arbejde med mennesker og dermed for livslang beskæftigelsesevne og vækst. Du kan vælge mellem 1) karriere- og beskæftigelsesworkshops, og 2) personlige udviklings workshops.

International erfaringskrav (obligatorisk)

Du kan opfylde dette krav gennem en dobbeltgrad, et semester i udlandet eller et internationalt praktikophold (6 uger minimum) enten under eller før du starter kandidatuddannelsen i et andet land end Portugal eller dit hjemland. En Dobbelt Grad eller en Udveksling tilføjer et 4. semester.

Sprogkrav (obligatorisk)

Indtil tidspunktet for afslutning af kandidatuddannelsen.

3. semester

Speciale projekt

Afhandlingsprojektet indebærer et værksted for forskningsmetoder, der er designet til at give dig råd, ressourcer og nyttige værktøjer til at planlægge forskningen til din afhandling og en afhandling.

Elevens profil

 • 400 studerende pr. År
 • 48% kvindelige studerende
 • 23 Gennemsnitlig alder
 • 35 nationaliteter
 • 50% Internationale studerende i klassen
 • 6 måneders gennemsnitlig erhvervserfaring

Adgangskrav

Erhverv eller økonomi gradueres med en høj akademisk stående, der søger at styrke deres viden i ledelsen og forberede sig på top internationale karriere.

Nylige kandidater med mindre end 2 års erhvervserfaring.

International erfaring (udveksling, sommerskole eller praktik i udlandet).

Fremmedsprog og ekstracurricular aktiviteter er højt værdsat af Admissions Jury.

Dobbeltgrad: dit pas til en international karriere

Tilbring et år på CATÓLICA-LISBON efterfulgt af et andet år hos partnerskolen efter eget valg og få to eksamensbeviser.

Double Degree programmer giver dig mulighed for at få en dyb international erfaring og udfordre dig selv ved at opleve to karakteristiske akademiske kulturer og tilgange.

I slutningen af programmet får du to eksamensbeviser - en fra CATÓLICA-LISBON og en fra vores partnerskole.

Frem for alt er den tværkulturelle bevidsthed, der er opnået gennem denne oplevelse, værdsat af recruiters og vil sandsynligvis øge dit potentiale for en international karriere.

Ansøgningsproces

Hvornår skal man ansøge

2019 indtag: Ansøgninger til faldet i 2019 vil blive åbnet snart.

Hvordan man ansøger

Start din ansøgning online, giv os dine personlige oplysninger, upload de obligatoriske dokumenter og betal ansøgningsgebyret. Kandidater med en ikke-kvantitativ grad skal indsende GMAT / GRE-resultatet eller tage CATÓLICA-LISBON intern adgangstest. Admissions Jury gennemgår din ansøgning og træffer en beslutning.

Studieafgifter

International MSc I Ledelse

semestre

Vær opmærksom på, at ansøgningsgebyr og CATÓLICA-LISBON indre adgangsgebyr ikke inkluderes i de samlede gebyrer. Disse gebyrer, inklusive tilmeldingsgebyret, kan ikke refunderes.

Dobbeltgrader

Handelsskole

(*) 770 € pr. År indtil slutningen af ​​40-ugers praktikophold (på grund af ESCP praktikophold, forudses det, at eleverne er tilmeldt til ESCP i 3 år).

Stipendier

CATÓLICA TOP SCHOLARSHIP

CATÓLICA Top er et stipendieprogram beregnet til studerende med en fremragende akademisk rekord.

Gennemført af CATÓLICA-LISBON , giver dette program høj potentiale studerende til at fuldføre deres kandidatuddannelse med en delvis afkald på studieafgifter.

Vi opfordrer fremragende studerende til at ansøge om dette stipendium under optagelsen.

Karriere: Neddykkelse i Corporate World

Fra dag 1 hjælper CATÓLICA-LISBON dig gennem hele din akademiske rejse og forbereder dig på udfordringerne på arbejdsmarkedet ved at give dig færdigheder til at åbne vejen for en vellykket erhvervskarriere.

 • 93% Ansat inden for 3 måneder efter eksamen
 • 71% Ansat inden afslutningen af ​​kandidatuddannelsen
Top sektor

Andre rekruttere: PwC, Bayer, Beiersdorf AG, Banco do Brasil AG, L'Oreal, Boston Consulting Group, Roland Berger, Cisco, Kraft Heinz, Adidas, Merck, Motorola Solutions, Deutsche Bank, Diageo, Simon-Kucher

Hvorfor CATÓLICA-LISBON Masters?

Bedste Business School i Portugal

Et TOP 10 mest levende iværksætter-økosystem hub i Europa

Lissabon er vært for webtopmødet siden 2016 og er rangeret som femte bedste europæiske by for at starte din opstart. (ifølge Startup Heatmap Europe survey 2016)

Hvilket gør det til en ekstraordinær kombination mellem:

105864_IMS1.png105865_IMS2.png

Hvorfor Lissabon?

Lissabon, "de syv bakker", er den politiske og økonomiske hovedstad i Portugal. Det strækker sig langs den nordlige bred af floden Tagus i det vestlige Europas vestligste land.

Også kendt som den "hvide by", forvandler den næsten konstante tilstedeværelse af solskin og floden Tagus Lissabon til et spejl af tusind farver, der fremhæver byens unikke arkitektur og skønhed.

Lissabon tilbyder alle de fornøjelser, du kan forvente af Portugals stjernede attraktion, men med halvdelen af ​​de andre europæiske hovedstæder. Gotiske katedraler, majestætiske klostre, maleriske museer, godt køkken og de bedste sandstrande i Europa er nogle af de funktioner, der gør Lissabon til en af ​​de bedste byer at studere og leve.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Catolica Lisbon School of Business and Economics »

Senest opdateret December 18, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 4 semestre
Fuldtid
Price
11,655 EUR
3 semestre 11.655 € og 4 semestre 13.655 €
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date