International Master i Fødevarevidenskab for innovation og ægthed

Generelt

Program beskrivelse

Dette to-årige masterprogram giver dig god viden om aktuelle og fremtidige udfordringer inden for madvidenskab, kombinerer innovation og ægthed og giver dig muligheden for at interagere tæt med fødevareindustrien. Programmet er et fælles initiativ med Universiteterne i Parma og Udine , der er kendt verden over for deres ekspertise inden for videregående uddannelser inden for fødevarevidenskab.

kursus beskrivelse

Kurset sigter mod at uddanne fagfolk, der er i stand til at arbejde selvsikker inden for fødevarevidenskaber, såsom teknologi, teknik, mikrobiologi, kemi og bæredygtighed.

Efter det første år kan du vælge mellem fem forskellige profiler:

  • Anvendt teknik og genetik;
  • Fødevarekvalitet og ledelse;
  • Ernæringsvidenskab;
  • Fødevarekemi;
  • Food Packaging.

De sidstnævnte to læringsspor tilbydes henholdsvis i samarbejde med University College Cork, Irland og det tekniske universitet i München, Tyskland . Studerende får mulighed for at tilbringe op til to semestre i en af disse europæiske partnerinstitutioner.

Programmet understøttes af industrier, der tilhører AssoImprenditori Alto Adige - sezione Alimentari - og Südtiroler Bauernbund - Unione Agricoltori e Coltivatori Diretti Sudtirolesi. Dette partnerskab giver studerende mulighed for at skrive deres forskningsafhandling med fælles vejledning fra både universitetet og fødevareindustrien.

Deltagende virksomheder er: Assolatte, Barilla, Consorzio Gorgonzola, Consorzio Grana Padano, Consorzio Parmigiano Reggiano, Consorzio Prosciutto di San Daniele, Consorzio Montasio, Consorzio Tutela Speck Alto Adige, Despar, Dr. Schär, Forst, Loacker, Milaense, Pan Unione degli Industriali, VOG Products og Zuegg.

Ved første øjekast

  • Gradsklasse: LM-70
  • ECTS-point: 120
  • Kursets varighed: 2 år
  • Kurser vil blive undervist på engelsk
  • Steder til rådighed: 30 EU 5 ikke-EU
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Studieafgift: 1.347,50 € om året

Opbygning af kurset

Det første år inkluderer hovedsageligt moduler om madteknologi og fødevaremikrobiologi, der er fælles for alle læringsspor. Fra andet år og fremover bliver moduler specifikke for den valgte profil. Du vil være i stand til at vælge mellem fem profiler og en række moduler for at tilpasse dit kursus.

Udvekslingsprogrammer og praktikophold

I øjeblikket tilbyder vi udvekslingsprogrammer med næsten 20 partneruniversiteter over hele verden som en del af et stort netværk af samarbejde med industrier i Italien og i udlandet, hvor du kan gennemføre din praktikplads. Denne master har især et partnerskab med University College Cork, Irland og det tekniske universitet i München, Tyskland, to globale ledere inden for fødevarevidenskab.

Beskæftigelsesudsigter

Kandidater i programmet placeres i virksomheder i fødevareindustrien og er specialiserede i forskning og udvikling; fødevareforarbejdning; produktdesign og udvikling; styring og kontrol af fødevareforarbejdning; mad automatisering teknologi; udvikling af metoder, der garanterer ægthedsfødevarer; kvalitetskontrol; og udvikling af innovative processer til at forbedre fødevarernes ernæringsmæssige værdi og fødekædenes bæredygtighed.

Kurset giver de studerende værktøjer til at forfølge en karriere som konsulent eller til at arbejde i ledelsesroller, hovedsageligt i fødevareindustrien, og i virksomheder, der forbinder fødevareforsyningskæden, fra fremstilling til opbevaring og distribution, herunder store detailhandlere, og offentlige og private centre dedikeret til planlægning, styring og forbedring af processer. Vores kandidater designer og innoverer alle fødevareprocesser og produkter for at garantere og forbedre den sensoriske, ernæringsmæssige og bæredygtige kvalitet i fødevarekæden.

Ansøgning

For at få adgang til kurset skal du indsende certificering af et B2-niveau på engelsk. Hvis du ikke har en officiel sprogcertificering, kan du tage en sprogeksamen på vores campus.

Detaljeret information om studiet kan findes i undersøgelsesmanifestet, der indeholder information om studieplanen, adgangskrav, sprogkrav, ansøgningsproces, optagelsesprocedurer, tilmelding og studieafgift.

Udvælgelseskriterier
Karakterer fra din bachelor (bachelor eller tilsvarende).

Der er ingen optagelseseksamen eller interview.

Senest opdateret November 2019

Om skolen

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Læs mere

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Minimer