International Master i Fødevarevidenskab for innovation og ægthed

Free University of Bozen - Bolzano

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

International Master i Fødevarevidenskab for innovation og ægthed

Free University of Bozen - Bolzano

International Master i Fødevarevidenskab for innovation og ægthed

Denne toårige mester giver dig en god viden om aktuelle og fremtidige udfordringer inden for fødevarevidenskab, der kombinerer innovation og ægthed og giver dig mulighed for at interagere tæt med fødevareindustrien. Programmet er et fælles initiativ med universiteterne Parma og Udine, der er kendt over hele verden for deres ekspertise inden for videregående uddannelse inden for fødevarevidenskab.

kursus beskrivelse

Kurset tager sigte på at uddanne fagfolk, der er i stand til at arbejde trygt i områder inden for fødevarevidenskab , såsom teknologi, teknik, mikrobiologi, kemi og bæredygtighed.

Efter det første år kan du vælge mellem fem forskellige profiler :

 • Anvendt teknik og genetik;
 • Fødevarekvalitet og ledelse;
 • Ernæringsvidenskab;
 • Fødevarekemi;
 • Food Packaging.

De sidstnævnte to læringsspor tilbydes i henholdsvis partnerskab med University College Cork, Irland og Technical University of Munich, Tyskland. Studerende vil have mulighed for at bruge op til to semestre i en af ​​disse europæiske partnerinstitutioner.

Programmet støttes af industrier, der tilhører AssoImprenditori Alto Adige - Sezione Alimentari - og Südtiroler Bauernbund - Unione Agricoltori e Coltivatori Diretti Sudtirolesi. Dette partnerskab vil give eleverne mulighed for at skrive deres afhandling med fælles rådgivning fra både universitetet og fødevareindustrien.

Ved første øjekast

 • Gradsklasse: LM-70
 • ECTS-point: 120
 • Kursets varighed: 2 år
 • Kurser vil blive undervist på engelsk
 • Steder til rådighed: 30 EU 5 ikke-EU
 • Campus: Bozen-Bolzano
 • Undervisningsgebyrer: € 1.345,50 pr. År

Opbygning af kurset

Det første år omfatter primært moduler om fødevareteknologi og fødevarebiologi , som er fælles for alle læringsspor. Fra det andet år bliver moduler specifikke for den valgte profil. Du vil kunne vælge mellem fem profiler og en række moduler for at tilpasse dit kursus .

Udvekslingsprogrammer og praktikophold

I øjeblikket tilbyder vi udvekslingsprogrammer med næsten 20 partneruniversiteter over hele verden som led i et stort netværk af samarbejde med industrier i Italien og i udlandet, hvor du kan gennemføre din praktikplads. Denne mester har især et samarbejde med University College Cork, Irland og Technical University of Munich , Tyskland, to globale ledere inden for fødevare videnskab.

Beskæftigelsesudsigter

Kandidater fra programmet er placeret i virksomheder i fødevareindustrien , og specialiserer sig i forskning og udvikling; fødevareforarbejdning; produkt design og udvikling; forvaltning og kontrol af fødevareforarbejdning fødevareautomatisering teknologi; udvikling af metoder til at garantere ægthed i fødevarer kvalitetskontrol; og udvikling af innovative processer til forbedring af næringsværdien af ​​fødevarer og bæredygtigheden af ​​fødekæden.

Kurset giver eleverne værktøjerne til at forfølge en karriere som konsulent eller arbejde i ledende roller , primært inden for fødevareindustrien og i virksomheder, der forbinder fødevareforsyningskæden, fra fremstilling til opbevaring og distribution, herunder store detailhandlere, og offentlige og private centre dedikeret til planlægning, styring og forbedring af processer. Vores kandidater designer og nyder alle fødevareprocesser og produkter til at garantere og forbedre fødevarekædenes sanselige, næringsmæssige og bæredygtige kvalitet .

Ansøgning

For at få adgang til kurset skal du indsende certificering af et B2-niveau på engelsk. Hvis du ikke har en officiel sprogcertificering, kan du tage en sprogeksamen på vores campus.

Detaljerede oplysninger om studieprogrammet findes i studie manifestet, som indeholder oplysninger om studieplanen, adgangskrav, sprogkrav, ansøgningsproces, optagelsesprocedurer, tilmelding og studieafgift.

Udvælgelseskriterier

Grader fra din bachelorgrad (Bachelor eller tilsvarende).

Online ansøgning

 • Tidlig fugl - for EU og ikke-EU-borgere: marts - april 2019
 • Sen ansøgning - Kun for EU-borgere: Maj - juli 2019

Publikationsrankliste

 • Tidlig fugl: i midten af ​​maj 2019
 • Sen ansøgning: i begyndelsen af ​​august 2019
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret August 1, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
1,346 EUR
Undervisningsgebyrer: € 1.345,50 pr. År
Information
Deadline
Locations
Italien - Bolzano, Trentino-South Tyrol
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Bolzano, Trentino-South Tyrol
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen